Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam sil
aykut_1914
06/07/2012, 01:15
arkadaşlar fıskiyeler için kullanıcağım doğru düzgün bir cam sil önerir misiniz?
Ben yazlik cam suyu kullaniyorum camlari piril piril yapiyor memnunum
Ziyaretçi034
06/07/2012, 10:28
yaklaşık 2 senedir shell'den screenwasher ürününü alıp kullanıyorum, son derece memnunum.
normal cam sil sileceğin hareket etmesini zorlaştırıyor sanırım, parmağımı camda rahat hareket ettiremiyorum temizledikten sonra mesela,
shell'in ürünü alkol bazlı olduğundan diğer antirifizli denen cam suyu ürünlerine göre sileceğin ömrünü götürmüyor
Budweiser
06/07/2012, 11:08
Ben opette küçük tüplerde satılan Würth ün konsantre cam silme şampuanından koyuyorum. Yalnız onu çok az kullanmak gerekiyor ben boyutuna aldanıp ufacık tüpü boca ettim deposu bittikten sonra 2 depo bile o şampuanı gitmedi:D Her depoya 4 te 1 ini koymak gerekiyor :) Tertemiz ve 5TL idi en son. Bide shell inkini deniyelim bakalım.
Ben opette küçük tüplerde satılan Würth ün konsantre cam silme şampuanından koyuyorum. Yalnız onu çok az kullanmak gerekiyor ben boyutuna aldanıp ufacık tüpü boca ettim deposu bittikten sonra 2 depo bile o şampuanı gitmedi:D Her depoya 4 te 1 ini koymak gerekiyor :) Tertemiz ve 5TL idi en son. Bide shell inkini deniyelim bakalım.
+1000 würth oto ürünleri kalitelidir aykut bende tavsiye ederim
aykut_1914
07/07/2012, 04:14
yaklaşık 2 senedir shell'den screenwasher ürününü alıp kullanıyorum, son derece memnunum.
normal cam sil sileceğin hareket etmesini zorlaştırıyor sanırım, parmağımı camda rahat hareket ettiremiyorum temizledikten sonra mesela,
shell'in ürünü alkol bazlı olduğundan diğer antirifizli denen cam suyu ürünlerine göre sileceğin ömrünü götürmüyor
sagolasın abi,aynen serviste bir cam sil koydular rezalet
+1000 würth oto ürünleri kalitelidir aykut bende tavsiye ederim
tamamdır asil,opete ugradıgımda alayım :)
bende würth aldım geçen gün. 3 liralık ufak şişeden 3 lt cam suyu çıkıyor çokta güzel temizliyor.
cihankardes
20/07/2012, 12:55
Würth'ü neyle karıştırıyoruz? saf su or damacana??
Würth'ü neyle karıştırıyoruz? saf su or damacana??
çeşme waterıyla karıştırdım ben.
Ziyaretçi034
20/07/2012, 21:03
würth'ü bende aldım yıkamacımdan, 5 liraya aldım tanesini, würth'ün kendi sitesinde 3,07 tl (az biraz kazıklanmışım :D) daha önce shell screenwasher kullanıyordum ama camda sinek vs kalıntılarından dolayı küçük küçük lekeler kalıyordu, çıkmıyordu. würth o konuda daha başarılı çıktı, tek dezavantajı kışın kullanamayacak olmamız
Yazın marketten alınan Cam sıl,kısın araclar ıcın uretılmıs cam sıl
cihankardes
22/07/2012, 01:19
çeşme waterıyla karıştırdım ben.
All right kardeşim :) teşekkürler.
All right kardeşim :) teşekkürler.
eyvallah haci :)
aykut_1914
22/07/2012, 15:16
ulen can :D
Ziyaretçi034
22/07/2012, 18:20
Yazın marketten alınan Cam sıl,kısın araclar ıcın uretılmıs cam sıl
cam sil sileceği zorlamıyor mu? cam sille camı temizledikten sonra parmağımı camın üzerinde rahat gezdiremiyorum, takılıyor gibi parmağım cama yapışıyor sanki
aslında bu tarz ürünlerin hepsi uzun vadede silecek lastiğinin ömrünü kısaltıyor. en baştada su itici cam cilası, silecekleri mahvediyor...
cam sil aracın fiskiyelerini çok köpürtüyor. hem püskürtme yapmıyor sadece dibine bırakıyor sanki daha yoğunlaştırıyor. az koyun bence. ben camsil mr muscle ahududulu var ondan koyuyorum. sıktıkça içeri çok güzel bir koku geliyor.
aykut_1914
23/07/2012, 22:19
cam sil aracın fiskiyelerini çok köpürtüyor. hem püskürtme yapmıyor sadece dibine bırakıyor sanki daha yoğunlaştırıyor. az koyun bence. ben camsil mr muscle ahududulu var ondan koyuyorum. sıktıkça içeri çok güzel bir koku geliyor.
güzel fikir :)
tonymontana
25/07/2012, 22:30
bende hayvanlık edip würth'ü komple boşaltınca cam köpük banyosu yaptı.