Orijinalini görmek için tıklayınız : meğer benim hiç grande puntom olmamış :(
bugün motorlu taşıtlar vergisini ödemek üzere bankaya gitmekle birlikte, aracımın benim üzerime değil de bilmemne-med adlı bir ilaç firmasının üzerine kayıtlı olduğunu öğrenmiş bulunuyorum...ben tabii dumur...arabayı alalı daha 2 ay olmadı...hemen eve gelip bir de garantinin internet şubesinden kendim kontrol ettim...araç gerçekten de benim üzerime kayıtlı değil...0*********0 tc kimlik noya sahip birinin üzerine görünüyor ve işin daha da komik yanı borcu 114.50 ytl(bizim borcumuz 200küsür olmalı yanlış bilmiyorsam, çünkü babam 8 senelik aracına 114.50 ödedi...)
neyse ben hemen müşteri temsilcimi aradım, durumun hemen düzeltileceğini söylediler...
bu arada trafik.gov.tr ye plaka numaramı girdiğimde doğru bilgiler çıkıyor, ruhsat da elimde zaten...
ne olup bittiğini 1-2 gün içinde öğrenir yazarım buraya...
burası türkiye olur bunlar normaldir sıkma canını :D:D:D
acaba sol taraftaki araç kısmını "henüz grande puntom yok" olarak değiştirsem mi ?:huh00000:
ya da "bir varmış bir yokmuş" falan...
acaba sol taraftaki araç kısmını "henüz grande puntom yok" olarak değiştirsem mi ?:huh00000:
ya da "bir varmış bir yokmuş" falan...
heheeh var biliyordum ama yokmuş şıkı işaretle istersen :D:D:D:D:D:D
Geçmiş olsun.Kayıt esnasında yanlışlık yapmışlardır, düzeltirler.Mehmetin de dediği gibi burası Türkiye...
GaladrieL
10/07/2007, 23:28
Nerde olması imkansız dediğimiz abuk mevzu, orda biz.. Çok geçmiş olsun, dilerim en kısa zamanda sorunsuz bi şekilde hallolur...
yawww sıkma canını doru sölüyolar türkiyede yasıyosun ,yasıyan adamı nufusta ölü gösterıyolar senın arabanın sahıbı baskaymıs cokmu :)
https://img124.imageshack.us/img124/958/httpimg527imageshackusibz3.jpg
Honor COOPER
11/07/2007, 00:30
bunlar küçük hatalar.neler var bir duysanız.
Misafir2
11/07/2007, 00:34
ah kardeşım ah ne dıyeyım şaşırmadım doğrusu
güzel türkiyem bak adamın biri hiç yokken gp sahibi olmuş
Lordrivendel
11/07/2007, 09:49
Bence ilaç firmasına git, maaşını iste. Sonuçta aylardır onlar için direksiyon sallıyorsun :)
Bence ilaç firmasına git, maaşını iste. Sonuçta aylardır onlar için direksiyon sallıyorsun :)
hehehhehehhehe evet katılıyorum git maaşını iste :D:D:D:
Daywalker
11/07/2007, 12:11
Ne güzel, benim de şasi numaramı yanlış yazmışlar. Araç muayene istasyonuda bakan amcalar, bir rakamın eksik olduğunu fark etmemişler. Plaka işlemleri ile uğraşırken Trafik Takip işini yapan arkadaş farketti sağolsun. Şasi numarasını yazarlarken 5 yerine 4 sıfır yazmışlar şimdi yeniden Tespit kırtasiye ıvır zıvır. ama arabanın başkasının olmasından iyidir :-)
geçmiş olsun ya. bu kadar büyük diil ama bizim bi arkadaşın aracındada bi hata yapmışlar. araç 1.4 dizel fabia. ruhsattqa 1.4 tdi yazıo ama aşşağıda yakıt kısmında benzinli yazıo:S daha yeni farkettik 1.5 senelik araç:D
06kaymak
11/07/2007, 16:12
evet benimde sahibi oldugumu bilmedigim bir arac cikti..ve borcu 1300 ytl imis..
ya komik işte...başka bir yorum yapmak istemiyorum...kimin hatası o da belli değil...haber bekliyorum işte, belli olur zaten yakında...
Şaşırmadım doğrusu.Düzeltilir en kısa zamanda umarım.
evet benimde sahibi oldugumu bilmedigim bir arac cikti..ve borcu 1300 ytl imis..
abi daha ne istiyon beleşten araban oldu:siritma::siritma::siritma::siritma:
sevgili deniz eger aracını sıfır aldıysan bayilerin işlerini yapan muameleciler ruhsatı çıkarıyorlar fakat bundan sonra ödenmesi gereken bazı vergiler var bunları ödeyip vergi dairesine aracı işletmeleri gerekiyor .bu işlemiyapmamış olabilirler plakan da başka bir araçtan gelmiş olabilir senin üstüne tescıl edilmediğinden vergi dairesinde senin adın ve aracın gözükmez aynısı banada oldu bayiini sıkıştır hatta muamelecinin telefonunu alıp bire bir adamlarla görüş temmuz sonuna kadar işlemini halledemezlerse garanti bankasından bilgilerini girerek vergini yatır.üzerine tescil olunduktan sonra bu ödeme otomatikman senin hesabına geçiyor.ama işin arkasını bırakma (son bir not herhalde İ.E.LİSESİNDENSİN SEN de benim gibi)
sevgili deniz eger aracını sıfır aldıysan bayilerin işlerini yapan muameleciler ruhsatı çıkarıyorlar fakat bundan sonra ödenmesi gereken bazı vergiler var bunları ödeyip vergi dairesine aracı işletmeleri gerekiyor .bu işlemiyapmamış olabilirler plakan da başka bir araçtan gelmiş olabilir senin üstüne tescıl edilmediğinden vergi dairesinde senin adın ve aracın gözükmez aynısı banada oldu bayiini sıkıştır hatta muamelecinin telefonunu alıp bire bir adamlarla görüş temmuz sonuna kadar işlemini halledemezlerse garanti bankasından bilgilerini girerek vergini yatır.üzerine tescil olunduktan sonra bu ödeme otomatikman senin hesabına geçiyor.ama işin arkasını bırakma (son bir not herhalde İ.E.LİSESİNDENSİN SEN de benim gibi)
evet bülent abi...2006 mezunuyum, yeni yani daha henüz 1 sene oldu ama ahh ahh...istanbul erkek gibi değilmiş üniversite...okuldayken mezun abilerimiz demişti de inanmamıştık, farkına varamadık işte o günlerin...
bu arada onlar da aynen senin de söylediğin gibi belli bir noktadan sonra işin bayiinin kontrolünden çıktığını, araştırıp en kısa zamanda bana döneceklerini söylediler bülent abi...sorun kısa zamanda halledilmezse garanti bankasından yaparım ödemeyi dediğin gibi...
araç nihayet vergi dairesinde de üzerimde görünmekte...
yaşasın !!!
geçmiş olsun. gözün aydın