Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava filtresi yardım..
mrb arkadaşlar bnde 1.4 16V emotion var aracıma performans filtre takmayı düşünüyorum ses için, komple kit varmı diye merak ediyorum bu uygulamayı aracına yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
sysworm001
04/07/2012, 13:15
punto için hazır bir intake kityok ancak custom olarak yapabbilirsin yapacak tanıdık birin yoksa hepsi burada.com dan jsv nin hazır kiti var gayet güzel her araca uyar universal tip olduğu için kolay gelsin
punto için hazır bir intake kityok ancak custom olarak yapabbilirsin yapacak tanıdık birin yoksa hepsi burada.com dan jsv nin hazır kiti var gayet güzel her araca uyar universal tip olduğu için kolay gelsin
teşekkürler link varsa atabilirmisin bide ses çıkışı nası oluyo bi bilginiz varmı ?
Arac 2 bin devirden sonra gaza ne kdar sert basarsan o kdar hirliyo ama tavsiye etmiyorum Yakit ortalaman artiyor 100km de 10 12 lt arasinda degisiyor benim ki ses istiyorsan koy bi otto spec egzos boruyuda duz yaptir herkez donup baksin ne geliyor diye :)
Arac 2 bin devirden sonra gaza ne kdar sert basarsan o kdar hirliyo ama tavsiye etmiyorum Yakit ortalaman artiyor 100km de 10 12 lt arasinda degisiyor benim ki ses istiyorsan koy bi otto spec egzos boruyuda duz yaptir herkez donup baksin ne geliyor diye :)
aklıma geldi ama yapıştırıolar cezayı burda herkese ondan filtre düşünüorum :)
Ek'teki urunu (BMC) Karbon Kutusu ile beraber Maslak veya Istanbul ici satan bir yerden alabilirsin. (Reklam acisindan isim vermedim)
REPLACEMENT FILTERS FB293/04 | car - bike - racing - carbon dynamic airbox | BMC Air Filter (https://www.bmcairfilters.com/replacement-filters/fb293-04_d104_1.aspx)