PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Opel Astra GTC “Red Dot Tasarım Ödülü”nün Sahibi Oldu..



tayfux
03/07/2012, 20:16
GTC, çekici tasarımı ve panoramik ön camı ile ipi göğüsledi.


GTC, pazara girdiği günden beri tasarımı ile övgü alırken şimdi de “Red Dot Tasarım Ödülü” jürisinin beğenisini kazandı. 30 jüri üyesi, GTC’nin “dikkat çekici ve sportif tasarımı”na hayran olduklarını söylediler. Ayrıca, “tavan ortasına kadar uzanan panoramik ön camın herhangi bir direkle bölünmemesi, tüm yolcular için maksimum yol keyfi sağlıyor” denildi. Opel Tasarım Başkan Yardımcısı Mark Adams, bu ödülü aldıkları için çok gururlu olduklarını söylerken, bunun, “ Alman hassasiyetini heykelsi sanat ile biraraya getirme” şeklinde özetledikleri Opel tasarım dilinin başarısının bir kanıtı olduğunu ekledi.

58 ülkeden 1800 firma ve tasarımcı bu yıl, “Red Dot Tasarım” yarışmasına katıldı. 19 farklı kategoride 4515 ürün ile oldukça rekabetçi şartlarda yarışan Astra GTC zirveye oturdu.

Bu ödülün eski sahipleri arasında Astra Sports Tourer, Flextreme GT/E Konsept, Insignia, GT ve geçmiş Astra modelleri de bulunuyordu.

“Red Dot Ödülleri” 1955’ten beri dünyanın en büyük ve prestijli tasarım yarışmasının sonunda veriliyor.

Bu yıl ödül sahibi olan Astra GTC’nin panoramic ön camı ile yolcular sinematik bir görüş açısına sahip oluyor. Geniş ön cam, tavanın ortasına kadar uzanıyor ve sürücü ve yolculara alışılmışın dışında bir görüş alanı sunuyor. Güçlü güneş ışınlarına karşı gölgelikler ile koruma sağlanıyor.

Görseller

https://www.opelmedyaturkiye.com/assets/upload/asset/image_00005727_1_yl4or5jxztzp4_400_0.jpg (https://www.opelmedyaturkiye.com/assets/upload/asset/image_00005727_1_yl4or5jxztzp4.jpg)

takres
03/07/2012, 21:04
güzel araç ama scirocco gibi bir rakibin karşısında işi çok zor...

asil
03/07/2012, 21:59
kendi fikrim gulietta almalıydı...

Erdem Bozdağ
03/07/2012, 22:31
güzel araç ama scirocco gibi bir rakibin karşısında işi çok zor...

yalnız son zamanlarda yapılan testlerin hepsinde astra sciroccoyu geride bırakıyor.Ben de olsam rocco alırım orası ayrı ama belirlenen kriterlere göre astra bir adım önde ondan şaşırmadım açıkcası

asil
03/07/2012, 22:33
yalnız son zamanlarda yapılan testlerin hepsinde astra sciroccoyu geride bırakıyor.Ben de olsam rocco alırım orası ayrı ama belirlenen kriterlere göre astra bir adım önde ondan şaşırmadım açıkcası

erdem kağıt üzerinde herşey farklı ama yola çıkınca olay değişiyor...

ABNEW
03/07/2012, 23:45
Bence GTC, Sciroccodan çok daha güzel, kibar bir araç. Astra alınacaksa direkt 3k tercih edilmeli ;)

tayfux
04/07/2012, 00:54
ahh ah benzin sıkıntı olmasa gtc yada opc süper olurdu..

anilcan
04/07/2012, 01:00
mükemmeL bi araç scirocco da gerçekten güzeL ama artık baydı gibi bişi heryerde karşımızda bu tarz bi araç pek yok bence daha dikkat çekicei oLrdu ama gerçekten çok güzeL maşaLLah

Erdem Bozdağ
04/07/2012, 01:04
erdem kağıt üzerinde herşey farklı ama yola çıkınca olay değişiyor...

Kağıttan çok uygulamalı test te yapılıyor.Parkularda da yapılıyor testler.
Örnek vermem gerekirse geçen haftaki auto showda opel astra opc ile rocco r test edildi.Opel bariz bi şekilde üstün bunun içinde konfor,sürüş,donanım vs hepsi mevcut kağıt üzerinden yapılmıyor yani.