Orijinalini görmek için tıklayınız : 2009 Fabia 1.2 Classic plus Htp
barisunye
02/07/2012, 23:22
bu aracı almaya niyetlendım...2009 model 35 bınde atıker lpg li beyaz...abs klıma 2 hava yastıgı on cam elktrıklı.........bıtek on tampon değişmiş buzda kayma sonucu...bırde perıyodık bakım yapılması gerek..fiyatı 20 civarı...araç 70 hp 112 tork...fikri olan varsa paylaşsın arkadaşlar...
bırde 2008 modelı var ....1.4 85 hp lık....oda lpglı bır ust donanım...çelık cant sıs farı arka cam elektırıklı vs.....o 77 bınde......renk kırmızı......1500 tl daha pahalı..
1.2 olana vergıden ve km sının dusuk olmasından dolayı yakınım
Barış, yeni kasa Fabialardan bahsediyorsun sanırım? Eğer öyleyse iç mekan kalitesini eskiye göre biraz düşürdüler.Tabi yine sınıf standartlarının altında değil kesinlikle.Neticede Polonun şasisini, donanımlarını, motorunu kullanıyor.Tercih edilebilir.Ben olsam düşük kmde, kazasız, sorunsuz bir 1.4 tercih ederdim.Hayırlısı olsun...
Birkan61
02/07/2012, 23:29
1 günlüğüne kiralamıştım bu aracı..
Kullanımı rahat, iç hacmi geniş şirin bir araç benim hoşuma gitmişti.. Bende 1.2'lik modeli kiralamıştım.
Performansla işim olmaz diyorsanız yakıt ve vergi konusunda harika bir araçtır. Çok aman amanda kötü bir performansı yok..
Ama donanımlı ve 1,4 olan ne kadar eski veya km'li olsada her zaman avantajdır bence.. Satarken yani :)
Tercih sizin.. 1.2'lik olanı bir test edin bence sonra pişman olmamak açısından..
okulda bir öğretmen arkadaşımızda vardı çok memnundu arabasından çok detaylı konuşup incelemedim ama bende tipini falan beğeniyorum..
bence puntoların fabiadan aşağı kalır yanı yok ben çok beğenmiyorum o araçları arkadaşın zevki tabi olabilir. birinden duymuştum yanlışım varsa düzeltin wv skoda araçları kobay olarak kullanıyomuş diye renonun dacialara yaptığı gibi, sadece duyum gerçek olup olmadığını bilmiyorum :)
bence puntoların fabiadan aşağı kalır yanı yok ben çok beğenmiyorum o araçları arkadaşın zevki tabi olabilir. birinden duymuştum yanlışım varsa düzeltin wv skoda araçları kobay olarak kullanıyomuş diye renonun dacialara yaptığı gibi, sadece duyum gerçek olup olmadığını bilmiyorum :)
wv skoda markasını satın aldı olabilir tabiki mantıklı
Fabia tercih edilebilir bir araç, neticede VW'nun alt markası olma özelliğini taşıyor. Sürüş keyfi iyi iç malzeme kalitesi ve iç mekan genişliği kendi sınıfına göre normal. Dikkat edilmesi gereken asıl nokta söz ettiğiniz araçlara LPG takılmış olması, araçların LPG'den kaynaklanan bir sorununun olmadığına emin olun, hatta mümkünse LPG'siz olanlara bakın...
matushella
03/07/2012, 11:14
1.2 litre motor anca motosiklete konulur arabaya olmaz :D 1 senelik bir 1.2 lt benzinli motor tecrübem var, herkes gülüyor yokuşlarda sana, hiç bulaşma derim :D
barisunye
03/07/2012, 14:23
1.2 litre motor anca motosiklete konulur arabaya olmaz :D 1 senelik bir 1.2 lt benzinli motor tecrübem var, herkes gülüyor yokuşlarda sana, hiç bulaşma derim :D
benı strese soktun şimdi:)
oncekı aracım 2008 starjettı...çok barız kotuyse zaten elerım..yarın bı test surusu yapalım bakalım
Halil, VW Skodayı kobay olarak kullanıyor olabilir ama Renaultun bunu yapmasına imkan yok.Olsa olsa Dacia Renault u kobay olarak kullanıyordur :)
Halil, VW Skodayı kobay olarak kullanıyor olabilir ama Renaultun bunu yapmasına imkan yok.Olsa olsa Dacia Renault u kobay olarak kullanıyordur :)
eğer öyleyse helal olsun daciaya :) :D
eğer öyleyse helal olsun daciaya :) :D
Öyle olmalı Halil.. Çünkü Skodadaki değişiklikler VW den önce olabilmekte ama Daciadakiler Renault un eski teknolojileri :)