Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza yaptım
ahmet_erzurumlu
01/07/2012, 20:27
arkadaşlar merhaba dün kırıkkale ankara çıkışında virajda önüme çıkan traktöre vurmamak için fren yaptım ve araba kontrolümden çıktı. yan tarafta çukur bölgeye düşüp zor durdum. resimleri de ekledim ankaradayım araba şu anda bir tamircinin orada tanıdık ustası olan varmı acaba aracımdasadece ön çamurlukve belki radyatör değişecek yardımcı olursanız sevinirim
emrahisilti
01/07/2012, 20:29
Cok gecmis olsun ama o arabada tampondan cok daha fazla hasar var
hocam büyük geçmiş olsun siz iyisiniz gerisini boşverin inşallah aracınızda en iyi şekilde yapılır zaten..tekrardan çok geçmiş olsun Allah tekrarını göstermesin..
ahmet_erzurumlu
01/07/2012, 20:32
Cok gecmis olsun ama o arabada tampondan cok daha fazla hasar var
valla gözle görünen sadece radyatör su damaltıyodu birde çamurluk vurmanın etkisiyle dağılmış. yağ felan damlatmıyodu
1ocak2011
01/07/2012, 20:32
Geçmiş olsun, Kaskonuz yokmuydu?
ahmet_erzurumlu
01/07/2012, 20:33
Geçmiş olsun, Kaskonuz yokmuydu?
kasko yoktu maalesef ama bu bana ders oldu
ankaralı arkadaşlar için acil yardım konusu açalım femoli yardımcı olabilir.canınızda bişey yoksa takmayın kafanıza cana gelceğine mala gelsin.geçmiş olssun...
emrahisilti
01/07/2012, 20:36
Far ayaklari kirilmistir tampon kirik camurluklar oynamistir klima radyatoru kalorifer radyatoru gitmistr arabanin altini vurmussunuz egzost sanzuman gitmis olabilir sizi korkutmak gibi olmasin ama cok ucuza cikmayacak gibi
Far ayaklari kirilmistir tampon kirik camurluklar oynamistir klima radyatoru kalorifer radyatoru gitmistr arabanin altini vurmussunuz egzost sanzuman gitmis olabilir sizi korkutmak gibi olmasin ama cok ucuza cikmayacak gibi
hocam adamın canı yanmış zaten ayıptır yapmayın....
ahmet_erzurumlu
01/07/2012, 20:38
valla inşallah dediğiniz gibi olmamıştır.
ahmet_erzurumlu
01/07/2012, 20:39
gerçi allaha şükür canımda bir şey yok gerisi önemli değil
ahmet_erzurumlu
01/07/2012, 21:05
tanıdık bildik güvenilir bildiğiniz bir biyer varmı
01/07/2012, 21:37
hocam adamın canı yanmış zaten ayıptır yapmayın....
Ben olabilecek ve muhtemelen olan seyleri yazdim distan bisey yokmus gibi gozukur isin icine girince bir suru sey cikar.asil sana ayip
ahmet_erzurumlu
01/07/2012, 21:45
Ben olabilecek ve muhtemelen olan seyleri yazdim distan bisey yokmus gibi gozukur isin icine girince bir suru sey cikar.asil sana ayip
hocam benim yüzümden tartışmayın çok teşekkür ederim yardımlarınız için inşallah düşündüğünüz gibi bir şey çıkmaz araç zaten toprak yığınına çarptı elektrik aksamları farlar sinyaller herşey çalışıyodu kontrol ettiğimde ama fazla anlamadığım için yorum yapamıyorum
çok büyük geçmiş olsun canınız sağolsun hiçbir şey insanın sağlığından önemli değil...
ben aracımın altını vurduğumda ön paneli kırmıştım sadece panel 660 tl di emrahın dediği gibi çokta ucuz değil maalesef araçlarımızın parçaları ama çıkma olarak daha ucuza halledilebilir en azından tamponlar farlar vs..
mehmetvyz
01/07/2012, 21:55
Geçmiş olsun, o bozuk zeminde iyi durabilmişsiniz, herşey çok daha kötü olabilirdi, verilmiş sadakanız varmış
hazarcelik
01/07/2012, 21:55
çok geçmiş olsun ! çıkmacılara bakın bencede en ucuz öyle halledebilirsin.. cana geliceğine mala gelsin halledilir bir şekilde
ahmet_erzurumlu
01/07/2012, 21:59
dediğim gibi yavaş gitmem büyük bir kazayı önledi. araca bakan kişiler tampon ve belki radyatör değişir diyolar gerçi en iyi ustalar bilecek zaten mehmet (femoliyle) irtibata geçtim yardımcı olacak sağolsun ama dediğim gibi sert bir duruş olmadı hava yastıkları felanda açılmadı. çarpmanın etkisiyle ön tapon dağılmıştır ve radyatörde sorun vardır diye düşünüyorum ama bakalım
emrahisilti
01/07/2012, 22:19
İnsallah ucuza halledersiniz allah korumus mal bir sekilde yerine gelir istanbul olaa yardimci olabilirdim ama ankarada kimseyi tanimiyorum mutlaka cikmacilari dolasin herseyin uygununu bulursunuz
sürekli gittiğim yol kaza yaptığınız yeri iyi bilirim, yollarımızda camış dediğimiz insan türleri çok fazla malesef...
Aracınızı getirin yaptıralım servisimizde en iyi şekilde.
erosistanbul
01/07/2012, 23:11
büyük geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
juventude
01/07/2012, 23:13
çok geçmiş olsun.
hiç bir mal giden bir insanı geri getiremez ama bir insan her malı yerine koyabilir. sizde bişey yok gerisi mühim değil zaten geçmiş olsun Allah kimseye kaza bela vermesin
comanchee
01/07/2012, 23:44
geçmiş olsun arkadaşım allah sizleri korumuş çok ciddi bir hasar yok gibi
geçmiş olsun... kötü olmuş...
size bir şey olmaması sevindirici...
kdrrshnn
01/07/2012, 23:53
geçmiş olsun umarım aracınız en kısa sürede yapılır önemli olan sizin sağlığınız iyi olsun
büyük geçmiş olsun. inşallah ucuza halledersiniz.
çok geçmiş olsun canınıza gelmemiş iyi ki, Allah o traktörü sürenide bildiği gibi yapsın..
Kablonet
02/07/2012, 01:10
çok geçmiş olsun..
cosworth20
02/07/2012, 01:12
dostum daaha yeni gördüm başlığıı büyük geçmiş olsun.Ankara Ostim'de iyi ustalar var ben de bir araştırayım sana döneyim.Allah korumuş dostum o trafik katili traktör ne durumda ?Ne ayak şimdi o ?
ahmet_erzurumlu
02/07/2012, 01:18
[QUOTE=cosworth20;704730]dostum daaha yeni gördüm başlığıı büyük geçmiş olsun.Ankara Ostim'de iyi ustalar var ben de bir araştırayım sana döneyim.Allah korumuş dostum o trafik katili traktör ne durumda ?Ne ayak simdi o
Valla can ve araba derdine dusunce traktoru sonradan gormedim
ahmet_erzurumlu
02/07/2012, 01:21
sürekli gittiğim yol kaza yaptığınız yeri iyi bilirim, yollarımızda camış dediğimiz insan türleri çok fazla malesef...
Aracınızı getirin yaptıralım servisimizde en iyi şekilde.
Cok tesekkur ederim servisiniz nerde ben tam olarak bilmiyorumda araba Su an sanayide yarin bir usta bakacak telefon numarasinizi mesaj atarsanız yarin arayabilirim gerçi yarin femoli ile irtibata gecicem oda yönlendirir beni
büyük geçmiş oLsun gerçekten üzücü bir oLay ama buna şükür sizde bişey yok yeterki maLa geLsin can'a geLmesin tekrar geçmiş oLsun
SKELETER
02/07/2012, 01:25
Çok çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Kavaklıdere Oto, Müslüm Bey'e de danışın derim ben. Hiç olmadı fikir alırsınız yardımcı olacaktır.
ahmet_erzurumlu
02/07/2012, 01:26
büyük geçmiş oLsun gerçekten üzücü bir oLay ama buna şükür sizde bişey yok yeterki maLa geLsin can'a geLmesin tekrar geçmiş oLsun
Dediğiniz gibi cana gelmedi sukur arabada bana gore de bisey yok ama ustalar ne diyecek bakalim
ahmet_erzurumlu
02/07/2012, 01:28
Çok çok geçmiþ olsun. Allah korumuþ. Kavaklýdere Oto, Müslüm Bey'e de danýþýn derim ben. Hiç olmadý fikir alýrsýnýz yardýmcý olacaktýr.
Su Anda en buyuk handikap arabanin hareket etmemesi radyator nedeniyle bir yere goturmek icin cekici gerekiyo oda maliyet
fazLa bişi yok gibi duruyor görüLende eğer aLt kısmıda yığma topraksa yumuşaktır şanzıman rot taşıyıcı yağ pompası gibi önemLi noktaLara zarar vermemiştir die düşünüyorum far ayakLarı kırıLmış oLabiLir bahaneyLe angeL takarsınız :D neyse aLLah beterinden sakLasın araba paramparça biLe oLsa canınızda bişey oLmaması sevindirici gönüL isterki hiç oLmasın ama nezaman ne oLucağı beLLi oLmuyor
ahmet_erzurumlu
02/07/2012, 01:33
fazLa bişi yok gibi duruyor görüLende eğer aLt kısmıda yığma topraksa yumuşaktır şanzıman rot taşıyıcı yağ pompası gibi önemLi noktaLara zarar vermemiştir die düşünüyorum far ayakLarı kırıLmış oLabiLir bahaneyLe angeL takarsınız :D neyse aLLah beterinden sakLasın araba paramparça biLe oLsa canınızda bişey oLmaması sevindirici gönüL isterki hiç oLmasın ama nezaman ne oLucağı beLLi oLmuyor
Alt taraf yumsakti tek umudum o ve hiz olmamasi Tim elektronik sistemler calisiyor dedigin giving burden tirnaklar kirildiysa bahaneyle angel taktiririm mehmete :)
ilker_ozcevik
02/07/2012, 02:37
çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Ziyaretci040
02/07/2012, 09:17
Çok geçmiş oslun ..
rafetyildiz
02/07/2012, 10:46
gecmıs olsun allah beterınden saklasın
vvkaymak
02/07/2012, 11:19
Büyük geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin, aman dikkatli kullanalım.
fotobelit
02/07/2012, 11:45
Çok çok geçmiş olsun..Allah daha beterlerinden korusun..Sol ön jantmı yamuldu acaba?Lastik çıkacakmış gibi duruyor..
geçmiş olsun. Alt şase ve yürüyende de hasar olabilir.
Aks kolları eğilme yapmışsa mutlaka değiştrin.
Allah beterinden korusun.
motor delisi
02/07/2012, 12:49
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın sıkıntı yaratacak birşey yok en önemli şey sağlığınız gerisini boşverin
Çok geçmiş olsun, kasko olsa daha iyiymiş; ama yine de umarım fazla bir masraf çıkmadan atlatırsınız. Bence bir sadaka verin, kurban falan kesin.
ibrahim06
02/07/2012, 15:43
geçmiş olsun. Gittiğiniz ustaya nelerin değişeceğini tek tek sorun not edin. Kaça patlayacağını öğrenince Kavaklıdere yetkili servisten Müslüm beyden de fiyat alın. Çok bir fark çıkmayacaksa Kavaklıderede yaptırın bence. En azından garantili olur.
Müslüm BEY cep: 0532 233 26 67
ahmet_erzurumlu
02/07/2012, 16:25
Herkese tesekkur ederim aracimda tapon degisimi panel degisimi klima radyatoru Su radyatoru sis farlari ve kaza esnasinda olusan ufak hasarlar giderilecek yuruyende Su anda bir sorun gozukmuyor toplam maliyet iscilik dahil 2000 lira odenecek degisen parcalarin hepsi orjinal olacak
Herkese tesekkur ederim aracimda tapon degisimi panel degisimi klima radyatoru Su radyatoru sis farlari ve kaza esnasinda olusan ufak hasarlar giderilecek yuruyende Su anda bir sorun gozukmuyor toplam maliyet iscilik dahil 2000 lira odenecek degisen parcalarin hepsi orjinal olacak
hadi hayırLısı ozaman pek bişi çıkmamış geçmiş oLsun tekrar
emrahisilti
02/07/2012, 16:49
Gecmis olsun tahminlerimin cogu tutmus umarim tekrari yasanmaz
erosistanbul
02/07/2012, 17:18
Aslında burdan biz kaskosuz gezenler de ders çıkartmamız lazım. 1200-1300lere kasko çok diyoruz. kaza sonrası tamirde 2000 tl masrafa seviniyoruz. TEKRAR BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN
ahmet4646
02/07/2012, 17:29
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
rockforever
02/07/2012, 18:18
geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız...
cok gecmis olsun arkadasım cana gelecegine mala gelsin..
bende antalyaya giderken istanbuldan aynı sekilde traktör önüme cıktı cektim saga elimden zor aldılar bakmam abi gözünün yasına allah ne verdiyse..
böyle bi durumda bi arkadasımın ailesi yok oldu gecenin bi yarısı römorkunda herhangi bi uyarı ısıgı yanmadan 2 seritli yolu ortalamıs bi kendini bilmez bi aileyi yok etti ondan dolayı hic gözünün yasına bakmam...
tekrardan gecmis olsun arkadasım..
TayfunBulat
02/07/2012, 20:43
kardeş büyük geçmiş olsun.
gerçi allaha şükür canımda bir şey yok gerisi önemli değil
Kesinlikle..
Çok geçmiş olsun.
ahmet_erzurumlu
02/07/2012, 22:09
Kasko cok diyoruzda aslinda hicbirsey degil. en ufak kazada bin lira masraf cikiyor zaten yaptirmak lazim.
Geçmiş olsun canınıza bisi gelmemiş önemli olan o.Umarım fazla hasar da yoktur...
XPERIA Neo V ile kullanılarak gönderildi.
biancoangelo
02/07/2012, 23:02
Kardeş geçmiş olsun....
Solitude
03/07/2012, 00:01
Çok geçmiş olsun sizde birşey yok gerisi boş...
emreonur
03/07/2012, 01:29
geçmiş olsun...
traktörde değil mi hata, o ne oldu, geçmiş olsun dedi mi bari...
Bukadarla gelmiş geçmiş olsun ...
görkem koçsan
03/07/2012, 04:43
arabada bişi yok bişi çıkcağını sanmıyorum çünkü toprak yerde.
Ahmet kardes cok gecmiş olsun.Allah beterinden saklasın.
Alt taraf yumsakti tek umudum o ve hiz olmamasi Tim elektronik sistemler calisiyor dedigin giving burden tirnaklar kirildiysa bahaneyle angel taktiririm mehmete :)
far ayakları kırldıysa neden tekrardan para vereceksin far ayaklarını yapıyolar taş gibi oluyor neden ekstradan para veriyorsun engel farlar görüntüsü var başka da bir işe yaradığı yok bilgin olsun. orijinal farlarını çık ararsın demedi deme. ha bir de unutmadan söyleyeyim aracın trafik sigortası yılda iki kez aracanızı çekme hakkı var bilgin olsun çekiciye para verme boşu boşuna milletin yüzde doksanının bu hizmetten haberi yok.
far ayakları kırldıysa neden tekrardan para vereceksin far ayaklarını yapıyolar taş gibi oluyor neden ekstradan para veriyorsun engel farlar görüntüsü var başka da bir işe yaradığı yok bilgin olsun. orijinal farlarını çık ararsın demedi deme. ha bir de unutmadan söyleyeyim aracın trafik sigortası yılda iki kez aracanızı çekme hakkı var bilgin olsun çekiciye para verme boşu boşuna milletin yüzde doksanının bu hizmetten haberi yok.
bu hizmetten faydalanmak icin ne yapmamız gerekiyor. eminmisiniz ben ilk defa duyuyorum
sehzadeamasya
03/07/2012, 18:13
çok büyük geçmiş olsun işallah eskisinden daha iyi olur
ahmet_erzurumlu
03/07/2012, 18:15
arabada bişi yok bişi çıkcağını sanmıyorum çünkü toprak yerde.
Yaklasik 2000 lira masraf cikti
ahmet_erzurumlu
03/07/2012, 18:20
far ayaklarý kýrldýysa neden tekrardan para vereceksin far ayaklarýný yapýyolar taþ gibi oluyor neden ekstradan para veriyorsun engel farlar görüntüsü var baþka da bir iþe yaradýðý yok bilgin olsun. orijinal farlarýný çýk ararsýn demedi deme. ha bir de unutmadan söyleyeyim aracýn trafik sigortasý yýlda iki kez aracanýzý çekme hakký var bilgin olsun çekiciye para verme boþu boþuna milletin yüzde doksanýnýn bu hizmetten haberi yok.
Dostum orjinal farlarin tirnaklari kirilmis ama dedigin gibi usta tirnaklari yapacak Angel taktirmayacagim. Sigortanin cekiciyi odedigini ilk defa duydum ama eger dogruysa cok iyi olur cunku kirikkaleden sanayiye 300 lirra odedim
ahmet_erzurumlu
03/07/2012, 18:22
Ahmet kardes cok gecmiş olsun.Allah beterinden saklasın.
Mustafacim cok sagol Allah herkesi kazadan beladan korusun allahim dusmanimin basina vermesin
ahmet_erzurumlu
03/07/2012, 18:24
geçmiş olsun...
traktörde değil mi hata, o ne oldu, geçmiş olsun dedi mi bari...
Durmadi bile gerci Ben kendi derdime dusunce onu gormedim bile
görkem koçsan
04/07/2012, 16:11
onla geçmiş olsun abi allah tekrarından ve beterinden korusun hepimizi.
Mehmet SOVUK
04/07/2012, 16:41
Cok gecmis olsun, caniniz sagolsun. Insallah hicbirimiz yasamayiz boyle durumlari.