PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Teyp ayarını bozdum yardım ( GP 1.4 FIRE DYNAMIC)

Skayn
29/06/2012, 01:52
Mrb arkadaşlar.

Teyp dinamyc yani mp3 çalan versiyon

eskiden kontağı kapatırdım teyibi ellemeden. aracı calıstırdıgımda kontagı actıgımda direk cd de ve kaldıgı saniyesinden devam ederdi. nerde bıraktıysam oradaydı.

simdi kontagı kapatıyorm. actıgımda direk radyo acılıyor.

bunun ayarını nasıl yapabilirim ?

blackhawk
29/06/2012, 13:13
Bildiğim kadarıyla kontak açılınca çalan son kaynaktan devam ediyordu. Onun bir ayarı yok.

anilcan
29/06/2012, 13:21
menü ayarLarın'dan oLabiLir iLk kez bende böyLe bi sorun duyuyorum :s kutup başını çıkarıp tak bi kez beLki düzeLir :D

Skayn
29/06/2012, 13:35
bende anlamadım ki türkiye ye geldim geleli böyle

her aracı calıstırdıgımda cd tusuna basmadan cd ye gecmıyor

menüyü tekrar kurcalayayım bugün

envr
29/06/2012, 14:16
benımde teybımde boyle bir sıkıntı vardı, menu nun içinde restore kısmı var onu on yap fabrıka ayarlarına gerı donsun, ben bu şekilde duzelttim.. yanlız butun ayarlarda sıfırlanıyor, eq ayarını vs tekrar yapman gerekıyor...

Skayn
29/06/2012, 15:09
benımde teybımde boyle bir sıkıntı vardı, menu nun içinde restore kısmı var onu on yap fabrıka ayarlarına gerı donsun, ben bu şekilde duzelttim.. yanlız butun ayarlarda sıfırlanıyor, eq ayarını vs tekrar yapman gerekıyor...

teşekkür ederim.

bende az önce menüde restore kısmını gördüm yaptım tüm ayarlar sıfırlandı ama düzeldi

daha da kurcalamam menüyü :Ç

envr
29/06/2012, 15:11
teşekkür ederim.

bende az önce menüde restore kısmını gördüm yaptım tüm ayarlar sıfırlandı ama düzeldi

daha da kurcalamam menüyü :Ç

:) iyi dinlemeler :):)..