Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonunda aracımı aldım
:thumbup1: Arkadaşlar sonunda artık benimde g. puntom var.2006 model egzotik kırmızı 1.3 multijet 90hp 6 ileri 112 binde, eskişehirden aldım geçen hafta, plakayı bugün değiştirdim, aldığım arkadaş samsunluydu. Araçtaki ilk izlenimlerim araç beklediğimden daha sessiz yalnız 2500 devire kadar araç çok hantal geldi bana sonra kopartıyo tabi 90 hp olunca beklenti biraz yüksek.chip-box falan düşünüyorum ama onunda handikapları varmış galiba yakıt pompası vs ömrü kısalıyo dediler yani biraz mullaktayım bu konuda, motora zararı varmı, yakıtı arttırırmı deneyen arkadaşlar varsa bilgilenmek isterim, dijital klimasını çok beğendim anında soğutuyo konfor desen on numara donanıma gelince bu araçlarda abs esp standart diye biliyorum onun haricinde başka bilmediğimiz donanımları varmıdır bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim ...
ahmetcihanokke
26/06/2012, 00:30
hayırlı uğurlu olsun allah güle güle kullanmak nasip eder inşallah
Mehmet SOVUK
26/06/2012, 00:34
Hayirli olsun, gule gule kullanin.
hayırLı oLsun kazasız beLasız iyi günLerde inş
Bolu_Beyi
26/06/2012, 01:00
Hayırlı olsun. GP'ler süpriz yumurta gibidir hergün bir özelliğini keşfedersiniz :)
matadorcuk
26/06/2012, 01:04
Hayırlı olsun. GP'ler süpriz yumurta gibidir hergün bir özelliğini keşfedersiniz :)
Baska turlu anlatılamazdı heralde.super ozet olmus.Bende dıreksıyonun one ve gerıye gıdebıldıgını sans eserı ogrenıstım.Suprıse..:D
sağolun arkadaşlar eyvallah
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız, keyifli sürüşler dilerim. Bence Chip olayına girmeyin, aracınız için 90hp gayet yeterli. chip uygulaması nihayetinde motor ve bazı parçaların ömrünü azaltıcaktır ...
hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler.
Sevdiklerinle berabar, jazasız belasız tadını çıkarırsın inşallah. Benim tavsiyem; Arabanın motor ve mekanik aksamıyla oynamaman...
Aracın hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde binmeni diler;
aracını 3,000dd üstüne çektiğinde chip box a işini unutup acaba bi blow off valve mi alsam diyeceğini umarım :)
Baska turlu anlatılamazdı heralde.super ozet olmus.Bende dıreksıyonun one ve gerıye gıdebıldıgını sans eserı ogrenıstım.Suprıse..:D
nasıl yani ne arkaya öne ya???? yukarı aşağı ayarlamadan bahsedirsun galiba ???
matadorcuk
26/06/2012, 11:35
Yok yokkk yukarı asagı deıl yaa:)dıreksımıdını kendıne cekıp yaklatırabılıosun.ılerı ıtıp on konsola yaklatıraabılıyosun.yanı kendı yaklastırıp uzuklastırabılıon.dedık yaa suprız yumurtaa:)bende ogrenınce cok sasırdım:)
Ziyaretci040
26/06/2012, 12:11
Hadi canım !!! Yukarı Aşşağıyı biliyodum ama öne ve geri şimdi öğrendim olaya bak. ! Nasıl yapılıyor la ufuk?
Hayırlı olsun kardeş.Kazasız belasız inş.
bnde yeni öğrendim ileriye geriye olayını ?? ilginç
Ziyaretci036
26/06/2012, 12:46
Aracın hayırlı olsun. 90 lıklarda hepsinde olmamakla beraber asr esp ve hillholder olabilir. 4lü flaşör tuşunun yanında asr tuşu varsa bu saydığım özellikler aracında mevcuttur.
hayırLı oLsun güLe güLe kuLLanman diLeğiyLe ....) yoLda görürsen çak seLamı :)
ilker_ozcevik
26/06/2012, 13:24
hayırlı olsun..
hayırlı olsun kazasız belasız günler dilerim.
hayırlı olsun kazasız belasız...
Hayirli olsun.
Sent my GT-I9100 using 2
Hayırlı olsun kazasız belasız..
matadorcuk
26/06/2012, 20:22
Hadi canım !!! Yukarı Aşşağıyı biliyodum ama öne ve geri şimdi öğrendim olaya bak. ! Nasıl yapılıyor la ufuk?
Hayırlı olsun kardeş.Kazasız belasız inş.
O yukarı asagı ındırmek ıcın ındırdıgın soldakı mandalı aynı sekıl ındır hem yukarı asagı hemde ılerı gerı yapabılıosun.:D Ya punto bende 1 aydır var sızden ıyı cozmusum makıneyı:d
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız, keyifli sürüşler dilerim. Bence Chip olayına girmeyin, aracınız için 90hp gayet yeterli. chip uygulaması nihayetinde motor ve bazı parçaların ömrünü azaltıcaktır ...
bu yüzden çekiniyorum şimdilik yapmicaz herhalde :)
aynen hocam aşağı yukarı ayar yaparken aynı zamanda direksiyonu ileri geri çekip itebiliyosun
Aracın hayırlı olsun. 90 lıklarda hepsinde olmamakla beraber asr esp ve hillholder olabilir. 4lü flaşör tuşunun yanında asr tuşu varsa bu saydığım özellikler aracında mevcuttur.
herhangibir asr tuşu yok tahminim abs-esp var...
herkese teşekkürler arkadaşlar.direksiyon simidindeki deriler soyulmuş biraz kaplasam olurmu acaba,
aracın resimlerini en kısa zamanda eklicem...
TayfunBulat
27/06/2012, 01:24
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız, keyifli sürüşler dilerim.