PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 2011 Evo Sunroof + Assist Kit + Kışlık Lastikler



isuldor
25/06/2012, 16:34
Merhaba Arkadaşlar,

Aracımı satıyorum sahibinden'deki ilan linki aşağıdadır(35.000 diye yazdım - 34.500 civarı bir fiyat düşünüyorum, forumdaki arkadaşlara dolu depo olarak bırakırım :) ;

Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic 2011 Model 35.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 90681430 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-servis-bakimli-hatasiz-sunroof-assist-kit-evo-90681430/detay/)

Aracın bakımı düzenli Kavaklıdere Oto'da yapıldı.

Özenle kullanılmış bir araç, aracı ilk aldığım gün park yerinde demire sürtmem haricinde bir hatası yok( fotolarda mevcut boyatmadım nazarlık öyle bıraktım). Aracın renginden kaynaklı ufak tefek çizikler gözüküyor ama pasta cila ile gidebilecek çizikler.

Kış Lastikler Michelin Alpin A4 (1 yıl kullanıldı), yanında verilecektir.

30.000km bakımı da yapılmıştır. Şu an 32.400 km'de

İlan ile ilgili her türlü olumsu olumsuz görüşe şimdiden teşekkür ederim.

pdr42
26/06/2012, 01:51
hayırlı satıslar

isuldor
26/06/2012, 09:50
Teşekkürler

akca37
26/06/2012, 10:10
Hayırlı satışlar, benim aracımda satılık, sizin fiyatı görünce bedavaya verdiğimi düşünmeye başladım :)

isuldor
26/06/2012, 10:18
:) sizin aracı da gördüm fiyatınız makul bence. Size kıyasla biraz yüksek mi yazdım ben?

Açıkçası şu an çok indirim var sıfır araçlarda ama bu fiyat civarında satılmazsa çok satma derdim de yok. Daha büyük bir araçla değiştirmek için satıyorum eğer satılmazsa ikinci araç olarak durur gayet az yakıyor çünkü.

Belki forumda okumuşsunuzdur bu aracı ben evden işe işten eve az yaksın diye almıştım, işini fazlasıyla yaptı. Artık ev iş arası o kadar uzak değil boş boş durmasın diye satıyorum.

akca37
26/06/2012, 10:56
:) sizin aracı da gördüm fiyatınız makul bence. Size kıyasla biraz yüksek mi yazdım ben?

Açıkçası şu an çok indirim var sıfır araçlarda ama bu fiyat civarında satılmazsa çok satma derdim de yok. Daha büyük bir araçla değiştirmek için satıyorum eğer satılmazsa ikinci araç olarak durur gayet az yakıyor çünkü.

Belki forumda okumuşsunuzdur bu aracı ben evden işe işten eve az yaksın diye almıştım, işini fazlasıyla yaptı. Artık ev iş arası o kadar uzak değil boş boş durmasın diye satıyorum.

Çok haklısınız, o kadar cimri ki, cimriliğini en iyi gösterdiği yerler ise uzun yol sürüşleri ve sabit hızla gidildiği anlarda, şu var ya siz fazla yazdınız ya da ben düşük yazdım :) İkimize de hayırlı satışlar, ama şöyle biryorum yapım ben asist kitli 2011 75 lik evomu 31,250 ye satmıştım geçen sene sky yoktu, araç sizin çokta düşmeyin, ben biraz düşük tuttum fiyatı , olaki alıcı çıkmazsa bende kaldırabilirim ilandan...

takres
26/06/2012, 12:28
hayırlı satışlar...

Ziyaretci036
26/06/2012, 12:54
Hayırlı satışlar aracınızın özelliklerine göre fiyatı iyi.
Ama ama bilmeyen adama özellikleri anlatmak deveye hendek atlatmak gibi bişey. Birdaha araba alırsam kesinlikle en boşunu alacağım.

isuldor
26/06/2012, 15:42
Teşekkürler Serhat Bey, Teşekkürler Murat Bey

Maalesef öyle Murat Bey. İkinci elde donanım kimsenin gözünde değil. Ben bu aracı kullanma amaçlı aldım onun için o tarihlerde en hızlı şekilde elimde olacak en donanımlı aracı almıştım(Bayi de olsa güvenlik paketi - hi-fi falan da alırdım ama ellerinde yoktu)

Allahtan da yokmuş çünkü fiyat farketmeyecekti :)

Hayırlısı diyelim, dediğim gibi kurtulmaya çalıştığım bir araç değil acelesi yok.

emrahisilti
26/06/2012, 17:01
1000-2000 tl arası ufak bir oynama yaparsanız araç satılır :)

isuldor
26/06/2012, 17:19
Haklı olabilirsiniz aslında ama şimdilik bu fiyatta tutuyorum. Dediğim gibi 34.500 gibi bir rakam düşünüyorum ama satılmazsa piyasasının o olmadığı anlamına gelir ve biraz daha düşerim.

Kafamda Kia Sportage var (henüz tam karar vermedim), eğer kampanyası biterse satmamın da bir anlamı olmayacak, durur ikinci araba olarak.

isuldor
27/06/2012, 12:09
Alacağım aracın kampanyası haziran sonu bittiği için (sadece acele etmem için de demiş olabilirler ya da mtv ile ilgili de olabilir emin değilim) aracın fiyatı 34.250 TL olarak güncelledim.

Selamlar

aykut_1914
27/06/2012, 21:52
hayırlı satışlar. Ne düşünüyorsunuz acaba? :)

isuldor
28/06/2012, 09:56
Teşekkürler. En son 34.000 TL diye düşünüyorum.

Kia Sportage'ın kampanyası devam ettiği sürece bu fiyat, sonra satmanın anlamı kalmayacak :)

isuldor
09/07/2012, 10:35
Arkadaşlar Merhaba,

Aracı satmaktan vazgeçtim. 33.750 fiyat yazmama rağmen arayan olmadığına göre piyasası bu değil demektir. Sanırım 31 gibi bir fiyata gider belki 30. O fiyata da satıp üzerine bir o kadar daha koyup bir araç almak mantıklı olmayacaktı.

Piyasa bu :) Ya liste fiyatı tamamen yalan araçları el altından biri 30 a falan veriyor ya da opel'in büyük indirimi aynı alt yapıyı kullanan puntoyu vurmuş durumda.

pdr42
09/07/2012, 11:48
Sıfırlarda cok cazip kampanyalar var birde 25 in ustune cıkıldıgında bircok secenek alıcının önüne cıkıyor bu yuzden alıcılar bi o arabaya bi bu arabaya bakıyor. kiminde marka degerini on planda tutuyor kimisinde donanım ozellkilerine bakıyor. Ben evo dynamic bakıyodum fakat golf 2005 lerde aynı fiyatlarda olunca ona da bakmaya basldım. Şu an arac piyasası cook durgun. Satıcı yüksekten alıcı alcaktan ucuyor bi karsılasamıyoruz:))

isuldor
09/07/2012, 12:43
Aslında aldığım fiyatı göz önünde tutunca 30'a bile versem iyi bir fiyat ama 30'a satsam aynı donanımdaki aracın sıfırını 39'a falan alacağım en iyi ihtimalle, o zaman da bir yıl da araç 9.000 TL kaybeder mi düşüncesi oluyor.

Hayırlısı. Benimkisi yakınma değil de daha çok piyasa açısından bilgilendirmeydi.

Golf sınıf olarak zaten punto'nun üst sınıfı, kaliteli araç ama 2005 model 7 yaşında oluyor.

Biraz daha beklerseniz fiyatlar daha da düşer (euro değer kaybettikçe).

sedini
09/07/2012, 13:23
valla bu araç 30 bin TL ise vay halimize.. sıfırlarda ki kampanyalar gerçekten 2.el i inanılmaz vurdu.. 2009 model StarJet Fun aracıma 23bin TL teklif ediyorlar.. fiyat çok az geldiğinden elden çıkartmadım.. 2. el piyasası müthiş durgun.. parası olupta 2. el araç alacak olanlar içinde çok ucuz araba bulma imkanı var.. Çok garip bir ortam var gerçekten araç piyasasında..

isuldor
09/07/2012, 14:25
Evet ilginç bir ortam, satış sitelerindeki ilanlara göre düşük bir fiyat yazmama rağmen arayan olmadı (bakın arayan bile diyorum, araç başına gelen, arayıp pazarlık yapan bile olmadı?!?), gerçi biri arayıp geçen arkadaşa golf aldık 44 dedi 40'a aldık bunda da öyle bir şey olur mu dedi.

Mustafa Bey'in dediği gibi satıcı yüksekten uçuyor alıcı da alçaktan dolayısıyla buluşamıyorlar.

Bundan önce sattığım araçlarda düşük fiyat yazmama rağmen telefonlar susmuyordu arada msg atan oluyordu. Piyasa koşullarından heralde yoksa diğerleri daha zor satılacak araçlardı.

pdr42
10/07/2012, 02:09
Arkadaşlar ben puntoyu takip ediyorum.Sürekli pazarlık yapıyorum ama anlasamıyoruz. Puntoların durumu daha bi karısık simdi adam 24 bine evo active 2011 veriyor aynı fiyata grandesi var bu durumda grandeye o para verilmez diyorsun güme gidyor. 2009 araca 23 bin lira verecegime 24 bine 2011 alırım evo alırım diyorsun. daha da pazarlık etsen 23 e de bulabilirsin belki arabayı. Özellikle evo dynamiclere bakıyorum cok ta pazarlık ettim 24250 ye kadar buldum ufak bi puruz cıktı almadım. multiair lpglisi 26 bine bıraktı yine 77 sini 25500 bıraktılar almadım. bana gore ederi bu degil. Nitekim birsuru evo dynamic var .Sahibindende 105 tane ilan var ve bu asagı yukarı her gun aynı rakamlar . dogru durust satılan yok. Arac piyasasıda durgun. İlk defa satılıga cıkaran aracın dusuk fiyata gittigini düsünüyor. Ama sonra talep olmayınca gercektende oyle oldugunu anlıyor.