PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaranın gizli özel yerleri

Misafir047
25/06/2012, 14:26
arkadaşlar son 1 haftada tepe prima ve papazın bağına gittim ve yeni öğrendim liste yapmak istedim tavsiye edeceğiniz özel gizli güzel bildiğiniz yerler varmı ankarada ama sakın ankamall aoç harikalar diyarı vb şeyleri söylemeyin ankarada suan en beğendiğim yerler papzın bağı ve tepe prima tek kelimeyle çok güzel sizinde fikirleriniz almak istiyorum

1-papzın bağı
2-tepe prima
3-eymir gölü

emart
25/06/2012, 16:00
Kazan İlçesine bağlı Güvenç köyü göleti (diğer adı Lezgi gölü)

iphonecu
25/06/2012, 16:07
Eymir golu
Odtu kampûs
Eskisehir yolu opet ici kafes firin
Park vadi
Bilkent 2
Bilkent 3 tepe
Cukurambar firinci orhan
Park caddesi ( oyun icin ehlikeyf / kop kop vs ne ararsan )
Gazi osman pasa / pool pub

Baslangic olarak bunlari deneyebilirsin :)

Saygilar...

timurgoksel
25/06/2012, 16:30
incek taşpınar köyü yonca kafe var , çok güzel kafa dinlersin özellikle hafta içi... birde son buluşmada gidilen çiftlik var her ne kadar gitmesemde bulup burada öneride bulundum herkesin hoşuna gitmiş gördüğüm kadarıyla....
www.yoncacafe.com

birde istanbul yolundan kazana giderken(eski yol) yaklaşık 35.40km olabilir cennet bahçesi diye bir mekan var güzel bir yer biraz uzak ve pahalı :)
Sarayköy Cennet Bahçesi - İletişim (https://www.cennetbahcesi.com.tr/tr/contact/)

Engin_T
25/06/2012, 19:50
Kazan İlçesine bağlı Güvenç köyü göleti (diğer adı Lezgi gölü)

Buluşmaya gittiğimiz yer olsa gerek :D

Engin_T
25/06/2012, 19:51
arkadaşlar son 1 haftada tepe prima ve papazın bağına gittim ve yeni öğrendim liste yapmak istedim tavsiye edeceğiniz özel gizli güzel bildiğiniz yerler varmı ankarada ama sakın ankamall aoç harikalar diyarı vb şeyleri söylemeyin ankarada suan en beğendiğim yerler papzın bağı ve tepe prima tek kelimeyle çok güzel sizinde fikirleriniz almak istiyorum

1-papzın bağı
2-tepe prima
3-eymir gölü

Şafak hocam bende bu cumartesi papazın bağındaydım ama hiç memnun kalmadım servis rezaletti :)

emart
25/06/2012, 23:02
Buluşmaya gittiğimiz yer olsa gerek :D

yanı ama orda daha ne cennetler var gormedıgınız bılmedıgınız :)

ibrahim06
25/06/2012, 23:14
eskiden papazın bağına sık giderdim. Sakın bişey yemeyin orda hele gözleme filan. sadece içecek tavsiye ederim.

ktpunto
25/06/2012, 23:59
piknik alanı olarak bayındır barajı güzel gelip geçerken çevreyolundan görüyorum ama hiç gitmedim. onun haricinde göksu park da fena değil

ibrahim06
26/06/2012, 00:02
piknik alanı olarak bayındır barajı güzel gelip geçerken çevreyolundan görüyorum ama hiç gitmedim. onun haricinde göksu park da fena değil

orası hafta içi güzel ama hafta sonu gidince insan bin pişman oluyor. dumandan geçilmiyor. hafta sonu gelen tipler aileleyle gidilmemesi gerektiğine işaret ediyor. hafta içiyse çok sakin. bikaç defa sabahtan akşama kadar vakit geçitdim orda.

LevenTgb
26/06/2012, 01:18

1-papzın bağı
2-tepe prima
3-eymir gölü

Şafak çok iyi düşünmüşsün böyle bir konu açarak bazen insan bir yere gidecek olduğu zaman bildiği yeri bile unutuyor zaman zaman...

Papazın bağı mekan olarak iyidir ama servis olarak berbattır ayrıca yemekleri de kötü sadece semaver çay öneririm ;)

Bu arada tepe prima neresi?

iphonecu
26/06/2012, 01:27
Tepe yeni sayilir eskisehir yolunda bilkent kopruyu gecince

Saygilar...

LevenTgb
26/06/2012, 04:43
Tepe yeni sayilir eskisehir yolunda bilkent kopruyu gecince

Saygilar...

Teşekkür ederim ;)

iphonecu
26/06/2012, 12:42
Rica ederim :)

Saygilar...

Misafir047
26/06/2012, 13:00
Şafak hocam bende bu cumartesi papazın bağındaydım ama hiç memnun kalmadım servis rezaletti :)

engin evet servis rezaletti tek kelimeyle ama yeşilliği güzel yani

Misafir047
26/06/2012, 13:01
tepe prima çok güzel bir herkesin gidemeyeceği çakalların gidemeyeceği çok güzel bir yer

must
26/06/2012, 13:29
Papazin bagina ben de ilk gittigimde cok hos gelmisti sehrin icinde baya buyuk bi yer. Guzel isletilse deli para kirar=D odtunun icine girebilirseniz mescitin ordaki yoldan devam edin(arabayla girilmiyor) orman sessiz sakin yuruyus yapilabilir benim hosuma gitmisti.

ktpunto
26/06/2012, 17:32
incek tarafında ise yeşillikli semaver de çay ikram edilen, köy patatesi gözleme vs yemekleri olan çok hoş yerler var. tam adres tarif edemesem de, incek bulvarı üzerinde kalıyor olsa gerek.

ABNEW
26/06/2012, 21:43
incek tarafında ise yeşillikli semaver de çay ikram edilen, köy patatesi gözleme vs yemekleri olan çok hoş yerler var. tam adres tarif edemesem de, incek bulvarı üzerinde kalıyor olsa gerek.

Kürşat, tam adres vermelisin :) İncek Yolunda sayısız benzer mekan var :(

Ankarada gizli bahçe denince benim de aklıma gelen ilk yer Papazın Bağıdır.Bundan sonra diğer yerler gelmekte :)

OzzY
26/06/2012, 23:09
Şafak hocam, konuya yazılan mesajları ilk mesajda toplarsanız çok faydalı bir başlık olur diye düşünüyorum.

ktpunto
27/06/2012, 14:06
Kürşat, tam adres vermelisin :) İncek Yolunda sayısız benzer mekan var :(

Ankarada gizli bahçe denince benim de aklıma gelen ilk yer Papazın Bağıdır.Bundan sonra diğer yerler gelmekte :)

o sayısız mekandan biri diyim o zaman. hepsi birbirine benziyor zaten :D