PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sizce nasıl fiyat?

diesel32
23/06/2012, 12:02
merhaba arkadaşlar...

işyerinden arkadaşla anlaştık ve benim 18binde olan punto evo multiair (asist kit+skydome) aracıma ağustosta satışı için anlaştık...
fiyat olarak 29000 lirada karar kıldım... sizce nasıl fiyat bu fiyattan satacağım...

araçta artı olarak abarth spoiler jbl hoparlör ve karbon kaplamalar var...

tayfux
23/06/2012, 15:55
geçenlerde sitede bir arkadaş satmak için uğraşıyordu multiair i kaça sattı acaba?aracın sıfırı 34 bin civarı diye biliyorum yanlış mı? eğer öyleyse fiyat normal..

emrahisilti
23/06/2012, 17:42
aracın fiyatını bilmemde ileri tarihli satışlar bir sürü risk içerir.Daha ağustosa nerdeyse 1.5 ay var o süre içerisinde aracı kullanmayacak mısın?Aracı şimdi teslim etsen ağustosta ya parayı ödemezse?Arkadaşına bişey olursa ?Kullanıpta kaza yaparsan ne olacak? Arkadaşın vazgeçerse ne olacak?Benden tavsiye durduk yere birbirinizi üzersiniz.Al paranı ver arabayı.

fota
23/06/2012, 19:17
aracın fiyatını bilmemde ileri tarihli satışlar bir sürü risk içerir.Daha ağustosa nerdeyse 1.5 ay var o süre içerisinde aracı kullanmayacak mısın?Aracı şimdi teslim etsen ağustosta ya parayı ödemezse?Arkadaşına bişey olursa ?Kullanıpta kaza yaparsan ne olacak? Arkadaşın vazgeçerse ne olacak?Benden tavsiye durduk yere birbirinizi üzersiniz.Al paranı ver arabayı.

katılıyorum. riski fazla işleri sevmem.

diesel32
24/06/2012, 10:52
bu donanımda aracın sıfır fiyatı 36-37 aralığında... parayı ağustosta denkleştirecekmiş... zaten o olmasa da başka yere satacağım sadece fiyat uygun mu değil mi onu bilmek istedim... gönlümden 30 geçiyor tabi...

emrahisilti
24/06/2012, 11:24
Fiyat normal tam piyasasi