Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam filmine ceza - sakaryada mahkemeden dönmüş
shellcininabisi
22/06/2012, 20:59
belki okumuşsunuzdur arkadaşlar ama az önce şöyle bir şey okudum, mahkeme cezayı iptal etmiş. gerekçe de ARKA YAN CAMLARDAKİ FİLMLER GÖRÜŞÜ ENGELLEMEZ.
BUYRUN;
https://www.haber123.com/gundem/mahkemenin-karari-araclardaki-film-camlara-ceza-kesilemez-h2801.html
https://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1307725
BURADA DA AVUKATIMIZIN VİDEOSU VAR HEMEN ÜSTTE :)
https://www.sondakika.com/haber/haber-otomobil-camina-takilan-filme-cezayi-mahkeme-iptal-3727011/
Ziyaretçi034
22/06/2012, 21:43
hangi sitede gördüğümü hatırlamıyorum ama buna benzer emsal bir kararda kayseride vardı. bu kararları birleştirmek, bu şekilde cezanın kesilmesini önlenebilecek bi sistem yokmudur ?
emsal olacağını sanmam...polislerin cezayı yazdığı madde değişmediği sürece polisler cezayı yazar...
Ayberk0616
22/06/2012, 22:03
Polis cezayı yazar
vatandaş öder
mahkemeye verir
davayı kazanır
sonra parasını geri alır :D
bu kısır döngüden öteye gidemez bence
shellcininabisi
22/06/2012, 22:31
emsal olacağını sanmam...polislerin cezayı yazdığı madde değişmediği sürece polisler cezayı yazar...
zaten bu sonuçta o maddeye istinaden çıkmış. madede diyor ki sürücünün görüşünü engelleyecek süs vb. diyor mahekemede demiş ki hayır arka camlardaki film görüşü engellemez. bence emsal olur dostum
zaten bu sonuçta o maddeye istinaden çıkmış. madede diyor ki sürücünün görüşünü engelleyecek süs vb. diyor mahekemede demiş ki hayır arka camlardaki film görüşü engellemez. bence emsal olur dostum
o madde değişmediği sürece veya o maddeyi ilga edecek yeni bir madde olmadığı sürece uygulacaktır...
yıllardır polisler cam filimine ceza yazıyor ama şuda var siyah camlı bir sürü otomobil var onlar neden yasak değil türkiyenin bir gerçeği aslında?
erosistanbul
23/06/2012, 00:20
yıllardır polisler cam filimine ceza yazıyor ama şuda var siyah camlı bir sürü otomobil var onlar neden yasak değil türkiyenin bir gerçeği aslında?
doğru söylüyorsunuz, hatta fabrikasyon renkli camlara veya sahte raporlarla "güneşe alerjim var " deyip sağlık raporu alan ve ruhsata işlettirenlere ne demeli.
Benim aracımda arka 3 camda lazer karartma var fabrika çıkışı.. tamam belki çok farkettirmiyor ama sonuçta az da olsa güneşi kesiyor.. film yaptıranla benim aramda fark olması bence saçma.. Ha ama simsiyah olur araba içi zifiri karanlık görülmez hiçbir şey.. ona bende karşıyım.. ama orta kararmaya kadar bence izin verilmeli..
aykut_1914
24/06/2012, 01:03
benim anlamadığım,niye kendi araçları zifiri karanlık???
Ben nerden bileyim be insanoğlu, itin birinin senin arabanı çalmadığını ve sırf bana zarar vermek için yollarda turlamadığını!
gokhanaksaray
24/06/2012, 03:57
arkadaşlar zaten tüm sorun madde avukatın videosunda dediği gibi araç dışardan içi görünmemesi yasak değil sürücünün dışarıyı görmesini engellicek şey yasak dio işte yasada cümle açığı var ve bu emsal teşkil eder hepimiz bu karardan yararlanabiliriz madde :):):)
gokhanaksaray
24/06/2012, 04:00
yani anlıcağınız yasadaki cümle hatasından dolayı filmden ceza yiyrn herkes mahkeme tarafından böyle bir karar alabilir çünkü filmlerin içten dışarıyı göstermede hiç bir sıkıntısı yok :) ben dün atv haberden sonra çektim filmleri :):):)