Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Aveo HB
crunonur
22/06/2012, 12:41
Arkadaşlar sizce 33bin tl civarı bir paraya yeni aveo hb alınır mı? Birde sıfır alırken nasıl pazarlıklar yapayım :D neleri koparmaya çalışıyım :) ilgilenen arkadaşlar yada sıfır alımından anlayanlar bildiklerini aktarırsa sevinirim :) ilk sıfırımız olacakta :D
bence aLınmaz yani o paraya şuan güzeL kampanyaLar var punto tercihin değil heraLde punto dışında corsa yada polo alabilirsin biraz indirime gidebilirsin eğer pek bi indirim olmuyosa kasko gibi şeyleri bedavaya getirmeye çalışabilirsin
efe_erdem
22/06/2012, 13:42
Yeni aveo cok guzel araba. İçi dışı cok sportıf ve bircok donanım ozellıgı var. Donanım farklılıklarını bılmıyorum ama dızellerı ozellıkle bedava denecek kadar az yakıyor, benzınlılerı ıse bızım dızel puntolar kadar yakıyor dıyebılırım. İkinci eli cok fazla olmayan bı araba eksı yon olarak bunu dıyebılrım. 33 e alsam bı sene snra 25 26 ya anca satarsın bunu da goz onunde bulundurmanı tavsıye ederım.
Saygılar
effect1903
22/06/2012, 14:34
33 bin tl verip b sınıfı alacağıma birazdaha zorlayıp 35-36 civarı c sınıfı (benzinli, lpg takılabilir) araç bakardım yerinde olsam.
amoleddarkness
22/06/2012, 16:58
satmaya kalktığında hemen satılabilecek bir araç değil 2. el biraz sıkıntılı aveolarda
crunonur
23/06/2012, 00:12
c segmenti alınabilecek arabalar ve şuanki fiyatları hakkında biraz araştırdım geneli 40binTl civarında opelin corsasıda 37.500e geliyor aveo ile hemen hemen aynı donanımlısı(aveo biraz daha zengin donanım olarak ama) bu duurmlarda sanki en mantıklı tercih aveo gibi gelmişti ama?
fuatcosar
23/06/2012, 00:31
arkadaş benzinli aveonun dizel punto kadar yaktığını söylemiş ama ben tam tersi yakıtın çok olduğunu duymuştum ki yakıtı o kadar az olsa daha çok satardı bence. malum ülkemizde arabada ilk bakılan şey yakıt ekonomikliği...
Ayberk0616
23/06/2012, 00:41
Yeni aveo güzel punto multijet ile aynı motor araçta donanım olarak bi çok özelliik var start stop esp 8 hava yastığı vs vs vs o paraya alınabilir aslında :D
crunonur
23/06/2012, 03:27
benim söylediğim benzinli fiyatıydı hocam :D dizel 35bin tl oluyor tabii pazarlıksız ve benzinlide otomatik sunrooflunun fiyatı..:)
efe_erdem
23/06/2012, 03:40
arkadaş benzinli aveonun dizel punto kadar yaktığını söylemiş ama ben tam tersi yakıtın çok olduğunu duymuştum ki yakıtı o kadar az olsa daha çok satardı bence. malum ülkemizde arabada ilk bakılan şey yakıt ekonomikliği...
fuat kardesım bak sıtesınden kopyalıyorum tuketımı
Emisyon Sınıfı Euro V
Şehiriçi 7.1 lt/100km
Şehirdışı 4.6 lt/100km
Ortalama 5.5 lt/100km
CO2 Emisyonu 129 g/km
ortalama 5.5 lıtre su andakı benzın fıyatıyla 23 kurusa denk gelıyor. Dızel araclarda da zaten o rakamlarda tuketım oluyor ortalamada.
abi ön taraf mezar gibi çok dar ya benim hiç hoşuma gitmemişti :D
poLo-punto-corsa bunLar 28'den başLıyor 32 Liraya njoy corsa aLınabiLinir 38 Lira goLf beyLer günümüzde tutuLan araçLarı tercih etmemiz daha mantıkLı değiLmi yeni araç yeni kasa yeni özeLLikLer boL sıkıntı demenktir bakın vw gibi bir firma biLe geçen sene dsg yüzünden bir sürü aracını geri topLama noktasındaydı topLadımı biLmiyorum ve haLa bazı seriLerinde şanzıman sorunLarı var yeni yüz yeni sorun demek oLdu artık günümüzde corsa bu kasayı uzun süredir kuLLanıyor bu kasaya dizeL motoru oturttuLar ve sıkıntı yok şuan punto evo'yu çıkardı kısa süre sonra yeniLendi yeniLenme sebepLerinin bence en büyük özeLLiği tampon değişikLiğiydi yeni yüzündeki en büyük değişikLik bu oLdu bunLarı göz önüne aLıp karar vermeLiyiz ama kasa motor aynı kronik pek sorun yok ama aveo için bunu net oLarak söyLeyemeyiz vw poLo yeni kasa yeni motorLar şuan pek sıkıntı söz konusu değiL bunLarı takip etmemiz daha mantıkLı bir zamanLar bi çoğumuzun gözdesi honda civic şimdiki değiL bi önceki kasa makyajLandı adını duymuyoruz artık artı burda pek görüLmeyen ama çekici araçLar içerisinde benim fikrimde dacia sandero stapway gerçekten çok hoş güzeL bi araç yedek parça yakıt bence çok güzeL yani artık araba aLamak şaka gibi her yerden bişi fırLıo kafaLar aLLak buLLak oLuyor :D aracımız varken bunu satınca şu arabadan aLcam diyebiLiyoruz ama aracımızı satınca hiçte öLe oLmuo acaba bunumu aLsak bumu güzeL gibi kafaLAr çok karışıyor o yüzden biLinenden pek şaşmamak gerekir :D