PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Karşıyakalılar aracınızı nerede yıkatıyorsunuz?

OzzY
21/06/2012, 16:27
Üzerinde ayların kiri var resmen bir katman oluşmuş durumda kaliteli ve uygun yıkama yapan neresi var? bozuk parayla çalışan makinelerden varmı bu taraflarda? (yeni girnedeyim)

punto_multijet
21/06/2012, 16:31
ne yazık ki karsıyakada kaliteli yıkama yapan yere daha denk gelmedim

evoefe
21/06/2012, 17:29
kaan sen karsıyaka da bulamadın ben ızmırde bulmadım en sonunda oto yıkama acacagım ısteyen musterı kendı arabasını kendı yıkayacak super bır sıstem kuracagım yıkamacılar ınat :D

omer06
21/06/2012, 17:30
izmire geleyim ben oto yıkama açayım en iyisi :)

OzzY
21/06/2012, 18:21
karşıyakanın girişindeki BPde 1tl ile çalışan makinalardan varmış okuduğuma göre güneş biraz geçsin gidip bakıcam :)

asil
21/06/2012, 18:23
ozan bostanlıda var biyer dere kenarında würtün malzemelerini kullanıyolar bi bak istersen

Ziyaretçi034
21/06/2012, 18:28
para atılınca çalışan makineler total'in kendi istasyonlarında var, (denk geldiklerimde gördüm) 1 lira köpük 1 lira yıkama 1 lira süpürge

Viraj
21/06/2012, 18:29
Mavişehir Carrefour'da Vip oto yıkama var, bende henüz gitmedim oraya ama duyduğum kadarıyla 15 tl ye iyi yıkıyorlarmış ...

asil
21/06/2012, 18:52
eskiizmire gelebilirseniz benim arkadaşlara 10 tl yıkkattırayım on numara yıkarlar..

tonymontana
21/06/2012, 18:58
15tl mavisehir'de cok iyi yikiyorlar atakent anadolu lisesi arkasi...

Sent my LG-P990 using

sfkbrtn
21/06/2012, 20:08
kaan sen karsıyaka da bulamadın ben ızmırde bulmadım en sonunda oto yıkama acacagım ısteyen musterı kendı arabasını kendı yıkayacak super bır sıstem kuracagım yıkamacılar ınat :D

süper fikir abi ilk müşterin benim:D

SteinGP
21/06/2012, 21:27
ben dükkanda yıkıyorum abi :) bosch yıkama makinamda var çok rahatım :cool:

OzzY
21/06/2012, 21:37
dediğim bpde sadece süpürge varmış. öncelikle orda içini süpürdüm(1tl 5dk) sonrasında anadolu bulvarı üzerindeki benzincileri gezmeye başladım shelle girdim bişey yoktu, karşıda opete girdim köpük vardı sadece. dedim su yokmu hortum var, köpük istemiyosan su tutarız dediler. kendim şampuanlıcam şu kenarda dedim. önce yok filan dediler sonra tamam dediler. önce bi kabasını aldı suyla, sonrasında sonax şampuan ve mikrofiber yıkama eldiveniyle iyice şampuanladım sonrasında tekrar hortumla durulandı. mikrofiber bezle kurulayıp evin önüne geldim. turtlewax ice cila attım. içinide sonax sprey ile temizledim pırıl pırıl oldu :D

asil
21/06/2012, 22:34
dediğim bpde sadece süpürge varmış. öncelikle orda içini süpürdüm(1tl 5dk) sonrasında anadolu bulvarı üzerindeki benzincileri gezmeye başladım shelle girdim bişey yoktu, karşıda opete girdim köpük vardı sadece. dedim su yokmu hortum var, köpük istemiyosan su tutarız dediler. kendim şampuanlıcam şu kenarda dedim. önce yok filan dediler sonra tamam dediler. önce bi kabasını aldı suyla, sonrasında sonax şampuan ve mikrofiber yıkama eldiveniyle iyice şampuanladım sonrasında tekrar hortumla durulandı. mikrofiber bezle kurulayıp evin önüne geldim. turtlewax ice cila attım. içinide sonax sprey ile temizledim pırıl pırıl oldu :D

deydiyse sıkıntı yok ozan güle güle kirlet:D

OzzY
21/06/2012, 22:41
çok yoruldum ama değdi :) acilen kil gerekiyor ama annem sağolsun :)

punto_multijet
21/06/2012, 23:37
ozan bostanlıda var biyer dere kenarında würtün malzemelerini kullanıyolar bi bak istersen

sahsen onlara yikamalari icin bisiklet vermem

erosistanbul
22/06/2012, 00:11

ozan bu işi biliyon valla. Sihhatler olsun,Güle güle kirlet.