PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto manuel klima yön ayarı seçimi

alperd
21/06/2012, 15:59
Arkadaşlar grande punto manuel klimalarda yön seçimi malum önümüzde 5 seçenek var. Geçen sadece yüze verdim ayaklarım terledi sonra yüz+ayaklar yaptım bu sefer de ayaklara çok gitti kendim terledim.

Sonunda düğmeyi bu Ardışık iki seçeneğin arasına boşlukta bir yere getirdim ve tam istediğim ayarı buldum :)

belki herkes biliyordur ama belki bilmeyenler vardır bu bilgiyi paylaşmak istedim...

Budweiser
21/06/2012, 23:03
ilginç 2 yön arasında o şekilde oluyormu deneyeyim hemen :D sırf klima olayı yüzünden pişmanım dynamic almadığıma :D

matadorcuk
21/06/2012, 23:20
Arkadaşlar grande punto manuel klimalarda yön seçimi malum önümüzde 5 seçenek var. Geçen sadece yüze verdim ayaklarım terledi sonra yüz+ayaklar yaptım bu sefer de ayaklara çok gitti kendim terledim.

Sonunda düğmeyi bu Ardışık iki seçeneğin arasına boşlukta bir yere getirdim ve tam istediğim ayarı buldum :)

belki herkes biliyordur ama belki bilmeyenler vardır bu bilgiyi paylaşmak istedim...

A aa oluyomu olee.bende bılmıodum:DAyaga yakın olunca ayaga fazlamı verıo yanı:D

reddragon
22/06/2012, 13:54
Helal olsun GP 'ye manuel kliması bile gayet akıllı :robot000:

alperd
22/06/2012, 17:30
ilginç 2 yön arasında o şekilde oluyormu deneyeyim hemen :D sırf klima olayı yüzünden pişmanım dynamic almadığıma :D

A aa oluyomu olee.bende bılmıodum:DAyaga yakın olunca ayaga fazlamı verıo yanı:D

Helal olsun GP 'ye manuel kliması bile gayet akıllı :robot000:

walla müthiş konfor arkadaşlar siz de faydalanın istedim çoğu dijital klimada bile böyle ince ayar mümkün değil gerçekten! :)

"ayak+yüze" konumunda hava akışını %50-50 böler ve yüze yetersiz gelir, sadece yüze yaparsanız da %100 oluyor ayaklar terliyor bu iki seçenek arasında yüze daha yakın bir konuma getirince farkedeceksiniz ben de çok şaşırdım ve sevindim bunu bulunca :Ç