Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç vurdurma ve triger!!!
selam arkadaşlar..
geçen benim araç bacanaktaydı..
aracın akü bitmiş benzinlikte çalışmamış..
vurdurmuşlar...
aküyü değiştirtmiş bacanak..
ama hemen dedim keşeke vurdurmasaydın..
triger gidebilirdi dedim..
yanlış mı biliyorum..
şimdi benim 2010 evo multijette sorun yok çalışıyor acaba vurdurma hasar vermişmidir motora bileniniz varmı? canımı sıkıyorum bu işe ..
Vurdurma zararlı derler. Bi ustaya baktırmakta fayda var.. 2010 model aracın aküsü nasıl bitmiş ki?
hocam vurdurma zarar verir sente atlar kayış kopar vs vs ama şu an için herhangi bir performansta düşüklük yoksa, motorun sesinde anormallik yoksa birşey olduğunu zannetmiyorum..
biancoangelo
21/06/2012, 21:20
Elbette Vurdurma olayı zarar verir. Ancak YÜCE TÜRK MİLLETİ ne olursa olsun vurdurur. İster Kadillak olsun,isterse lamborghini olsun çalışmadığı zaman abi şuna bi el atta itelim çalılmıyo meret deriz... BİZ TÜRKÜZ... Ayrıca Övünüyorum.... ''o işi bitiririz''
Elbette Vurdurma olayı zarar verir. Ancak YÜCE TÜRK MİLLETİ ne olursa olsun vurdurur. İster Kadillak olsun,isterse lamborghini olsun çalışmadığı zaman abi şuna bi el atta itelim çalılmıyo meret deriz... BİZ TÜRKÜZ... Ayrıca Övünüyorum.... ''o işi bitiririz''
al 2 ye abi cümlesi söyleyenler türer etrafta hemen anadollarda bile bu vahıstayı iterek çalıştırmayınız yazar kaputu açınca ama biz vurdururz:uhm00000:
biancoangelo
21/06/2012, 21:53
al 2 ye abi cümlesi söyleyenler türer etrafta hemen anadollarda bile bu vahıstayı iterek çalıştırmayınız yazar kaputu açınca ama biz vurdururz:uhm00000:
bakk sen yapamıyon bu işi diyenler... Dur hele ben oturayım koltuga vışşş ne rahatmış faruk..
- ben yapamadım diye iner vatandaş faruk bide sen otur hele.
- oturam aha aha hık tık aha cart curt....
- ya çalışır yada elveda... astalavista puntiş.... :D
ilker_ozcevik
21/06/2012, 23:42
performansta düşüklük yoksa korkma bişey yoktur çok düşünüp canını sıkma :)