Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık custom downpipe
herkese iyi forumlar dostlarım :)
satılık, t-jet için uyumlu (custom) komple krom malzemeden yapılmış downpipe.
arkadaşlar, orjinal katalizörümüzün amacı; egzos gazının emisyon normlarına uygun bir şekilde salınımını sağlamak için yapılmıştır. bu noktada bir miktar performans kaybı söz konusu olmaktadır. downpipe flow yapıda olduğundan egzos gazı çıkışını rahatlatmak ve performans artışı elde etmek için düşünülmüştür. hiçbir tadilata gerek kalmaksızın orjinal egzos sistemine direkt olarak monte edilebilecek şekilde dizayne edilmiştir.
ürün gerçek bir downpipe, lütfen içi boşaltılmış katalizörlerle karıştırmayın.
fiyat olarak 300 tl düşünüyorum. elbette pazarlık payım vardır.
tekrar iyi forumlar...
OAGP1960
21/06/2012, 01:38
Hayırlı satışlar...:)
Hayırlı satışlar...:)
sagol abicim :)
Ayberk0616
21/06/2012, 10:50
Hayırlı satışlar
Güncel.. Alacak kisiye indirimim olacaktir
eexelanss
22/06/2012, 10:13
İyi Satışlar bulutcum.. Niye satıyorsun dursaydı ya.
İyi Satışlar bulutcum.. Niye satıyorsun dursaydı ya.
Sagol abicim. Performans adına güzel bir parça. Şuan kafamda farklı bir proje var :) eger istetsen sanada verebilirim. Bravo tjetlerle turbo çıkışı aynı.
eexelanss
22/06/2012, 12:41
Şuan durumum hiç müsait değil bulutcum hanıma 4s aldım, arabayada mono anfi ile bass koydum, önümüzdeki ay arabanın vergisi var ağustosta kaskosu bitiyor, yarında 60 bin bakımına giriyor araç en az 600 de orda gider :( yani anlayacağın bu yaz dipdeyim sondayım depresyondayım :D :)
Sesde değişiklik oluyormu bulutum. Birde benimki 150 lik biliyorsun 120 likten farklı turbosu çıkışlarıda farklı olabilir belki..
Şuan durumum hiç müsait değil bulutcum hanıma 4s aldım, arabayada mono anfi ile bass koydum, önümüzdeki ay arabanın vergisi var ağustosta kaskosu bitiyor, yarında 60 bin bakımına giriyor araç en az 600 de orda gider :( yani anlayacağın bu yaz dipdeyim sondayım depresyondayım :D :)
Sesde değişiklik oluyormu bulutum. Birde benimki 150 lik biliyorsun 120 likten farklı turbosu çıkışlarıda farklı olabilir belki..
ben seni ararım detaylı konuşuruz abi :)
eexelanss
22/06/2012, 16:06
Tamam bulutcum :)
Bir demir parçası 250 tlmi üstelik sıfır bile değil :D demirciler daha ucuza yapar bunu düz boru :D
emrahisilti
22/06/2012, 23:54
kamuran sen al belki araban 200ü geçer
Bir demir parçası 250 tlmi üstelik sıfır bile değil :D demirciler daha ucuza yapar bunu düz boru :D
peki arkadaşım. sen 150 tl ver ben sana satıcam sözüm söz
Krom malzeme pas tutarmı ? benim bildiğim krom pas tutmaz demir tutar ?
Ayberk0616
23/06/2012, 00:58
Kamuran sen al takta belki araban canlanır :D belki 200 ü geçersin :D:D:D
ha bu arada bak stock t-jet 17 jantla 220 nasıl görüyor videosu var izlede gör :D
Krom malzeme pas tutarmı ? benim bildiğim krom pas tutmaz demir tutar ?
bu sebeple krom malzemeden yapıldı. komple krom downpipe. krom malzemenin fiyatıda farklı olur. sıfır bir downpipe 400 tl fiyat veriyor ezsozcular. tabi krom malzeme ise
Güncel arkadaslar fiyatta indirim yapicam
hayırlı satışlar ..
kamuran en iyisini bilir :D :D
hayırlı satışlar ..
Kamuran en iyisini bilir :d :d
:d :d
Arkadaşlar düsünen varsa uygun fiyata vericem. Güncell
yokmu güç isteyen t jet çii :)
Ziyaretci032
02/07/2012, 12:00
merhaba..
performansa katkısı nedir? stock bi t-jete ne kadar avantaj sağlar?
seastar1905
03/07/2012, 00:06
hayırlı satışlar t-jetci..
Romeo_er2
03/07/2012, 00:09
downpipe güzel ben kefilim..istanbulda custom garage yapımı 60 lık krom..
Romeo_er2
03/07/2012, 00:11
merhaba..
performansa katkısı nedir? stock bi t-jete ne kadar avantaj sağlar?
egzoz gazının çıkışını rahatlatır..1-2 boy iyileşme olur araçta..
Ürün satilmıştır. Konu kilitlenebilir.