Orijinalini görmek için tıklayınız : Rutuş İşini Ne Yapıyosunuz!!!
biancoangelo
20/06/2012, 01:08
Arkadaşlar malum Türkiye yollarında taş, kum, çakıl, kaya, zürafa bazende sokak aralarında ayı, mandafon ve türevlerini görebiliyoruz.... Durum böyle olunca minik rutuşlar yapmak ve el becerilerimizi geliştirmek gerekiyor. Geçen gün bi kutu rutuş boya yaptırdım ancak boyayı hazırlayan eleman abi bunu taş atıklarına süreceksin ama sertleştirici olmadan bu bi işe yaramaz dedi. HAKLIDA. Siz bu işin çözümünü nasıl yapıyosunuz. Yardımcı olursanız sevinirim.:uhm00000:
Sıvı çakmak gazını bir pede dökün aynı miktarda boyada sürün aynı pede sonra cila atar gibi sürün izli yerlere ardından 2000 Grit+Polisaj.
biancoangelo
20/06/2012, 01:57
Sıvı çakmak gazını bir pede dökün aynı miktarda boyada sürün aynı pede sonra cila atar gibi sürün izli yerlere ardından 2000 Grit+Polisaj.
Çakmak gazı uçmuyor mu??? bu 2000 grit+polisaj nerden bulunur.... Anlayamadım :uhm00000:
erosistanbul
20/06/2012, 02:31
Arkadaşlar malum Türkiye yollarında taş, kum, çakıl, kaya, zürafa bazende sokak aralarında ayı, mandafon ve türevlerini görebiliyoruz.... Durum böyle olunca minik rutuşlar yapmak ve el becerilerimizi geliştirmek gerekiyor. Geçen gün bi kutu rutuş boya yaptırdım ancak boyayı hazırlayan eleman abi bunu taş atıklarına süreceksin ama sertleştirici olmadan bu bi işe yaramaz dedi. HAKLIDA. Siz bu işin çözümünü nasıl yapıyosunuz. Yardımcı olursanız sevinirim.:uhm00000:
bakıp bakıp küfrediyorum :gun_band:
bvulgari
20/06/2012, 03:12
biraz vernik sertleştirici al önce fırcayı vernik sertleştiriciye sür sonra boya ya sür o şekilde yapabilirsin..hafif yüksek bırak rötuşu sonra sertleştikten sonra pasta ile düzleştirebilirsin
Demek istediğim buydu;Kaputtaki Ta? ?zlerini Gidermede De?i?ik Bir Uygulama - TechTurkey Forum (https://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/73188-kaputtaki-tas-izlerini-gidermede-degisik-bir-uygulama.html)
gokhanerence
20/06/2012, 15:48
S.a arkadaşlar aaracımı yeni aldım bu formada yeni üye oldum öncelikle bunu duşunenarkadaşlara cokk teşekkürederim ellerine salık...
Brova markalı aracıma yazılım arıyorum eksoz sistemini deştircem ama arza lambaları yakıyor yazılımını bulamıyorum enbaştaki eksozun susturucusunu sökturmek istiyorum ama yazılımı bulamıyorum yardımcı olursanız cok sevinirim tşkrlr...
biancoangelo
20/06/2012, 19:47
bende bu kadar taş atığı yok. 3-5 tane atık var. Bu işlemi yapmak yerine lokal olarak mikro rutuşları yaparken boyanın içine bişey katmak gerekir mi?? Çakmak gazı hariç kafama çakmak gazı yatmadı...
emrahisilti
20/06/2012, 21:06
benim kaputta çok taş izi olmuş sanırım gelecek ay boyatıcam :(