Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 50mm Yay Ses Sorunu

streetnoise
19/06/2012, 22:46
Aracıma yaklasık 2 yada 3 hafta önce h&r marka sıfır 50mm spor helezon taktırmıştım.Takıldıgından yaklaşık 1 hafta sonra araçla tahmini 400-500km yaptıktan sonra ses gelmeye başladı :D Araçla çukura girdigimde yada kasisden geçerken gelmıyor ses , sadece hafif bozuk yolda yada site içlerinin yollarına döşenen taşlar üzerinde araç giderken ses yapıyor.Ses kuş sesinede benziyor gıyk gıyk gibi bir sesede :D Bu ses neden gelir ? Süspansiyonda bir sorunmu vardır? Arka yaylarda hortum sarılı değil ilk ondan süphelendik ama ses öndende geliyor gibi :shocking:

teo53
01/07/2012, 01:48
Aracıma yaklasık 2 yada 3 hafta önce h&r marka sıfır 50mm spor helezon taktırmıştım.Takıldıgından yaklaşık 1 hafta sonra araçla tahmini 400-500km yaptıktan sonra ses gelmeye başladı :D Araçla çukura girdigimde yada kasisden geçerken gelmıyor ses , sadece hafif bozuk yolda yada site içlerinin yollarına döşenen taşlar üzerinde araç giderken ses yapıyor.Ses kuş sesinede benziyor gıyk gıyk gibi bir sesede :D Bu ses neden gelir ? Süspansiyonda bir sorunmu vardır? Arka yaylarda hortum sarılı değil ilk ondan süphelendik ama ses öndende geliyor gibi :shocking:

Aynı sorun bizim puntodada oldu Amortisör takozlarının bastığı bir plastik yer varmış servisin dediğine göre yağlamışlar sonra birdahada yapmadı

anilcan
01/07/2012, 02:05
arakdaşın dediği gibi amortisör takozuda oLabiLir eğer sesLeri düşük hızLarda beLirttiğin gibi duyuyorsan fren baLataLarından geLdiğine eminim :D aynı ses benim aracımda da vardı yayLarda hiç sıkıntı çekmedim yayLarı söktüm orjinaL yaptım bakıma soktum aracı sanaiide baLataLarı saniiden aLdım aynen o ses geLdi daha sonra kendim baLataLarı söküp baya bi zımparaLadım ses kesiLdi :D

muti9
05/07/2012, 15:05
Yumuşak balata kullanırsan hiçbir sıkıntın kalmaz. ben denedim sesi kesti