Orijinalini görmek için tıklayınız : tampon boya
sadece_erhan
18/06/2012, 12:23
Merhaba, tampon ekini çıkardım dün, o üzerindeken tampon boyanmıştı, renk farkı ve eki çıkarınca silikon lekeleri vs. vs. derken tamponu boyatmak hasıl oldu, tamponu istanbulda (avrupa) nerde minimum maliyetle boyatırız?
topkapı oto sanayide ben 130 boyattım
Bende boyatmayı düşünüyorum. Çok çizik var
topkapı oto sanayide ben 130 boyattım
Ton farkı çok var mı ? Egzotik kırmızı da ton farkı bayaa belli olur sanırım
Erhan bizim okulun orada yani ikitelli de bir ustaya geçen arkadaşın arabasını bıraktık gerçekten güzel işçilik çıkarmış kaporta ustası istersen orayı tarif edeyim sana bakalım..
sadece_erhan
18/06/2012, 20:11
Bugün sordum bi yer 200 dedi, birde babamin ustaya gittik , onun araçda ordaydi zaten bagaj kapaği boyanacakti. yabanci değilsiniz iscilik almam boya parasina yaparim dedi 50 tl yeter dedi, tampon ekinide güzelce takacaklar tekrar
Bugün sordum bi yer 200 dedi, birde babamin ustaya gittik , onun araçda ordaydi zaten bagaj kapaği boyanacakti. yabanci değilsiniz iscilik almam boya parasina yaparim dedi 50 tl yeter dedi, tampon ekinide güzelce takacaklar tekrar
tanıdığa yaptırmakta fayda var Erhan her zaman yüzünüze bakıcak düzgün yapar herhalde..
sadece_erhan
18/06/2012, 23:20
valla söylediğin gibi olur inş.
sadece_erhan
19/06/2012, 11:39
eyvallah
oguz bana bi bvravo baksana, sunroof lu en az 105 bg dynamic :D