Orijinalini görmek için tıklayınız : Peugeot RCZ'yi almaya değer mi?
Punto Evo'dan sonra en donanımlı ve skydome'lu Bravo düşünüyordum ama şimdi Peugeot RCZ Yearling 1.6 THP 156 HP otomatik düşünüyorum. Görselliği çok etkiliyor beni. Sizde bu aracı almaya değer mi?
Ayberk0616
16/06/2012, 19:07
Bahsettiğiniz araçlar alakasız araçlar biri 5 kapılı yapıya sahip diğeri tek kapı ve 2 koltuklu bi araç.
RCZ dediğiniz araç 2.eli 60bin tl nin üstünde olup sıfırının fiyatları 84 bin ila 90 bin tl arasındadır
Sorunun cevabına gelicek olursak RCZ parasının arabası değil.
Bu arada RCZ nin sürüş pozisyonu araç içi vs bana göre berbat.
Dıştan ok gibi içerden .ok gibi :D
EvoKoray
16/06/2012, 19:34
o kadar para ver 2 kişi otur :D sadece görsellik var içi bişeye benzemiyor verilen paraya değmez
156 hp olanı almaya değmez bence...
200 hp düz vites olanı ise gerçekten çok güzel...65-70 arası ikinci eli bulunabilir...aynı paraya sıfır scirocco da alınabilir tabi iyi düşünmk lazım...
uzuncocuk
16/06/2012, 19:44
rcz amaca uygun kullanılacaksa olabilir ama 160 ps lık ikinci el bir scirocco dadından yenmez
5 kapı ya da 2 kapı fark etmiyor aslında. puntodan sonra daha kuvvetli ve görselliği biraz daha önde bir araç düşünüyorum. RCZ'yi hiç gidip de incelemedim showroomda detaylı olarak ama internetten peu sayfasından baktım. Yolda görünce de dönüp bakıyorum bi daha. bakalım kısmet artık. 2. el değil de sıfır araç alırım alırsam. o fiyatlara da çıkmaz ya da çıkamazsam ilk mesajda dediğim gibi en üst donanım skydomelu dizel + otomatik bir beyaz bravo alacağım tabi bravonun sıfır satışı hala olursa. fiatı da seviyorum nedense.
Asla alma ben geçen ay çok araştırdım çok niyetlendirmiştim sürekli zincir problemi triger , ve arıza lambası yakıyormuş yakıtı cabası ...
aykutisci
16/06/2012, 20:51
o kadar para ver 2 kişi otur :D sadece görsellik var içi bişeye benzemiyor verilen paraya değmez
rczlerde arka koltuk var içide dışıda gayet iyidir bence peugeot arabasını kullanan anlar sadece peugeot dan diğerleri teneke motor beş para etmez vs der sadece :) 1,5 sene 106 ve 206 kullandım 1,5 senedir punto kullanıyorum her bilgisayarın başına oturdugumda sahibinden.com dan 106 lara bakarım gercekten peugeot arabası bence cok keyif verici ve görüntüsü olan bi arctır rcz ile sirocco arasında kalsam hiç düşünmem İ love pug :)
rczlerde arka koltuk var içide dışıda gayet iyidir bence peugeot arabasını kullanan anlar sadece peugeot dan diğerleri teneke motor beş para etmez vs der sadece :) 1,5 sene 106 ve 206 kullandım 1,5 senedir punto kullanıyorum her bilgisayarın başına oturdugumda sahibinden.com dan 106 lara bakarım gercekten peugeot arabası bence cok keyif verici ve görüntüsü olan bi arctır rcz ile sirocco arasında kalsam hiç düşünmem İ love pug :)
RCZ lerde evet arka koltuk var ama hiç denedinmi oturmayı ? ben denedim ayakların sığmıyo ön koltuklar kapanmıyo ayrıca kafanda tepeye değiyor. Arka koltuklar bebekler için yapılmış anca bebek oturur. 3 yetişkin o arabaya giremez
aykutisci
16/06/2012, 21:02
RCZ lerde evet arka koltuk var ama hiç denedinmi oturmayı ? ben denedim ayakların sığmıyo ön koltuklar kapanmıyo ayrıca kafanda tepeye değiyor. Arka koltuklar bebekler için yapılmış anca bebek oturur. 3 yetişkin o arabaya giremez
ben demedimki arka koltuk var yayla gibi ama sonuçta var bu aracı alan kişide hoş 3 çocuklu aile babası değil genç işi bekar işi bu araba ...
EvoKoray
16/06/2012, 21:17
Peugeot hastası olduğun herhalinden belli Aykut kardeş , Sciroccoyla RCZ karşılaştırmışsın biraz nesnel bak olaya sadece görsel bakma , 106-206-306 gti efsane arabalar bizde kullandık bu aletleri , kimse seni bunlara baktığını sorgulamıyor, RCZ aman aman övülecek bir araba değil sadece
buraya bir bakın derim...
Agamemnon: Peugeot RCZ (https://onurkoray.blogspot.com/2011/02/peugeot-rcz.html)
RCZ parasının hakkını sonuna kadar veren bir araç.80000li rakamlara supersport gibi bir araç alıyorsunuz.Görünümü satış fiyatının çok daha üstünde.Eğer bu tarz araç bakılıyorsa bence gerek görünüm gerekse fiyat olarak son derece makul.Ben tavsiye ederim...
Ben olsam o paraya s2000 alırım :)
zafer murat
16/06/2012, 23:32
Peugeot yeni 508'i inceledinizmi ? Rcz arkadaşlarında dediği gibi spor araba ve iki kapılı 508 daha hoş duruyor.
Erdem Bozdağ
16/06/2012, 23:56
Bahsettiğiniz araçlar alakasız araçlar biri 5 kapılı yapıya sahip diğeri tek kapı ve 2 koltuklu bi araç.
RCZ dediğiniz araç 2.eli 60bin tl nin üstünde olup sıfırının fiyatları 84 bin ila 90 bin tl arasındadır
Sorunun cevabına gelicek olursak RCZ parasının arabası değil.
Bu arada RCZ nin sürüş pozisyonu araç içi vs bana göre berbat.
Dıştan ok gibi içerden .ok gibi :D
yıkıldım hakkaten :):):)
emreonur
17/06/2012, 00:10
bu aralar kim sportif tarzda bir araba sorsa onu bırak scirocco al deniyor.
RCZ'ye yıllarca döner bakarsın, gidip bir bayide incelemeni tavsiye ederim.
Ayberk0616
17/06/2012, 00:11
yıkıldım hakkaten :):):)
Ciddende öyle ama,dışı bu kadar şatafatlı olan bi arabanın içinin albenisinin çok daha fazla olması gerek ama nedense 308den hallice :D
Fiassa_199
17/06/2012, 00:37
Ciddende öyle ama,dışı bu kadar şatafatlı olan bi arabanın içinin albenisinin çok daha fazla olması gerek ama nedense 308den hallice :D
RCZ esasında Peugeot 308'in spor modeli, 307 CC'nin yerini almış bir otomobildir.
FeyyazYavuz
17/06/2012, 00:41
ben de rcz hastasiyim rcz cikti cikali TT nin satisi dustu yani scirocco mu rcz mi dense rcz derim ama 2. elde zarar etmek istemeyen icin tabiki scirocco
34 HKN 37
17/06/2012, 01:13
cok paranız varsa koleksiyona eklenebilir ama ihtiyac aracı olmaz bence gereksiz
ben Scirocco yu daha çok begeniyorum açıkçası birkere araba arkamdan gelirken bile dikiz aynamdan gülüyormuş gibi duruyor bilmiyorum ama kullandıgım zamanlarda oldu ama gerçekten bence Scirocco
20 lı yaslarda olsaydınız alın derdım ama 30 dan sonra evlıysenız veya evleneceksenız gıtmez bence
görseLLik istiyorsanız güç istiyorsanız ben yrn öbürgün bu arabayı yükLerim beni iLeride tatmin etmez diorsanız ben farkLı oLmak istiyorum diyorsanız bide arabamın üstü açıLsın diyorsanız asLa düşünme s2000 aL herkezin hayaLindedir bu araç ve bekLeniLenin fazLasını verir yok ben japon arabasına para vermem diorsan bmw m3 aL ozaman 2 sinde de yaşarsın yaşicakLarını ama rcz'ye buLaşma sonra ben neden kimseyi dinLemedim deme ;)
Ayberk0616
17/06/2012, 10:12
görsellik istiyorsanız güç istiyorsanız ben yrn öbürgün bu arabayı yüklerim beni ileride tatmin etmez diorsanız ben farklı olmak istiyorum diyorsanız bide arabamın üstü açılsın diyorsanız asla düşünme s2000 al
+1500 :)
Kurbaga gibi araba bence.zamanında millet opel tigra ya bir sürü para verdi şimdi 98 tigra 98 şahin parasına gidiyor bu araç ta aynı kaderi paylaşacaktır.spor araba alınacaksa bence en mantıklı tercih yeni astra GTC 1.6 180 hp.bu arac 60 bin tl fiyatı ve güçlü ikinci eli ile alınabilecek uygun fiyatlı spor araba bence.
Pegeot'lari pek sevmem ben ama RCZ:ler yakisikli baya. Bu THP motorlarda BMW'nindi yanlis hatirlamiyorsam.
Sent my GT-I9100 using 2
Pegeot'lari pek sevmem ben ama RCZ:ler yakisikli baya. Bu THP motorlarda BMW'nindi yanlis hatirlamiyorsam.
Sent my GT-I9100 using 2
Haklısın Cüneyt, 1.6 thp ler BMW-Peugeot üretimi.Yeni kasa 1 serisinde artık bu motorlar kullanılmakta.1600cc de dünyanın en iyi motoru şuanda...
Rcz yi Scirocco, GTC, Megane Coupe gibi araçlarla karıştırmamak lazım.Bu araç Peugeot nun ucuz supersport segmenti...
Bence konuşulan araçlar içinde en güzel dış görünüme sahip araç RCZ. Gerçekten bir bakan 10 kere daha bakıyor. Ama herşey görsellik değil, hele bu kadar para vereceksen. O nedenle bu konuda bilgisi olan ve yorum yapan arkadaşları dikkate alın derim.
Peki Rcz ile Giulietta full sport style arasından hangisi tercih edilebilir? bunu merak ettim konuyu okuyunca