Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce Hangisi ?
Merhabalar Punto EVO'yu sattım.Şimdi araba aramaya başladım. 7-8 Tane Araç var kafamda...Sizde bana fikir verirseniz iyi olur inşallah :) Şimdiden Teşekkürler ve Araçlar..
1- Yeni 308 Active - 1.6 e-HDi 112 hp Stop and Start - Auto6R Fiyat: 53,500
2- A1 Sportback 1.6 TDI 90 hp S tronic Fiyat: 62,000
3- Golf 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG Highline Paket Fiyat :66,500
4- Mercedes-Benz B 180 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Sport Full+Full Fiyat:88,000
5- Seat Altea XL 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG Style Fiyat:59.000 Buda En Ful Olanı
6- Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG Fiyat:54,000
7- Yeni Mazda 5 Sport Fiyat: 74,000
Ve Birde Elektirikli ;
8- Renault Elektrikli Fluence Fiyat:60,000
seastar1905
16/06/2012, 15:58
Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG
Golf 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG haricinde hiç biri benim ilgimi çekmedi.tabi tercih meselesi.
Fikriniz için teşekkür ederim :) Benimde aklıma golf yatıyor..
EvoKoray
16/06/2012, 16:01
6- Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG Fiyat:54,000
Bence de Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG Fiyat:54,000.
bu arada elektrikli fluence için pillerin kirası ne kadar bilginiz var mı?
aykut_1914
16/06/2012, 17:17
sıram==> 7*3*6*4
Ömer, seçenekler arasında olmasa da A3 (makyajsız kasa) öneririm.Arkadaşım bakıyordu, 60000li rakamlara dizeli mevcut olabilir.Hatta otomatik bile olabilir...
Seçenekler arasından:
1)308
2)Golf Tdi dsg derim,
Hayırlısı olsun...
gorkem kaan
16/06/2012, 18:02
bende leon seviyorum ama kasa degişicek diye biliyorum. bu nedenle golf tek tercihim :)
saygin54
16/06/2012, 18:14
Bende kesinlikle leon diyorum ..:)
engincantan33
16/06/2012, 18:19
yanlız dsg olmaması lazım...oylekı cok buyuk sorunlar var dsg sanzumanda oyle duydum kullananlar tarafından kı yakın bı tanıdıgım 9 aydır dsg sanzuman beklıyor sanırım yenılemeler yapacaklarmıs...tabı bu dedıklerım hep duyduklarım...secım sızın...
leon daha makul ve donanımı iyi ama kia sportage nasıl olur:)
4- Mercedes-Benz B 180 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Sport Full+Full Fiyat:88,000
Yıldıza bin derim...Gerisi fasa fiso....
Ayberk0616
16/06/2012, 18:34
Leon yada golf en mantıklısı :)
Birkan61
16/06/2012, 20:41
Yeni leon 29 eylül 2012 paris oto show fuarında sergilenecekmiş ve satışa sunulacakmış..
Türkiyeye ne zaman gelir ve fiyatı ne olur bilemiyorum :)
Bir arkadaş barcolenadaki seat fabrikasını gezmiş ve yeni leonu görmüş..
İçeride telefon ve foto makinesi yasak olduğu için sokamadılar yanlarına..
Dediğine göre arkadan Giulietta'ya çok benziyormuş.. Çok harika duruyormuş öndende tatlı bir duruşu varmış kesinlikle beklentilerin karşılanacağı bir araç olarak gördüğünü söylüyor görüntü açısından :)
Haricinde Golf TDI derim bende.. Aralarında en kalitelisi diyebiliriz full donanım ve satmaya kalktınız mı kârla bile satabileceğiniz bi araç :D
iphonecu
16/06/2012, 20:48
Amg paket ise kesinlikle mercedes ama degilse fluance gibi duruyor araba :)
Saygilar...
Bence de Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp DSG Fiyat:54,000.
bu arada elektrikli fluence için pillerin kirası ne kadar bilginiz var mı?
10bin km yıllık 89£ ayrıca 6 saatte doluyor 200km yapıyor.Arabanın kalkışı vs. çok süper anında 100 diyor.150 demesi 1 dk bile sürmüyor.Yani düşünülebilir.Fakat şuan Türkiye şartlarında şehir dışı gezemessin...İstasyon kursalar 1 saatlık dolum ile devam etse herkez bu araca yönlenir diye düşünüyorum.Donanım olarak süper bi araç.Hız sabitleyicisi - navigasyon - deri döşeme vs. var...Şehir içi kullanıyorsanız kesinlikle düşünün derim.Ayrıca 5-8 TL arası doluyor. :)
Ben Leon derim. :)
Teşekkürler :)
sıram==> 7*3*6*4
golf ilk sırada ardından mazda diye düşünüyorum.
Ömer, seçenekler arasında olmasa da A3 (makyajsız kasa) öneririm.Arkadaşım bakıyordu, 60000li rakamlara dizeli mevcut olabilir.Hatta otomatik bile olabilir...
Seçenekler arasından:
1)308
2)Golf Tdi dsg derim,
Hayırlısı olsun...
Sıfırmı ki ? Eğer öyleyse onada bakarım abi.
bende leon seviyorum ama kasa degişicek diye biliyorum. bu nedenle golf tek tercihim :)
Evet kasa 2013 modeliyle birlikte gelecekmiş.Ordakilerde bana öyle dedi bekleyin ve görün dediler :)
Bende kesinlikle leon diyorum ..:)
Teşekkürler :)1
yanlız dsg olmaması lazım...oylekı cok buyuk sorunlar var dsg sanzumanda oyle duydum kullananlar tarafından kı yakın bı tanıdıgım 9 aydır dsg sanzuman beklıyor sanırım yenılemeler yapacaklarmıs...tabı bu dedıklerım hep duyduklarım...secım sızın...
hopp :S içime kurt düşürdünüz.Ama yeni kasada düzeltilmiştir diye düşünüyorum :)
leon daha makul ve donanımı iyi ama kia sportage nasıl olur:)
Sportagenin fiyatı aşar beni :S Sportage 2.0 DSL PLUS Otomatik vites 2.0 Dizel 184 ps 47.800 € + 1.339,5 TL 45.000 € + 1.339,5 TL
Yıldıza bin derim...Gerisi fasa fiso....
Haklısın Fiyatı zorlayacak gibi ama kredi olayı var şu iş olayı vs. bi yerleşsin belki çekerim.diğerlerine kredisiz alabilirim belki.
Leon yada golf en mantıklısı :)
Teşekkürler :)
Yeni leon 29 eylül 2012 paris oto show fuarında sergilenecekmiş ve satışa sunulacakmış..
Türkiyeye ne zaman gelir ve fiyatı ne olur bilemiyorum :)
Bir arkadaş barcolenadaki seat fabrikasını gezmiş ve yeni leonu görmüş..
İçeride telefon ve foto makinesi yasak olduğu için sokamadılar yanlarına..
Dediğine göre arkadan Giulietta'ya çok benziyormuş.. Çok harika duruyormuş öndende tatlı bir duruşu varmış kesinlikle beklentilerin karşılanacağı bir araç olarak gördüğünü söylüyor görüntü açısından :)
Haricinde Golf TDI derim bende.. Aralarında en kalitelisi diyebiliriz full donanım ve satmaya kalktınız mı kârla bile satabileceğiniz bi araç :D
Evet Dediler :)
Amg paket ise kesinlikle mercedes ama degilse fluance gibi duruyor araba :)
Saygilar...
Paket AMG Değil.Blue ne bilim ne :D
Ömer, evet sıfır ama net fiyatı hatırlamıyorum.Makyajlı A3 geleceği için güncel kasayı ucuzlattılar.Görüşmeni tavsiye ederim...
yeni astra gtc 1.6 180 hp yi showroom da bir incele derim.60 bin fiyata muhtesem bir makina.
srkaradag
17/06/2012, 16:50
80 bine kadar çıkabilyorsanız yeni A serisi veya volvo V40 beklenebilir
Ömer, evet sıfır ama net fiyatı hatırlamıyorum.Makyajlı A3 geleceği için güncel kasayı ucuzlattılar.Görüşmeni tavsiye ederim...
Salı veya perşembe kayseriye gideceğim görüşeyim bi abi :)
yeni astra gtc 1.6 180 hp yi showroom da bir incele derim.60 bin fiyata muhtesem bir makina.
İnceledim güzel bir araç kırmızıydı baktıgım.Tek kapı fakat pek sarmadı beni..
Leon fr aL dizeL :D sarı civ civ oLsun ;) yada voLvo ;)
Leon yerine golf daha mantıklı geliyor.GTİ Jantları varya onlardan takarsam miss :D
amoleddarkness
17/06/2012, 19:31
Insignia Sports Tourer olabilir bence düşünün derim
Öneriniz için teşekkürler :)
dsg sorunları olan bir şanzıman haberin olsun...
a3 ün liste fiyatı 92000 lira olan full versiyonunu 3-4 ay önce 75 civarına bırakıyorlardı...şimdi durum ne bilemem...
benim önerim 88000 e kadar çıkıyorsan 1.16d...
emrahisilti
17/06/2012, 21:24
Bu arkadas arabayi 3 ayda satti 6 ayda baska alir :)
Bizim insanımızdaki şekil takıntısı çok açık :) Leon tercihlerinden belli.
- Leon kasa değiştirecek, bir anda eski kasaya düşebilirsiniz, iyi düşünün, DSG şansımanı iyi araştırın, uzun uzadıya yazmak istemiyorum.
- Golf çok abartılan bir araç, kötü demiyorum, segmentinin en iyilerinden, özellikle sağlamlık adına ama bana göre gereğinden fazla pahallı, 66 ona vereceğime 8-9 daha katar PASSAT alırım.
- Mazda Türkiye pazarında en az satan araçlar listesinde malesef, satarken çok üzülebilirsiniz.
- Diğer (308 hariç) seçeneklerini eliyorum, hiç birini tercih etmezdim, sebeplerine girmeyeceğim.
Ben olsam şu listemi şu şekilde revize eder ve aralarından seçim yapardım. Fiyatı 88 e kadar çıkartmışsınız o yüzden yazıyorum,
1- Passat 1.6 TDI (Altın değerinde araçtır)
2- Nissan Qashqai 1.5 dCi (En iyi SUV, motoru çok başarılı)
3- Renault Megane HB 1.5 dCi (Şekil ve motor harika)
4- Hyundai i30 (Kesinlikle Golf'den daha iyi iş çıkartmışlar)
5- Peugeot 308 (Yakıt ekonomisi süper)
Bravo'yuda yazmak isterdim ama Fiat konusunda doymuş olabilrsiniz.
Ayrıca Bravo nun üretimden kalktığı veya kalkacağı yok, forumda bazen okuyorum, yok öyle bir şey.
dsg sorunları olan bir şanzıman haberin olsun...
a3 ün liste fiyatı 92000 lira olan full versiyonunu 3-4 ay önce 75 civarına bırakıyorlardı...şimdi durum ne bilemem...
benim önerim 88000 e kadar çıkıyorsan 1.16d...
Önerin için tşkler.
Bu arkadas arabayi 3 ayda satti 6 ayda baska alir :)
Hı hı Haklısınız.
Bizim insanımızdaki şekil takıntısı çok açık :) Leon tercihlerinden belli.
- Leon kasa değiştirecek, bir anda eski kasaya düşebilirsiniz, iyi düşünün, DSG şansımanı iyi araştırın, uzun uzadıya yazmak istemiyorum.
- Golf çok abartılan bir araç, kötü demiyorum, segmentinin en iyilerinden, özellikle sağlamlık adına ama bana göre gereğinden fazla pahallı, 66 ona vereceğime 8-9 daha katar PASSAT alırım.
- Mazda Türkiye pazarında en az satan araçlar listesinde malesef, satarken çok üzülebilirsiniz.
- Diğer (308 hariç) seçeneklerini eliyorum, hiç birini tercih etmezdim, sebeplerine girmeyeceğim.
Ben olsam şu listemi şu şekilde revize eder ve aralarından seçim yapardım. Fiyatı 88 e kadar çıkartmışsınız o yüzden yazıyorum,
1- Passat 1.6 TDI (Altın değerinde araçtır)
2- Nissan Qashqai 1.5 dCi (En iyi SUV, motoru çok başarılı)
3- Renault Megane HB 1.5 dCi (Şekil ve motor harika)
4- Hyundai i30 (Kesinlikle Golf'den daha iyi iş çıkartmışlar)
5- Peugeot 308 (Yakıt ekonomisi süper)
Bravo'yuda yazmak isterdim ama Fiat konusunda doymuş olabilrsiniz.
Ayrıca Bravo nun üretimden kalktığı veya kalkacağı yok, forumda bazen okuyorum, yok öyle bir şey.
Bu kadar açıklayıcı bir anlatımın için öncelikle çok teşekkür ederim :) Yazdıgın araçlardan i30 ve passat zaten aklımda vardı fakat hyundai oto. uzak dur dediler.passat'ında şu arabası donanım olarak alınırmı bilemem ondan uzak durdum. BlueMotion Trendline 1,6 TDI DSG 74,600 Donanım olarak bilmiyorum.araç orada yoktuda bakmadım.Bundan Dolayı elemiştim.Renault'a sadece elektrikli aracına baktım diğer modlerini bilmiyorum.Nissan İç donanım pek hoş değil çok sade.Peugeot zaten tercihlerim arasından.Ekstra dediğiniz gibi. Reno-i30-Passat bunları yerinde inceleyeceğim.İlginiz için tekrardan Teşekkür ederim :)
engincantan33
17/06/2012, 22:57
kardesım dsg den uzak dur dedıgım gıbı ne alırsan al...
DSG Yeni kasada sorun giderilmiş herhalde :S
The Big Punto
18/06/2012, 23:42
Golf kasa değiştiriyor, yılın sonuna doğru ama en mantıklı seçim. Vw Jetta yı düşündünüz mü?
Golf varken leon a bence bakılmaz. Volvo S 60, opel insignia da çok iyi araçlar.
benim oyum da GOLF'e ...
İyi günlerde kullanın
Yıllardır golf'e binmenin hayaliyle yaşayan bir fiat esiri olarak, kesinlikle golf diyorum. Aracı her kullandıgımda direksiyonundan ayrılamıyorum, bir araba asfaltla böyle mi aşk yaşar yahu.. =)
Yıl sonuna doğru yeni golf geliyor, güncel versiyonun fiyatı bir miktar daha düşebilir.. Baz versiyonu son 3 4 aydır çok makul bir fiyattan satılıyor zaten, diğer donanımlara da aynı indirim gelecektir diye düşünüyorum
Golf bencede süper bir araç gibi hatta öyle :) [bana göre] ne bilim golfe kanım ısındı yeni kasa gelsin bakalım eğer hoşuma giderse ki gideceğini biliyorum.konuşup anlaşırız ne yapalım :) eğer sizler daha iyi kafama yatan fikir verirseniz ona da bakarım... Jetta konusu şöyle arkası uzun araçları pek sevmiyorum.modifiye pek yakışmıyor gibi geliyor.Ben golf alırsam zaten çok oynayacağım onunla bunuda biliyorum :)
3-4-6 :) ama bu seçeneklere bravoda eklebilirdi bence
fiat almayı düşünmüyorum :) Tercihleriniz için teşekkürler :)
bu seçeneklerden mercedes derim ama farklı seçenek sunayım A3 yada guiletta yı düşün derim :)
CEMDUMAN
19/06/2012, 19:46
- Golf 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG Highline Paket Fiyat :66,500 hıc dusunmeee alll dostummm
araçları belirleyen kriterleriniz nedir bilmioyorum ama honda civic neden yok anlayamadm. vtec teknolojisini araştırmanızı öneririm. herşeyin hayırlısı.
biancoangelo
20/06/2012, 00:29
mercedes.... tek geçerim kardeş kalite ortada.....
ibrahim06
20/06/2012, 00:44
Listede yok ama Honda civic diyorum.hem hesaplı hem kaliteli
Listedekilerden A1 ve Mercedes.
Bu arada sanirim dizel bakiyorsun.
Giulietta, bmw 1 ve A3'te dusunulebilir. Ekonomi taraa yeni 1 serisi bmw'lerde KERS var.
Yakit konusunda cok iddiali.
Sent my GT-I9100 using 2