Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Böyle bi ceza şekli yok !!

gorkem kaan
16/06/2012, 12:48
Eve ceza geldi d100 karayolu kartal mevkinde tehlikeli şerit degiştirme(makas) aynen cezanın üstünde böyle yazıyor 154 tl !! benim makas attıgımı yada tehlikeli şerit degiştirdigimi kim nerden bilecek önümdeki araba belki ani fren yaptı öbür şeride kaçtım bu nası bi ceza anlayışı ya :@:@

Ziyaretci037
16/06/2012, 12:50
Oha şaka gibi kim nasıl kesiyo bu cezayı yaa?

gorkem kaan
16/06/2012, 12:53
Oha şaka gibi kim nasıl kesiyo bu cezayı yaa?

seyyar radar falan mı var ben bilmiyorum hayır ceza şekli cok ilginç hız sınırı degil bişi degil

StrawBeeRy
16/06/2012, 12:53
bir hareket bile olsa yeter onlar için :) geçmiş olsun

seastar1905
16/06/2012, 12:58
bence polisin biri sana ayar olmuş..
bu nasıl ceza şekli ya.

ibrahim06
16/06/2012, 13:02
o anda yolda şu ne idüğü belirsiz trafik müfettişlerinden biri olabilir

gorkem kaan
16/06/2012, 13:37
o anda yolda şu ne idüğü belirsiz trafik müfettişlerinden biri olabilir

öyledir muhtemel

matadorcuk
16/06/2012, 13:52
foto fılan yokssa ıtıraz edın bence.

gorkem kaan
16/06/2012, 13:59
işte onla ugraşcak biri degilim allahından bulsun hatam yoksa eger.

takres
16/06/2012, 14:31
fahri trafik müfettişi bana gündüz 10.23 de gece sis farı yakmak diye ceza yazmış ********...

engincantan33
16/06/2012, 14:56
guzel kardesım bana 2 tane kırmızı ısık cezası geldı saatlerı arasında 3 dakıka var!!! kavsakların mesafesı 5 km!!! ıs cıkısı nasıl becerebıldıysem 3 dakıkada trafıkte 5 km lık yerı gecmeyı!! mecbur odedık! fahrı mufettıs yazan bunları polısın bırıne sordum abı bıze bıle yazıyorlar dıyor!

Du Hast
16/06/2012, 16:10
trafik mahkemesine şikayette bulunun.
ben tartıştığım dallamanın akrabası muhtemelen trafik müfettişiydi, gitmiş arkadamdan aynen sizin cezanız ile aynı şekilde ceza kestirmiş, tehlikeli şerit değiştirme gibi birşeydi. yanlız atladığı bir nokta vardı kansız herifin, cezanın kesim tarihinde ben ankarada değil, kırıkkalede okulda derste idim. Okuldaki güvenlik şefine rica minnet o saatler arasında giriş çıkış yaptığım kamera kayıtlarını aldım, trafik mahkemesine itirazda bulundum. ceza lav oldu. o ******** müfettişe ne oldu ise olmuştur. muhtemelen yetkilerini elinden almışlardır. kansız ******** adi herif.

aykutisci
16/06/2012, 16:26
bize 3 tane geldi babam hergün başıma vuruyodu bu arbaya film yaptın tavana folyo koydun arabayı bağlicaklar başına iş aççan die 3 tane birden geldi "trafikte diğer sürücülerin emniyetini tehlikeye atma" gibi bişey yani müşteriyi yetiştirmek için yardıran babama 3 ceza birden baya üzdü :)

Birkan61
16/06/2012, 20:30
Bende dün sultanbeyli - kartal arasında otobandaydım trafik vardı dur kalk gidiyoruz en sağ şeritteyim.. Kartal yönüne giricem sağdan.. Emniyet şeridinden 200 metre gitsem trafikten kurtulup kartala giriyorum fakat emniyet şeridine 200 metre kala girdim ve girer girmez polisi aynada görmem bir oldu.. Plakamı anons etti ve ilginçtirki megafondan " evine ceza gelirse şaşırma " dedi :D

Bakalım bekliyorum.. Benim cezada yanılmıyorsam 72 lira..

ibrahim06
16/06/2012, 23:45
ben tartıştığım dallamanın akrabası muhtemelen trafik müfettişiydi, gitmiş arkadamdan aynen sizin cezanız ile aynı şekilde ceza kestirmiş, tehlikeli şerit değiştirme gibi birşeydi. yanlız atladığı bir nokta vardı kansız herifin, cezanın kesim tarihinde ben ankarada değil, kırıkkalede okulda derste idim. Okuldaki güvenlik şefine rica minnet o saatler arasında giriş çıkış yaptığım kamera kayıtlarını aldım, trafik mahkemesine itirazda bulundum. ceza lav oldu. o ******** müfettişe ne oldu ise olmuştur. muhtemelen yetkilerini elinden almışlardır. kansız ******** adi herif.

Helal olsun sana.

karizmatik_boy
17/06/2012, 13:47

Hocam kırıkkale de hangi bölümde okuyorsun ?

Du Hast
17/06/2012, 20:05
Hocam kırıkkale de hangi bölümde okuyorsun ?
İstatistik 3. sınıf.
İnş 4 olacağım bu yıl :)

Nokta.
17/06/2012, 20:13
sanırsam banada mahmutbey gişelerin oradan gelecek
diyorum bu millet neden bukadar yavaş gidiyor basıp geçtim
2gün sonra şirketten birine ceza geldi aynı yerde eds varmış ne bilim ben uyarı falan görmedim bakalım ne olcak

karizmatik_boy
18/06/2012, 00:20
İstatistik 3. sınıf.
İnş 4 olacağım bu yıl :)

İnşallah Hocam... Zor bölümdür istatistik... iyi kötü çok günlerimiz geçti... ama çok değişti kku çehresi... es,çalkan,özen,altınışık ömrümü 7 kku ömrümü :))

can-asan
18/06/2012, 10:04
geçmiş olsun kardeşim.. saçma sapan cezalar var, tamam belki öyle bir durum varsa, polissen çekeceksin sağa orada yazıp cezayı eline verecek. yoksa her uyuz olduğuna yaz bu cezayı.. ayıptır.

FeyyazYavuz
18/06/2012, 11:05
oha lan öyle saçmalıkmı olur nasil ispatlayacaklarki senin öyle sürdüğünü

fatihhhh
18/06/2012, 12:29
makas atan bir tipseniz, çok iyi olmuş.
makas atanlar daha beter olurlar inşallah.
yok makas atan birsi değilseniz ve bir yanlışlık söz konusu ise geçmiş olsun.
ülkemizde trafikteki denetimlerin daha sıkı yapılmasını, cezaların hiç affedilmemesini dilerim.

cosworth20
18/06/2012, 14:05
cezanı yazan kişi : fahri trafik müfettişi ... Olay bu kadar basit. Tutanak ve ya rapor tutuyorlar resmi belge ile trafiğe iletiyorlar ve cezayı kesiyorlar otomatik olarak. Genellikle böyle adamlar yaşları 50-60 yaşları arası spor kullanıma ve gençlerin araçlara binmesine kastı olan dede görünümlü amcalardır ve direksiyonu 2 elle tutarlar :D Geçmiş olsun dostum.

akca37
18/06/2012, 17:12
guzel kardesım bana 2 tane kırmızı ısık cezası geldı saatlerı arasında 3 dakıka var!!! kavsakların mesafesı 5 km!!! ıs cıkısı nasıl becerebıldıysem 3 dakıkada trafıkte 5 km lık yerı gecmeyı!! mecbur odedık! fahrı mufettıs yazan bunları polısın bırıne sordum abı bıze bıle yazıyorlar dıyor!

Altınızda 120 lik bravo var, 90 km/h suratle gidildiğinde dk da 1,5 km gidiliyor, demekki siz kadranı 90 nın çok ötesine çıkartmış ve erkenden diğer ışıklara varmışsınız ondan yazmışlardır :)

celenlee
18/06/2012, 20:12
Bu fahri trafik polislerinin sayısı kesinlikle artırılmalı ve araçları kamera donanımıyla donatılmalı. Bu şekilde denetim altına alınmış olurlar ve kafalarına göre ceza kesemezler!!

**Konu sahibi arkadaşı da tenzih ederim yazacaklarımdan, eğer suçu yok ise.**

Saçma sapalak makaslar ile trafikte yüzlerce kişinin ani fren yapmasına sebep olan, ve sonuç olarak dengesiz bir trafiği bizlere armağan eden! Trafiğin akışını bozan kişilere ben farkedince, kendim kesiyorum cezalarını!! (Yanımdaki şeritte sıkışıp kalmasını sağlayarak) Ama para cezası kesme yetkim olsun da isterdim!

Elemanı farkedip ani fren yapmasam, adamın teki dikizden itibaren götürecekti beni geçen sene E-5'te! O gün bu gündür uyuzum tehlikeli hareketlere! Benim önümde 1-2 araçlık yer var diye sen nasıl oraya girme hakkın olduğunu düşünürsün? Hem de o süratle. Hem de girer girmez yavaşlaması gerektiğini bilerek görerek! Çoluğum çocuğum bebeğim var araçta. Sen ne hakla bana ani fren yaptırırsın be ahmak !!

Sonra polis kornası tarzı bir zımbırtı takıp, emniyet şeritlerinden ya da bodozlama herhangi bir şeritten bizleri tahrik edenler? Görevliysen aç sirenini aç, bas git. Ne o gırk gırk gırk!! Görevi kötüye kullanmaktır bu!!
**Zaten yetkisiz olup da bu tarz cihalar kullanan artizlere ne desem bilemiyorum..

Sadece yetki istiyorum ceza kesmek için!
Emniyet şeritlerinden para yığardım devlete!

**Trafikte benim hakkımı yiyen, beni, ailemi ve diğer kişileri tehlikeye sokan, trafiğin akışını bozan bütün arkadaşlar yazdıklarımı üzerine alabilirler.

The Big Punto
18/06/2012, 23:28
İnşallah Hocam... Zor bölümdür istatistik... iyi kötü çok günlerimiz geçti... ama çok değişti kku çehresi... es,çalkan,özen,altınışık ömrümü 7 kku ömrümü :))

Köse petrol hala duruyor mu? 90 yılı girisliyim elk bölümü. O zaman daha kkü değildi.

Du Hast
19/06/2012, 19:39
Çalkan, Altınışık, Özen pek kalmadı artık. Metro terminali satın aldı, küçük servisler geri geldi daha düzgün hizmet veriyorlar, es ve metro arasındaki çekişmeden dolayı. daha efendi oldular yani.
benim ablamda buradan mezun. ilk kez buraları 2003 yılında görmüştüm. şimdi ile eskisi arasında aşırı fark var hatta geçen yıl ile bu yıl arasında bile inanılmaz farklar mevcut. aşırı hızlı şekilde gelişiyor.

Du Hast
19/06/2012, 19:40
Köse petrol hala duruyor mu? 90 yılı girisliyim elk bölümü. O zaman daha kkü değildi.
Köseler duruyor, durmaz mı hatta altına pub açtı gece 4 - 5 e kadar açık, takılacak yer mevcut. köseler olmasa gece sigara alacak yer sıkıntı olacaktı :D

CEMDUMAN
19/06/2012, 19:41
bırı uyuz olmuştur plakanı trafıge bıldırmısse olabılır belkı

askin
19/06/2012, 21:26
öyledir muhtemel
muhtemelen fahri trafik müfettişi olabilir..
ceza makbuzunda sicil kısmında ne yazıyor acaba...

berko
20/06/2012, 00:44
mahmutbey gişelerinde ve diğer gişelerdede yeni uygulama başlamış ogs gişesinden 30 kmh üstünde geçince eve ceza geliyor hep 30 kmh ile geçiyorum millet arkadan kornaya basıyor bazen ama onları farkında olmadan cezadan kuratarıyorum haberleri yok

ecosi26
20/06/2012, 08:42
Trafik müfettişliği ile ilgili yerine gelmesi gereken şartlar biraz kolay konu ile ilgili eğitimler veriliyor mu bilmiyorum ama bu durum her zaman suistimale açık sen ne yaparsan yap o anda müfettişin ruh halinin çok iyi olması lazım ki olayı objektif değerlendirebilsin eğer oluşan duruma o da sinirlendiyse vay haline gibi bir durum çıkıyor ortaya...

karizmatik_boy
20/06/2012, 20:11

Çalkan, Altınışık, Özen pek kalmadı artık. Metro terminali satın aldı, küçük servisler geri geldi daha düzgün hizmet veriyorlar, es ve metro arasındaki çekişmeden dolayı. daha efendi oldular yani.
benim ablamda buradan mezun. ilk kez buraları 2003 yılında görmüştüm. şimdi ile eskisi arasında aşırı fark var hatta geçen yıl ile bu yıl arasında bile inanılmaz farklar mevcut. aşırı hızlı şekilde gelişiyor.

Köseler duruyor, durmaz mı hatta altına pub açtı gece 4 - 5 e kadar açık, takılacak yer mevcut. köseler olmasa gece sigara alacak yer sıkıntı olacaktı :D

Köseler duruyordu en son... Yurttan gece kaçar çorba içerdik :=)) çorba parasına kuru fasülye salata pilav... öğrenci olunca adamlar bonkörlük ediyordu :=))

Hocam çok değiştiğine eminim... Ben 2006-2010 da mezun oldum... 2006 dan 2010 a neler neler değişmişti... Yahşihan Yenişehir Yurtkur :=)) Metro onlara kafa tuttu desene hehehehe :=))