Orijinalini görmek için tıklayınız : Autoking Maltepe çizik giderme
Merhabalar,
sıfır Evomu dün eşim sağolsun garaja sokmaya çalışırken sol kapıyı dıvara sürttü, muhtelif çizikler oluştu. Autoking maltepeye götürdüm rutuş olmaz lokal boya olacak dediler taa 2 temmuza randevu verdiler. Ayrıca 75 tl fark istediler Anadolu sigortada mini onarım teminatım olmasına rağmen, sebebi 10cm den fazla yer kaplıyormuş..
Autoking maltepeden hizmet alan arkadaş varmı nasıldır kalitelimidir bu yer ilk defa hizmet alacağım için üçkağıda gelmek istemiyorum
lokal boya deyipte tüm kapıyı boyamasınlar, mutlaka boyaya girmeden ve çıktıktan sonra kontrol edin.
lektonstar17
14/06/2012, 16:40
Ve eğer mini onarımdan yaptırırsanız bu aracınızın tramerine hasar kaydı olarak işlenicektir,bilginize.
gunaykarakas
14/06/2012, 22:14
Mnini onarımda araç tramere hasar kaydı oalrak işlenmez.birde çizik boyutunu bilmiyorum ama local boya altında kapının çoğunu boyuyolar bilginiz olsun
Mnini onarımda araç tramere hasar kaydı oalrak işlenmez.birde çizik boyutunu bilmiyorum ama local boya altında kapının çoğunu boyuyolar bilginiz olsun
+1
Mini onarımın temel amacı zaten kaskoyu bozmamaktadır. Kasko bozulmadığı için de tramere işlemesi söz konusu bile olamaz. Kapı boyasını local de genel de yapsalar işlemden önce mutlaka yakın plan resimlerini çekin ki satış durumunda alıcıya neden boyandığı konusunda ispatlı bilgi vermiş olursunuz.
Ayrıca 10 cm bilgisi doğrudur ve kaskoya göre farklılık göstermekle birlikte genelde boya için yılda 2 defa mini onarım (10 cm + 10 cm) hakkınız bulunmaktadır. Aynı yıl içinde 20 cm'lik hasar onarımı dışında fark istemelerinde sorun yok. Ankara'da Autoking'den bir kaç defa bende yararlandım ama İstanbul Maltepe şubesini bilemeyeceğim.
Merhaba, forumda Autoking ustası üye arkadaş varsa bağışlasın ama ben bir önceki Egzotik Kırmızı Grande Puntomu kaskomun yenileme süresi gelince hakkım yanmasın diye ufak tefek yerleri Autokingde düzelttirmiştim. İlk başta herşey güzeldi, ama zamanla rengin attığı, verniğin kalktığı bir parça oluyor, aracı satarken de renk ölçüm cihazı her yerde boya var diyor. Bence Autoking yerine daha profesyonel bir şirketten hizmet alınız. Autoking sanki Kasko Şirketlerinin ortak kurduğu , sigorta primlerini yaklaşık 100 TL şişiren bir kurum.
lektonstar17
15/06/2012, 00:01
Arkadaşlar tamam kasko bozulmuyo elbet ama mini onarımdan faydalanıp mağdur olan birçok insan var. Netten araştırabilirsiniz.
Arkadaşlar tamam kasko bozulmuyo elbet ama mini onarımdan faydalanıp mağdur olan birçok insan var. Netten araştırabilirsiniz.
Ben şahsen 3 defa yaptırdım farklı araçlarımda. Tramer'de kesinlikle görünmüyor. (Şöyle bişey olabilir ama duymuştum. A sigorta şirketinden mini onarımdan yararlanıyorsunuz. Yeni dönemde A sigorta şirketine devam etmeyip B şirketine geçiyorsunuz. A sigorta şirketi böyle bişey yapıyor olabilir. Yani tramere işlenmesini sağlıyor.)
Ben tüm araçlarımda aracı aldığımda kaskoda anlaştığım sigorta şirketi neyse aracı satana kadar aynı şirketten devam ettim. Mini onarımlarımda tramere işlemedi.