Orijinalini görmek için tıklayınız : Gösterge-kadran testi
Arkadaşlar aracımı yeni aldığım için ve bu tür konulara yabancı olduğumdan soruyorum kadran testi (hani su göstergeler sona vurup geri geliyo :D ) nasıl yapılıyor??? Bİlgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.:cool0000:
Ziyaretçi034
12/06/2012, 23:41
opelin yeni nesil araçlarındaki odometre kalibrasyonu sanırım bahsettiğin, başka hangi araçlarda var bilen var mı?
ilk insignia'da görmüştüm, astra h kasalarda hls modül ile sonradan eklenebiliyordu
aykutisci
13/06/2012, 00:06
magene 2 lerde de var o test zımbırtısından aracı çalıştırırken silecek kolundaki tuşa basıyon kadran sona dayanıyo geri geliyo aracı test ediyomuş donanımları vs punto larda varmı böyle bi özellik bilmiyorum
Ziyaretçi034
13/06/2012, 00:28
magene 2 lerde de var o test zımbırtısından aracı çalıştırırken silecek kolundaki tuşa basıyon kadran sona dayanıyo geri geliyo aracı test ediyomuş donanımları vs punto larda varmı böyle bi özellik bilmiyorum
puntolarda olsa güzel olurdu. yeni nesil opellerde herhangi bişeye basmana gerek yok, her marşta bunu tekrarlıyor
Opel Insignia Indicator - Göstergeler - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=sXEcUVtGyZY)
bizdede oluyor hakkını yemeyin puntonun akü zayıfladığında marşa basın
akü zayıfladığında tam kabus oluyo ama araba kendinden geçiyo...
fuatcosar
13/06/2012, 01:04
2004 clio 2 hb aracımda vardı o özellik km sıfırlama tuşuna basıp kontağı açınca oluyordu. benzin göstergesi 1 çizgi artıyordu ve moralim düzeliyordu..:)
1ocak2011
13/06/2012, 10:23
Alfa Romeolarda Anahtarı çevirince hepsinde Gösterge Selamlama var, Kumanda'dan basınca farların yanmasıda var. Ama FIAT'ta yok...
Ziyaretci037
13/06/2012, 10:54
Toyota Urban Cruiser'da da var..
Alfa Romeolarda Anahtarı çevirince hepsinde Gösterge Selamlama var, Kumanda'dan basınca farların yanmasıda var. Ama FIAT'ta yok...
Ama Gulietta da ön cama su sıkınca otomatik silme yok :D
eexelanss
13/06/2012, 15:54
WRX ST lerde de mevcut bu özellik. Kontağı çeviriyorsun ibreler şöyle bi sona dayanıp tekrar iniyor. Çok hoş birşey. Bizim araçlarda da olsa süper olurdu