Orijinalini görmek için tıklayınız : Artık grande puntom yok
BurakSerinbas
12/06/2012, 21:06
Arkadaşlar çok sevdiğim puntom u
bu gün sattım çok üzgünüm sanki parçam koptu
aracımı alalı 4 ay olmuştu memnun dum
ama ev alacağım için satmak zorunda kaldım
inşallah allah tekrar nasip eder punto almamı
sizlerden ricam grande punto formunda kalmam
beni arac sız kabul edermisiniz:(
araçlı-araçsız farkeder mi hiç :) hayırlı uğurlu olsun..
hayırlı olsun bende sattım puntomu 1 yıl kadar oluyo fiorino aldım ama hala burdayım önemli olan gönüllerimizin bir olması...
Önemli olan dostluk abi araç bahane.. Hayırlısı olsun ve Allah gönlünüzdekini nasip etsin...
Ziyaretçi048
13/06/2012, 00:57
Hayırlısı olsun hocam. bende bugün sahibindene koydum aracı :) 20 den fazla mesaj bir o kadarda arayan oldu :) sonra düşündüm yahu ben bunu satınca ne alacağım bundan iyisinimi bulacağım en azından her şeyini bildiğim araba diye akşama ilanı kaldırdım
bende sattım tekrar arıyorum bak ama forumdan da kopmadım:))
cemehmetbaran
13/06/2012, 01:37
Hayırlısı olsun hocam. bende bugün sahibindene koydum aracı :) 20 den fazla mesaj bir o kadarda arayan oldu :) sonra düşündüm yahu ben bunu satınca ne alacağım bundan iyisinimi bulacağım en azından her şeyini bildiğim araba diye akşama ilanı kaldırdım
Kesinlikle hocam B sınıfında fiyat/performans oranı en yüksek araç puntodur bence. Geçen bir arkadas fiat alınır mı dedi arabaya yürürken. Bindikten sonra araba giderken yaw ne kadar güzelmis diyor masallah:)
Binen herkes begendigi için bende kolçakta bozukları biriktiriyorum, yeri geldikçe sadaka veriyorum puntoma bişey olmasın diye:)