Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Artık grande puntom yok

BurakSerinbas
12/06/2012, 21:06
Arkadaşlar çok sevdiğim puntom u

bu gün sattım çok üzgünüm sanki parçam koptu

aracımı alalı 4 ay olmuştu memnun dum

ama ev alacağım için satmak zorunda kaldım

inşallah allah tekrar nasip eder punto almamı

sizlerden ricam grande punto formunda kalmam

beni arac sız kabul edermisiniz:(

tayfux
12/06/2012, 21:18
araçlı-araçsız farkeder mi hiç :) hayırlı uğurlu olsun..

asil
12/06/2012, 22:17
hayırlı olsun bende sattım puntomu 1 yıl kadar oluyo fiorino aldım ama hala burdayım önemli olan gönüllerimizin bir olması...

byspayn
13/06/2012, 00:55
Önemli olan dostluk abi araç bahane.. Hayırlısı olsun ve Allah gönlünüzdekini nasip etsin...

Ziyaretçi048
13/06/2012, 00:57
Hayırlısı olsun hocam. bende bugün sahibindene koydum aracı :) 20 den fazla mesaj bir o kadarda arayan oldu :) sonra düşündüm yahu ben bunu satınca ne alacağım bundan iyisinimi bulacağım en azından her şeyini bildiğim araba diye akşama ilanı kaldırdım

pdr42
13/06/2012, 01:06
bende sattım tekrar arıyorum bak ama forumdan da kopmadım:))

cemehmetbaran
13/06/2012, 01:37
Hayırlısı olsun hocam. bende bugün sahibindene koydum aracı :) 20 den fazla mesaj bir o kadarda arayan oldu :) sonra düşündüm yahu ben bunu satınca ne alacağım bundan iyisinimi bulacağım en azından her şeyini bildiğim araba diye akşama ilanı kaldırdım

Kesinlikle hocam B sınıfında fiyat/performans oranı en yüksek araç puntodur bence. Geçen bir arkadas fiat alınır mı dedi arabaya yürürken. Bindikten sonra araba giderken yaw ne kadar güzelmis diyor masallah:)

Binen herkes begendigi için bende kolçakta bozukları biriktiriyorum, yeri geldikçe sadaka veriyorum puntoma bişey olmasın diye:)