Orijinalini görmek için tıklayınız : wv-sirocco mu alfa romeonun giulietta mı?
eminim herkez bi yorum yapmak isteyecektir:D
tonymontana
05/06/2012, 18:18
alfa 1.4t, ya da qv olursa tabiki alfa.
blk_hakan
05/06/2012, 18:24
İkiside begendigim araclar ama ayrım yapmak gerekirse sirocco :)))
alman araçlarının kalitesini hiç bir araç yakalayamadı
volkswagen scirocco daha hırçın ve asi duruyor bence scirocco
EvoKoray
05/06/2012, 18:43
Scirocco nun piyasası daha iyi , Giuletta da gerçekten çok şık bir araç , yol tutuşu donanımı olsun sınıfında 1 numara zaten :) bu yaz Punto Evo yu satıp üstüne krediyle almayı düşünüyordum biraz araştırdım piyasası olmadığından kimse tavsiye etmeyince 70 bin i riske atmak istemedim açıkçası
tanıdığım 2012 model Scirocco 1.4 160 DSG aldı çok memnun araçtan 220-230 ları çok rahat görüyor zaten bastığı için yakıtı düşünmüyor , tam genç işi :)
scirocco bencede guiletta da güzel arac ama scirocco baska duruyor ya :)
cihankardes
05/06/2012, 19:31
G ;)
tabiki: giulietta
sörokko nun içi caddy nin içiyle aşşa yukarı aynı :))
Rocco yaa hastayım bu arabaya.
her ne kadar itaLyan markaLarının arkasında dursamda hiç sevmediğim vw grubunun bana sevdiren tek araba scirocco :D isterse 1.6 8v 102 Lik oLsn ama scirocco oLsun :D
sakinkaradas
05/06/2012, 20:16
scricco çok asi duruşlu bir araç dışardan çok şahane..ama iç aksam benim hoşuma gitmedi.açıkcası guiletta hiç görmedim o yüzden yorum yapamam.ama scricco sırf dış görüntüsü için bile tercih edilebilir..
uzuncocuk
05/06/2012, 20:17
en dolu otm.gulı...
Yapmıyonn şöyle ikilemlerr canımm !
Asalete bakın ! :cool:
Ayberk0616
05/06/2012, 21:12
Alfa Romea Giulietta 1.8 TBİ 16v Quadrifoglio Verde
235 hp temiz akarı yok kokarı yok ver coşkuyu gitsin :D
bence de jülyet, rocco artık biraz biraz apaçi işine dönmeye başladı. nereye baksam rocco görcem az kaldı.
bu arada bugün jülyetin opsiyon listesini inceledim de, bi de siz inceleyin bence sitesinden :D
mübarek herşeyi almaya kalksak bir punto parası bile yetmeyecek neredeyse :D
sirocco tabiki tam genç işi ufak ve tasarım harikası benim için
cihankardes
05/06/2012, 22:11
S'yi herkes alır ama G aşktır ;)
Açık metalik grisinden şaşmayın inanılmaz görünüyor.
Sormanbile hataya tabiyki scrocco
Ziyaretci037
05/06/2012, 22:33
Üçtür aynı konuya giriyorum bi seçim yapiyim diye ama gene yapamadım :D
200 hp RCZ :)
ama illa ikisi arasından derseniz scirocco :)
İkisi arasında kalsam hiç düşünmeden Giulietta derim.Scirocco kullanıcıları alınmasın ama piyasada belirli bir kesimin tercih ettiği çok fazlaca görünen bir araç.Kişisel görüşüm de olumsuz zaten, kaba bir araç bence.Bir de arada premium farkı var...
En boşu olsun giulietta olsun.
tamamen farklı araçlar, onun için tam doğru bir yorum olmuyor. giulietta nın da en az scirocco kadar iyi bir duruşu var bence. 5 kapı olduğu için kullanımı daha rahat olur düşüncesiyle alfa diyorum. Hem motor seçenekleride iyi, görüntüsüde gayet hoş bence. arka stopları yeter sadece ;)
ama daha spor bişey istiyorsanda scirocco gayet iyi bir tercih. kolay gelsin...
LevenTgb
06/06/2012, 02:10
Gulietta QV olursa scirocco hikaye bence fakat bahsettiğim araç 110.000TL (Guiletta QV)
Sadece arabanın görüşünüşüne bakarak yorum yapıyorum, SİROCCO!
speedy_16
06/06/2012, 03:59
5K isteniyorsa giulietta
3K yeter bana deniyorsa sirocco
sirocco çok hoşuma gidiyo benimde ama ailede işin içine girince 3K alamıyorum şu sirocco 5K hli piyasaya çıksa satış rekoru kıracak heralde :D
5K isteniyorsa giulietta
3K yeter bana deniyorsa sirocco
sirocco çok hoşuma gidiyo benimde ama ailede işin içine girince 3K alamıyorum şu sirocco 5K hli piyasaya çıksa satış rekoru kıracak heralde :D
5k yı bilmem ama dizeli gelse linea dan çok satar :D :D
İkisi arasından 5K olması nedeniyle Giulietta.
Ben olsam Scirocco yerine Astra GTC tercih ederdim..:)
https://sosyalz.com/wp-content/uploads/Opel-Astra-GTC.jpg
https://www.auto-power-girl.com/news_images/new-opel-astra-gtc-sport-hatch-appears-completely-undisguised/new-opel-astra-gtc-sport-hatch-appears-completely-undisguised-23.jpg
https://img706.imageshack.us/img706/8826/69318357.jpg
https://img692.imageshack.us/img692/3531/51294348.jpg
rockforever
06/06/2012, 12:04
Rocco dicem de köşebaşı görür oldum:)
scirocco nun içini görünce guiletta ya olan aşkım biraz daha arttı. aracın içine bindiğinde dışarıdaki güzelliğide yansıtıcak.. :)
Ziyaretci040
06/06/2012, 13:29
Herkeste olmasına rağmen Wv derim :) Alman sonuçta.