Orijinalini görmek için tıklayınız : Balık Avı Tutkunları!
Yarın sabah sazan için Kurtboğazı'na gidiyorum... Benimle gelmek isteyen var mı?
sertifikam yokki :( nasıl geleyim :(
Sizin gibi:ranting2:
06kaymak
07/07/2007, 14:58
ben geliyorum....:)
falla ben de yarın piknie beynam ormanlarına gidiyom... :)
tempesty
07/07/2007, 15:30
ben şimdi nöbetteyim zaten yarın sabah 8 de çıkıcam kardeş ya sertifika var ama bu sefer bi işe yaramadı :)
Kaçta gidecen, kaçta gelecen abi?
shoparr_
07/07/2007, 16:48
bi sorun olmazsa gelebirim abi..anlamam ama olsun muhabbet olur:D
bi sorun olmazsa gelebirim abi..anlamam ama olsun muhabbet olur:D
Emre zaten onlar da muhabbet için gidiyorlar.Ben balık tutabileceklerini pek sanmıyorum:D:D:D
ahanda balıkçılar tam benlik konu..
balık deyince bende akan sular durur hani...
yanlız ben sazan avlamam ya.. kadife falanda avlamam.. a varsa başka tabi.... a ya gidiyorum ben kırıkkale taraflarında kapılıkulu barajı var barajın girişi köprüköy orda bol a bulunur.. geçen kurtboğazına aya gittim ama boş dondum.. birde kurtboğazında sular bayagı tukenmiş durumda....
GaladrieL
07/07/2007, 17:25
tuttuğun balıkları hemen geri bırakmazsan walla gelir basarım seni orda, kendi ellerimle de suya iterim :P
murat senle bir ara konuşalım bu balık konularını..
oooooooo....))))))))) gizem ben tuttugum balıkları göle bırakmıyorum... o güzel mideye indiriyorum... ))))
yaw tutucan balıkları temizleyip atcan mangala açıcan yanına bi ufak ohhh misss... :D
GaladrieL
07/07/2007, 17:56
gaddar şeyler, hepiniz gaddarsınız :(
yazık değil mi onlaraaaa...onlarında aileleri çocukları varrr :( hiçbiriniz Nemo'yu izlemediniz mi yaaa
nemo yu izledik de unuttun sanırım balıklar kendi çoçuunu bile yiyo... :D
tempesty
07/07/2007, 17:58
gaddar şeyler, hepiniz gaddarsınız :(
yazık değil mi onlaraaaa...onlarında aileleri çocukları varrr :( hiçbiriniz Nemo'yu izlemediniz mi yaaa
bencede ya hem nemo yenmez süs balığı ama ızgara da olmaz bence buğulama daha güzel olur oooff oooff :)
GaladrieL
07/07/2007, 18:01
:wallbash: küsüm hepinizeeee
korkunç balık fantezileriniz yüzündennn
yerken öle demessin emin ol... :D
sertifikam yokki :( nasıl geleyim :(
Sizin gibi:ranting2:
Küfürü niye yedik şimdi, onu anlamadım? :D
ben geliyorum...
Tabii, tabii, eminim gelirsin... :D
ben şimdi nöbetteyim zaten yarın sabah 8 de çıkıcam kardeş ya sertifika var ama bu sefer bi işe yaramadı :)
Kardeş sağlık olsun, haftaya gideriz seninle de ;)
Kaçta gidecen, kaçta gelecen abi?
Sabah 7 gibi falan çıkayım diyorum! Gelecek misin sen de?
bi sorun olmazsa gelebirim abi..anlamam ama olsun muhabbet olur
Gel Emre'cim, ayıp ediyorsun! Ufak Ankara Balık Buluşması yaparız :D
murat senle bir ara konuşalım bu balık konularını..
Konuşalım... Tecrübeli birilerine çok ihtiyacım var! ;)
tuttuğun balıkları hemen geri bırakmazsan walla gelir basarım seni orda, kendi ellerimle de suya iterim
Aşkolsun, buluşmadakileri bırakmadım mı? Onları da bırakırım ;)
GaladrieL
07/07/2007, 20:50
Teşekkür ederim(z) Linosss, ben ve tüm baluk camiası adına :)
ben size sorarım güzel kardeşlerim :D:D:D:D:D
ula ne oldi paluk işi deyun da uşaklar..... )))) paluğa cidenler burayada yazsun ne yapduklarunu...))))
shoparr_
08/07/2007, 13:58
abi irtibat kurulmadı kii enazından benle:(
Beni sadece Emre (dagored) aradı! Sabahın köründe gittik, bir tane bile tutamadan geri döndük :(
hehhehhehe senden de o beklenir ne olacak papucumun palukcusu :D:D:D:D:D
06kaymak
09/07/2007, 12:52
balikci murat...:)
Beni sadece Emre (dagored) aradı! Sabahın köründe gittik, bir tane bile tutamadan geri döndük :(
Abi lütfen unutmayalım, ben bir yengeç tuttum :D
:happydan::w00t2000::rudolph0::chef:
hehhehhehe senden de o beklenir ne olacak papucumun palukcusu :D:D:D:D:D
balikci murat...:)
Sizi de göreceğiz bakalım... :dilcikartma:
GaladrieL
09/07/2007, 12:57
Abi lütfen unutmayalım, ben bir yengeç tuttum
:chef:
dilerim geri bıraktın hayvanı sonra....?????:cool:
Zaten sudan çıkartamadık, kıyıya gelince oltadan düşürdü Murat Abi :D:D:D
:evet::rofl:
GaladrieL
09/07/2007, 13:01
Allah' ım yaaa inanamıyorummm, kıyıya kadar sürüklediniz mi hayvanı...
Bi gaddar daha geldi aranıza, gözümüz aydın :(
Yaw amma abarttın Gizem! :D :D :D
Tuttuk; biraz halsizdi, vitamin falan verdik, karnını doyurduk, başka bir isteğin var mı dedik, saldık sonra... :D:D:D
GaladrieL
09/07/2007, 13:05
Yaw amma abarttın Gizem! :D :D :D
Tuttuk; biraz halsizdi, vitamin falan verdik, karnını doyurduk, başka bir isteğin var mı dedik, saldık sonra... :D:D:D
:@ haahhh çok komikkk
zawallı hayvancağızı sürükleyin siz taa kıyıya kadar, sonra da gece rahatça uyuyunn :ranting2:
zawallı hayvancağızı sürükleyin siz taa kıyıya kadar, sonra da gece rahatça uyuyunn :ranting2:
Biz sürüklemedik yaw, o kendi tutunup gelmiş oltaya! Muhabbete...
İki lafın belini kırdıktan sonra da gitti işte... :D
Sen de bizi iyice canavar yaptın hani! :D
yengeç mengeç adam getirir mangalda pişirirdik yemesekte kurutur saklardık :D:D:D:D:D:D:D
GaladrieL
09/07/2007, 14:09
al işte bitane daha...
yaw süs eşyası yapacak başka bişi yok mu peluş meluş, allah allaaahhhh
Tamam arkadaşlar, itiraf ediyorum yalan söyledim; yengeç falan yakaladığımız yok, maksat "boş döndüler" demeyin diye uydurdum :D:D:D:D
verdiğin peluş çalışmıyor zaten paluklarda öldü..
Başka neyi yapayım :D:D:D:D
neyse ben cumartesi sabah a ya gidecem ben dönüşte sizlere bol bol fotoğraf gönderirim... acemi balıkçılar ne olacak kurtboğazın dan boş dönmüşler.. he he he he he ha ha ha ha ha.... gerçi bende boş dönmüştüm ordan... )))))
ee hadi bakalım seni görelim ama bak balıkçıdan felan satın alayım deme anlarız :D:D:D:D:D
neyse ben cumartesi sabah a ya gidecem ben dönüşte sizlere bol bol fotoğraf gönderirim... acemi balıkçılar ne olacak kurtboğazın dan boş dönmüşler.. he he he he he ha ha ha ha ha.... gerçi bende boş dönmüştüm ordan... )))))
Nereye gideceksin? Ben de geleyim :D
işi öğreneceksin değilmi gösterme kardeş işin püf noktalarını felan :D:D:D:D
işi öğreneceksin değilmi gösterme kardeş işin püf noktalarını felan :D:D:D:D
Ne alakası var kardeşim? Zaten 17 Aralık'dan beri görmedim Ali Kemal'i... Balıkla alakası yok, özlediğim için tamamen... :D :D :D
tabi tabi tabi anladım :D:D:D:D:D:D:D
@femoli demişsinki yakalada görelim..:)))) valla telefonumda var bir video da onu şimdi nasıl buraya yüklerim onu bilmiyorum... ama cumartesi alırsam sana resimlerini burdan gösterecem...
@linos murat cım ben cumartesi sabah 04:00 yola çıkarım kırıkkaleden sonra kırşehir yoluna karaahmetliden girmeyi düşünüyorum.. kapılıkulu barajına gidecem.. herhangi bir problem çıkmazsa...
@femoli birak öğrensin gariban balık tutmanın püf noktalarını.. ne zarar çıkarki.. linos ancak sazan avlar...:))))) sazanı herkes avlar... önemli olan a avlamak.. gerisi hikaye..:)))))))) sazan miş kefal miş.. pehh onlar balıkmı yav....:)))))))))
ewet ya özledik birbirimizi olamazmı femoli...)))))))))))
Bu bir meydan okuma mıdır Ali Kemal? :D Perşembe sabah Kurtboğazı'na gidiyorum, aya...
Buraya bir fotoğraf koyabilirim umarım yoksa bu başlığı sileceğim zaten :D
Benimle Perşembe sabahın köründe gelmek isteyen var mı?
işte a böyle yakalanır..
işte a
https://img452.imageshack.us/img452/7919/aej8.jpg
İyiymiş Ali Kemal, umarım bir tane fotoğraf da ben ekleyebilirim şu başlığa :D
eee kardeşim karadenizli yakışır eee tutmuşken en büyüğünü tutmuş ben cok görmüyorum hehehe
heeeehhheeeee içimden bir ses giderkene balıkçıdan aldın diyo ama neyse :D:D
Güzel güzel maşşallah kısmetiniz açıkmış yani o gün iyiki murat gitmemiş yoksa aynı balıkları alır ben tuttum diyerek bir daha foto çektirirdi bizde yutardıl pullarını sayardım burada :D:D:D:D:D
yarın sabah sanıyorum muratlarla balığa gidecez.. tabi bir aksilik olmazsa.. bende gidebilirsem.. yarın ben tutarım murat da resimlerini çeker ben tuttum diye..::)))))
Misafir2
11/07/2007, 12:00
beyler yapmayın lütfen ya zaten içim gıdıyor bu işe bılenler bılır kaçasım gelıyor işyerinden gördükçe
İbrahimKC
11/07/2007, 12:40
Vay be sitede balıkcılarda türedi. En yakın zamanda kapsamlı bir balık organizasyonu düzenleyelim ozaman.
Ozaman kadar benim gecen seneki İzmir-Pamucak sahillerinden güzel hasılatımla sizleri baş başa bırakıyorum. (Olta + Zıpkın işbirliği)
https://img179.imageshack.us/img179/5396/1003745mf8.jpg
https://img179.imageshack.us/img179/485/1003746cg3.jpg
maşallah kısmetin açıkmış hocam... :)
Misafir2
11/07/2007, 15:12
Vay be sitede balıkcılarda türedi. En yakın zamanda kapsamlı bir balık organizasyonu düzenleyelim ozaman.
Ozaman kadar benim gecen seneki İzmir-Pamucak sahillerinden güzel hasılatımla sizleri baş başa bırakıyorum. (Olta + Zıpkın işbirliği)
salla ıbocan salla kım tuıtar senı abıcım :):)
İbrahim, önünde saygıyla eğiliyorum abicim... Önümüzdeki ay Burhaniye'deyim, fotoğraf karesine sığdırabilirim umarım yakalayacaklarımı... :D :D :D
06kaymak
11/07/2007, 16:17
salla ıbocan salla kım tuıtar senı abıcım :):)
bana da biraz oyle geldi...:)
yarın sabah sanıyorum muratlarla balığa gidecez.. tabi bir aksilik olmazsa.. bende gidebilirsem.. yarın ben tutarım murat da resimlerini çeker ben tuttum diye..::)))))
kardes murat ile gidiyorsan sansin yok....:) eliniz bos donersiniz....
kardes murat ile gidiyorsan sansin yok....:) eliniz bos donersiniz....
Yok yaaaw?.. Geçen buluşmada tuttuklarım neydi? Armut mu? :D
Ayrıca sen benimle balığa gelmek isteyen Müslüm değil misin yoksa ben mi karıştırıyorum? :D
@ibrahim tezgahtan görünenler iyide yanı başında sen yoksun ::)))) ben inanmadım buna..::)))) alacan eline girecen resim karesine gösterecen yoksa inanmak yok...
@müslüm sen merak etme yarın boş dönmeyiz biz... ben balığa gidecemde boş dönecem.. kolay kolay boş dönmem....
@murat ne yaptınız ben yarın sabah erken gelecem hep beraber gidelim yarın sabah saat ve yer belirleyelim orda buluşalım... uyarmı size..
yaw aslında yarın sabah ben de boştayım araçta boş yer olur mu ??:shy::rolleyes2:
@ eren kardeş ne demek boş yer olurmu.. sen gelmek iste sana özel diesel grande punto ayarlarım.. hatta ayarlarım değil plakasını verim şimdiden.. 06 bd 2134 plakalı araç yarın sabah kapında kardeş.. göl kenarından da yerin ayırtılmıştır..
abi ne diyim cidden utandırıyosunuz nerde buluşucaksınız yada msn e eklersen sewinirim msn profilin içinde mevcut... :)
bende şimdi işteyim muratla irtibat kur... bende suan internete zar zor giriyorum ama akşam 21,:00 den sonra işyerim rahat olur o zaman nette ol gene konuşuruz...
@ eren kardeş sen nerde oturuyorsun...?
kurtuluştayım hocam bu arada akşamki buluşmaya katılıcam murat da orda olucakmış konuşuruz orda nasıl gidilceini... :)
bende yukarda abidinpaşada oturuyorum.. seni alırım sabah..
yanlız bu akşam ne buluşması benim bundan haberim yok.. gerçi olsada gelemen buluşmaya.. işteyim çünkü.. oltan varmı kendine olta ayarla...
hocam maksat muhabbet olsun ama ayarlayabilirsem ayarlıcam bu arada buluşma da ufak ankara buluşmaları konusunun altında... :)
İbrahimKC
11/07/2007, 19:08
Valla ister inanın ister inanmayın o balıklar ben ve bir arkadaşım tarafından tutulmuş ve vurulmuşlardır. Çok güzel ve zevkli bir gündü.
Böyle inanmayan arkadasların olacağını tahmin etseydim fotograf karesine bende girerdim tabi :)
Hafta içi balığamı gidilir ya, hafta sonu yapasanızda bizde gelsek olmaz mı sanki.
balıktan anlayan o balıkların zıpkınla vurulduğunu anlar.. yanlız arada zıpkınla vurulmadan alınan balıklar var.. onları paraylamı aldınız ne..:))))) ama bazı balıklar zıpkınla vurulmuş... ve bunu sizin yaptığınıza inanıyorum ya yinede meçhul ::)))))
ne yapalım kardeş hafta sonu çok kalabalık oluyor.. ve bizimde off günümüz bugün neden olmasın.. senin içinde hafta sonu gideriz olurmu kardeş.. ::))))))
valla ibrahim fotoyada girsen kardeş genede inalılacak gibi değil maaşallah iyi güne dek gelmişsiniz herhalde
ya harbiden bir hafta sonu ayarlasak şöyle mangalımızı alsak balık tutmaya gitsek süper olur ya ....
+10000000 özledim balık tutmayı boğazda azmı balık tuttum ey gidi günler eyyy
GaladrieL
12/07/2007, 16:28
Valla ister inanın ister inanmayın o balıklar ben ve bir arkadaşım tarafından tutulmuş ve vurulmuşlardır. Çok güzel ve zevkli bir gündü.
inanamıyorum İbo sana :noexpression: sende mi Bürütüsss
İbrahimKC
12/07/2007, 18:50
balıktan anlayan o balıkların zıpkınla vurulduğunu anlar.. yanlız arada zıpkınla vurulmadan alınan balıklar var.. onları paraylamı aldınız ne..:))))) ama bazı balıklar zıpkınla vurulmuş... ve bunu sizin yaptığınıza inanıyorum ya yinede meçhul ::)))))
ne yapalım kardeş hafta sonu çok kalabalık oluyor.. ve bizimde off günümüz bugün neden olmasın.. senin içinde hafta sonu gideriz olurmu kardeş.. ::))))))
Valla olmazsa ayıp olur kanımca Ali Kemal. en kısa zamanda bir hafta sonu ayarlayıp gidelim.
Ama siz önce bir geri gelin bakalım da nasılmış av öğrenelim.. Merak etmeye başladım valla.
Sabahın 5 de gittiler hala gelmediler, sanırım balık çok....
06kaymak
12/07/2007, 20:38
murat bana kapak olan cok guzel bir balik resmi gondermis:) adam bu sefer tutmus valla helal olsun:)
ciddimi diyorsun cep tenmi göndermş helal beeeee
avdan geldik muratda resimler var ama ne zaman yükler bilinmez.. ben resimler olmadan konuşmıcam.. hiç a tutmamış bir balıkçının nasıl usta balıkçılar gibi balık tuttuğunu ilerleyen saatlerde görürsünüz... )))) süper bir gündü... ne balıklar aldık.. ne balıklarda kaçırdık.... ilginç adrenalin dolu farklı bir gündü..
cidden herşeyiyle güzeldi ben daa yeni ewe girdim... :D
@linos nerelerdesin göster şu resimleri de milletede balık nasıl yakalanır görsünler
abi onlara o fatoş yapıyordur balık sayısını ikiye katlamak için:D:D:D:D:D:D:D
heeeeehheee
neyse fazla gülmeyelim bence bu balıkları bize yutturacak gibi gözüküyor
Bu da kapak olsun :D :D :D
https://img412.imageshack.us/img412/5676/dsc04809nj4.jpg
https://img412.imageshack.us/img412/1727/dsc04812gp9.jpg
heehhhheeeeee hemde kuşe kağıtlı kapak olu linos valla müthiş kaç tane var peki bir tanemi
Ben toplam 3 tane tuttum... Sadece bu bile yeter zaten sizin ağzınızın payını vermeye :D :D
walla abi helal olsun ama en güzel resim salığın boyunu ölçtüğün
murat buraya gelirken balıklarıda getirde ızgara yapalım mangalı hazırladım offff limonlu mimonlu ağzımın suyu aktı beeeee
falla ben sadece 3 dene kaçırdım hiç çekemedim erhan abi saolsun siz gittikten sora çıkardıı balıı bana verdi ctesi akşamı rakı balık mezesi olucak... :D
cumartesi yani yarın sabah aynı yere saat dörtde gelen varmı...????
ya linos insan göl manzaralı çeker şu fotoğrafı ya.. dönmüşsün dağa doğru beyaaahhhhhh... :))))))))))
İbrahimKC
13/07/2007, 18:02
cumartesi yani yarın sabah aynı yere saat dörtde gelen varmı...????
Var.. Ben gelirim.. ama arabam yok...
Makaralım var ama ne zamandır yatağın altında durduğu için ne durumda bilmiyorum.
Ali Kemal sende iğne ve kurşun varsa ben oltamı bir şekilde adam edebilirim..Yada Muratla bir görüşeyim bakayım.
Ama gidelim valla...Süper olur kanımca..
hocam falla hala cayır cayır yanıorum hiç o rüzgarı yeniden yiyip yeniden cavlayasım yok... :)
zaten salı da vizeler başlıyo... :S
ewet ya bende hala cayır cayır yanıyorum... dumanımı attırdı valla güneş.. tam bir amele yanığı oldum...
İbrahimKC
13/07/2007, 18:19
ewet ya bende hala cayır cayır yanıyorum... dumanımı attırdı valla güneş.. tam bir amele yanığı oldum...
Abicim ozaman tekrar gidilir mi ya.. Canınamı susadın.
Muratla konuştum şimdi, yanıyorum ben cayır cayır eve kapağı atıp bir daha çıkmamayı düşünüyorum diyor..
abi zaten bakma burda ali abinin deliliğini görüyoruz... :D
yaknıda karanfilde siz tezgahta açaarsınız:D
@savaşçı... :))))
sende gelir alırsın.. :)))))
bak tanesi 15 lira haberin ola onlar kolay kolay tutulmuyor..
Ben en az 5 gün güneşe falan çıkamam! Ali Kemal, gitmediniz sanırım bugün... Yemedi değil mi? :D :D :D
ha ha ha ha ha...:)))))) murat..
sabah 04:00 uçağına bindim.. saat 05:40 da ordaydım.. hava kapalı ve soğuktu.. üzerimde uzun kollu gömlek ve birde baharlık yağmuk vardı genede üşüdüm biraz.. saat altı sularında bir balık aldım çok büyük değildi ama.. sonra 06:30 gibi rüzgar çıktı dalga geldi ondan sonrada balık vurmadı saat 09:00 gibi eve döndüm... benden kaçmaz giderim dediğimde acil ve önemli bişey yoksa giderim affetmem yani.. cayır cayır güneşde yansamda giderim.. he he he he .....:))))))
yaw murat abi benim gözlük kılıfı senin siyah karton torbanın içinde kalmış bi ara alırım artık... :D
ha ha ha ha ha...:)))))) murat..
sabah 04:00 uçağına bindim.. saat 05:40 da ordaydım.. hava kapalı ve soğuktu.. üzerimde uzun kollu gömlek ve birde baharlık yağmuk vardı genede üşüdüm biraz.. saat altı sularında bir balık aldım çok büyük değildi ama.. sonra 06:30 gibi rüzgar çıktı dalga geldi ondan sonrada balık vurmadı saat 09:00 gibi eve döndüm... benden kaçmaz giderim dediğimde acil ve önemli bişey yoksa giderim affetmem yani.. cayır cayır güneşde yansamda giderim.. he he he he .....:))))))
Walla helal olsun, ne diyeyim! Şansına serindi bugün hava... Yoksa görürdüm ben seni... :D
yaw murat abi benim gözlük kılıfı senin siyah karton torbanın içinde kalmış bi ara alırım artık... :D
Farkında bile değilim Eren, nöbetteyim şimdi, eve gidince bakarım...;) Sonra Carbon'la takas ederiz :D
walla maşallah bu soğukta helal olsun sana
hadi bir pazar yapalım şu işi be valla acaip canım balık istiyor
@femoli
ben senin oraya gelmeyi düşünüyorum..
ilk önce ben ankarayı fazla bilmiyorum o yüzden açık adres verirsen bulmakta zorlanırım.. o yuzden şöyle anlaşılır güzel bir adres tarifi yap.. femoli kardeş ben haftaya pazartesi veya salı öğleden sonra işten çıkıcam saat iki gibi.. ben işten sonra senin verdiğin adrese gelirim.. ordanda ayaş yolundan göle balık tutmaya gideriz.. ama sakın oltam misinam yok deme götürmem bak.. :)))))
Farkında bile değilim Eren, nöbetteyim şimdi, eve gidince bakarım...;) Sonra Carbon'la takas ederiz :D
falla abi dvd zaten hazır sadece kopyalıcam o kadar... :D
bu ne kardeşim burda konu dışı muhabbet yapılıyor. yönetim olarak uzaklaştırma alabilirsiniz.. burda konu başlığı ile ilgili konular konuşun...yada özelden konuşun .. ::)) yoksa hhaaaa.....:gun_band:::p::fish0000:
@femoli sen de bana cevap vermedin yaww... ne dim bende sensiz balığa giderim o zaman...
@dejavu, Cuma günü gidelim mi yeniden? Ama bu sefer dayım da tutturdu ben de geleceğim diye :D
@linos
murat pazartesi izne çıkacağım.. artı bu hafta sabahçıyım.. sabah altıda işte oluyorum.. yani senin anlıcan benim için zor.. siz gidersiniz artık ya.. bana bağlı kalmayın.. ben bugun işten sonra gideceğim.. bu haftada çok yoğunum bayağı bir işim var.. bugun gidip hevesimi alıp bayağı bir ara vermek zorunda kalacağım bu işe.. bak bu mesajı sabahın korunde işyerinde yazıyorum.. :)))))
yaw arkadaşlar ben pazar harici gidebilme oranım % 0 gibi bir şey o yüzden bu tür buluşmaları pazar yaparsak çok sevinirim bir tarih belirleyelim herkese uyan bir tarih tabi pazar olmak kaydıyle ordan buluşup gidelim ne dersiniz
ali kemal kardeşim benim bugün gitme şansım malesef yok :( bir pazar ayarlıyalım hem oltada alayım :)
@femoli kardeş
senden adres konusunda yardım istemiştim ama sanıyorum senin oraya gelmemi istemiyorsun.. :))) bu sayfanın başındaki yazıda var görebilirsin adres yardım konusu.. birde ben bu hafta ancak bugun musaitim.. ondan sonra ağustos 05 e kadar tatildeyim 05 ağustosdan sonra bir pazar buluşma ayarlayıp buluşma yerini bir göl kenarı yaparız.. valla hemde süper olur..
Balıkçılar, yarın sabah gitmeyi düşünüyorum! Gelmek isteyen var mı? ;)
falla olabilir ne yalan söliyim... :D
Cumartesi günü Köprüköy tarafına balığa gitmek isteyen var mı? ;)
balık dediğin böyle olmalı.
YouTube - balik avi (https://www.youtube.com/watch?v=sFj7WsM3AlY)
nasıl ama rast gele.
falla abi bu haftasonu üstüme ewden yıkılan işler var paso dışarda olucam yoksa sana eşlik etmek isterdim... :)
falla abi bu haftasonu üstüme ewden yıkılan işler var paso dışarda olucam yoksa sana eşlik etmek isterdim... :)
Ben seni direkt eklemiştim listeme ama neyse, sağlık olsun! Yalnız gitmeyeceğim, Erhan abiyle beraber gidiyoruz... ;)
erhan abi de arabasını satmıştı ilaç gibi gelir ona... :)
ya ne zaman nereye gidiyorsunuz demedin be muradım.... bizde ona göre bişey diyek yawwww... :))))
ya ne zaman nereye gidiyorsunuz demedin be muradım.... bizde ona göre bişey diyek yawwww... :))))
Sen Cumartesi sabah için izin al! :D :D
06kaymak
03/10/2007, 23:03
nereye gidiyoruz? :) satis yok ona gore..
şu işide bir pazar yapın be kardeşim allah allah ...
nereye gidiyoruz? :) satis yok ona gore..
Sen mi? Yok almayayım ben... %100 satarsın! :D
şu işide bir pazar yapın be kardeşim allah allah ...
Pazar günü de gideriz Mehmet! Senin geleceğini ben söyleyeyim hele bir balıklara, hazırlık yapsınlar... :D
tamam ama pazarada balık kalsın bitirmeyin
gerçi sizde nerde o beceriklilik ama neyse ben geleyim hele .Yanlız ben gelirsem kapalı kasa bir kamyon felan tutalım :D:D:D
yaw ben de işleri cuma mı halletsem bu sefer kalabalık gibi duruyo... :D
Bu bir yayın balığı...
İznik Gölü'ndede bu büyüklükte balık tutulduğunu arkadaşlarımdan duymuştum...
Sizlere de rast gele diyorum...
Sağol Atilla abi! O yayın bizi aşar, biz ufak ufak amızı tutalım! :rolleyes:
onun da büyükleri olabiliyo be murat abi... :)
Eti çok lezzetli valla....
Çamur balığı olduğu için akan suyun altında birkaç dakika tutuyorlar...
ondan sonra ızgara veya şiş yapıtorlar...
Yemede yanında yat...
Ben almayayım abi! Yanında yatarım. :D Tatlı su balığı tutuyorum ama asla yemem! ;)
suda babam çıksa yerim... :D
yanında da şalgam ohh misss... :D:D
suda babam çıksa yerim... :D
yanında da şalgam ohh misss... :D:D
Eren, sen beni bile yersin! :D :D Ayarla da gel Cumartesi... ;)
falla abi şimdiden ayarlama turlarına başladım... :D:D
bu sefer biraz da kalabaık olcaz gibi... :)
Harbiden Eren, murdar edeceksin hayvanı! :D
:cheers00::cheers00::cheers00:
yaw aslında şalgam ın yanında başka bişi daa olucak da ramazan nedeniyle tatildeyiz... :D
:DBalığın yanında süt çok iyi gidiyo değilmi:D
hem de nasıl aman aman... :D:D
tempesty
04/10/2007, 02:23
Olta var,malzemeleri de zaten Murat'la birlikte almıştık aslında bende gelmeyi çok isterdim ama cuma gecesi nöbet var cumartesi sabah çıkıcam,hemde benim araba haşat olur o yollarda bi taşın üstünde asılı kalır walla :)
Olta var,malzemeleri de zaten Murat'la birlikte almıştık aslında bende gelmeyi çok isterdim ama cuma gecesi nöbet var cumartesi sabah çıkıcam,hemde benim araba haşat olur o yollarda bi taşın üstünde asılı kalır walla :)
Gelebilsen çok iyi olurdu! Hem senin arabayla hakikaten gidilmez oralara! :D Benimkini feda etmeye bile hazırdım :P
Olmadı biz ortak bir Lada Niva falan alalım, ihtiyacı olan kullanır! :D
Bir dahaki sefere artık kardeş... ;)
tempesty
21/10/2007, 12:04
kardeş paluk var mu paluğa gitmek lazım :D
kardeş paluk var mu paluğa gitmek lazım :D
Önümüzdeki haftasonu bir organizasyon var kardeş! Gidelim istersen... ;)
tempesty
21/10/2007, 12:13
Tamam kardeşim bu sefer kesin geliyorum walla kaçırmam :D Gerçi sabahın köründe ve ''haftasonu'' gitmek biraz zor olabilir ama kararlıyım :)
Ben senden pek ümitli değilim ama sabah kalkma konusunda, hadi bakalım! :D :D
Ayrıntıları ben de tam olarak bilmiyorum! Öğrendiğimde ararım seni... ;)
tempesty
21/10/2007, 12:25
Tamam kardeş senden haber bekliyorum,ayrıca neden sürekli sabahın köründe gitmek zorundayız anlamış değilim tam olarak ama sanırım paluklar o saatte hücum etseler bile sabah saatlerinde menüye fazla alınamayan içeceklerden dolayı sıkıntıdayım :D yinede kalkıcam kardeşim söz :)
Sabahın köründe gitmektense, gece gidip orada kalıp şöyle bi güzel içip sabah erken saate balık olayına girişilse daha iyi olmaz mı :D
tempesty
21/10/2007, 14:42
Emre sanırım gece o kadar içip sabah paluk tutmaya kalksak ben seni oltaya takar atarım heralde :)
Emin misin? 1.92 boy ve 90 kilo, bir daha düşün :D
tempesty
21/10/2007, 15:11
Bilmiyorum artık o kafayla paluk tutmaya kalksak neler olur heralde you tube da ilk sıralara gireriz :D
ama böğle balık muhabbeti yaparsanız millet ne der sonra.. gelen var gelemeyen var. valla içim sızlıyor. siz balık tutarken ben işte olacam heee... yapılır mı bu trabzon lu balıkçı kardeşe be yawwwww.. valla işi mişi bırakıp sizle gelecem diyesim geliyor ama gene de mümkün değil... ya şu işi cuma gunu yapmamız munkunmudur acaba.... ben cuma gunu çalışmıyorum izin günüm.. bende gelirdim sizin le....
tempesty
21/10/2007, 16:07
İnşallah Ali Kemal kardeş sende gelmelisin şenlik olsun wallahi yaf :D Sabah tam olarak saat kaçta gidiyorsunuz bilmiyorum ama aslında bana cuma sabahından başka her zaman uyuyor,Murat ne der bilmiyorum cuma sabah ancak 9 gibi olabilir bana ayarlayalım beraber :)
https://img222.imageshack.us/img222/395/ankaraorganizasyonu1ld3qd0.jpg (https://imageshack.us)
Katılacağımız organizasyon budur arkadaşlar!
Başka bir gün de hep beraber gideriz isterseniz! Ya da hafta içi siz ve hava şartları müsait olursa, Dikilitaş'a gidebiliriz...
cuma günü olursa benden kaçmaz gelirim. hatta sabah dokuz bana çok uyar. sabah gitmek isteyenler gider sabah balığını alır.. bizde saat 9 da gideriz balıkları yemeye.. aslında cuma sabah da giderim ama hanımla papaz olmak istemiyorum.. sabah işe bırakır ordan da BORA seni alır benim arabayla gideriz.. sen şimdi o yollara o arabayıda vuramazsın.. yanlız şua an işideyim bir saat sonra tekrar burdayım..
tempesty
21/10/2007, 16:26
@Murat;oooooooo tamam kardeşim süper walla kesin gidelim :) bekliyorum
@Ali Kemal;tamam kardeş walla benim arabayı görürsen sende bana hak verirsin aslında :D Ben cuma sabahı nöbetten çıkıyorum sabah 8 gibi :)
Abicim üstüste gidemem ben yaw! Aslı öldürür yoksa! :D :D
tempesty
21/10/2007, 16:48
Kardeş nasıl yapıcaz o zaman bence Ali Kemal'i haftasonu gitmeye ikna etmek Aslı'yı ikna etmekten daha kolay olucak :D
Kesinlikle! :D
Bir de şöyle bir olay var: Erhan abinin söylediğine göre, bu gidilecek mekanda balık çok bolmuş! Sazan ve alabalık! Tutmaktan sıkılırsın diyor... ;)
ya arkadaşlar ben cumartesi pazar çalışıyorum.. murat biliyorsun çalıştığımı. beni ikna etmenize gerek yokki benden dünden razıyım da.. malum mecbur iş... yoksa ben sizden önce sizi bırakır balığa giderim o derece yani... bende balık denince akan sular durur.. dediğim gibi ancak cuma günü tam gün izinliyim... hafta sonuda işten ancak 14:00 de çıkabilirim.. ondan sonrada yola girip balık tutmaya pek gidilmez herhalde...
Kesinlikle! :D
Bir de şöyle bir olay var: Erhan abinin söylediğine göre, bu gidilecek mekanda balık çok bolmuş! Sazan ve alabalık! Tutmaktan sıkılırsın diyor... ;)
ya murat şu gidilecek mekan deyip tutturdun.:))))))). şu mekanı bir anlat be kardeş.. neresi nasıl gidilir.. nerden gidilir ne kadar uzaklıkta. :::)))))))))))
olmaz böle anlat bizde balıklardan fayydalanalım demi yani:D:D
olum ne utanmazsınız yaw ulu orta balık balıkçılık cık cık cık pazar günü buluşma var oramı buramı bende şaşırdım :D:D:D:D
ya murat şu gidilecek mekan deyip tutturdun.:))))))). şu mekanı bir anlat be kardeş.. neresi nasıl gidilir.. nerden gidilir ne kadar uzaklıkta. :::)))))))))))
Birader, ben de bilmiyorum maalesef! Erhan abinin peşine takılıp gideceğiz... Kırşehir-Kırıkkale arası, 160 km. mesafede bir yerdeymiş, tek bildiğim bu!
Cumartesi avladıklarımız:
5 alabalık, 10-15 tane kadife ve 1 adet sazan
https://img141.imageshack.us/img141/9025/dsc05001ds5.jpg (https://imageshack.us)
Gören de hepsini kendisi tutmuş zannedecek :D
https://img141.imageshack.us/img141/9823/gggggrq8.jpg (https://imageshack.us)
Bu hafta içi de, Cumartesi gelemeyen arkadaşlarla gidelim! ;)
tempesty
29/10/2007, 12:40
OOooofff OOooofff yine gelemedim yine gelemedim :( Ben de haftasonu ailecek Bolu'ya gitmek zorunda kaldım (gitmeseydim birisi beni fena yapardı :D) Ama temiz hava çok kötü çarptı sürekli uyuklayarak gezdim dağda :)
tempesty
29/10/2007, 13:02
Atilla abi Murat tatlı su paluğu yemez,rakıya muhabbet olsun diye tutuyo :D
@Atilla abi, Bora kısmen haklı. O kadife ve sazanları kimse yediremez bana! Ama alabalıklar bu akşam rakıma meze olacaklar! :D :D
@Bora, "izin koparabilirsen", gidelim abi bu haftaiçi... :)
murat şimdi de bakalım gittiğin yer neresi.. suyu çok temiz gözüküyor.. suyu temizse balıklarıda güzeldir.. balıklarda pırıl pırıl gözüküyor valla.. bu hafta keşke bende gelebilsem keşke.. ama biraz yoğunum bu hafta.. musait olursam gelmeye çalışacağım...
@Atilla abi, Bora kısmen haklı. O kadife ve sazanları kimse yediremez bana! Ama alabalıklar bu akşam rakıma meze olacaklar! :D :D
Afiyet bal şeker olsun abi, yarasınnnnnn :D:D
:evet:
murat şimdi de bakalım gittiğin yer neresi.. suyu çok temiz gözüküyor.. suyu temizse balıklarıda güzeldir.. balıklarda pırıl pırıl gözüküyor valla.. bu hafta keşke bende gelebilsem keşke.. ama biraz yoğunum bu hafta.. musait olursam gelmeye çalışacağım...
Kırşehir Karaova Barajı... Nihayet öğrendim! :rolleyes2: :D
Sen gelmezsen zaten gitmeyelim birader... ;)
İbrahimKC
30/10/2007, 10:30
eee tekrar ne zaman gidiyoruz...
Kırşehir Karaova Barajı... Nihayet öğrendim! :rolleyes2: :D
Sen gelmezsen zaten gitmeyelim birader... ;)
abe muradım ne güzelde tarif etmişsin..::)))) ben şimdi çıktım mı sorarım birisine hemen orayı bulurum.. ::))) ya kardeş hangi yol güzergahından gidiliyor.. kaç kilometre... balık varmı.. suyu nasıl... şöyle açık anlaşılır bir yol haritasıda isteriz ama.. ::))) hadi bakem muradım bir el at şu işe.. :::)))) (ehu ehu ehu şimdi murat ne kadar kızmıştır valleee)
abe muradım ne güzelde tarif etmişsin..::)))) ben şimdi çıktım mı sorarım birisine hemen orayı bulurum.. ::))) ya kardeş hangi yol güzergahından gidiliyor.. kaç kilometre... balık varmı.. suyu nasıl... şöyle açık anlaşılır bir yol haritasıda isteriz ama.. ::))) hadi bakem muradım bir el at şu işe.. :::)))) (ehu ehu ehu şimdi murat ne kadar kızmıştır valleee)
Abi hakikaten delirttin beni yaw! :D :D :D
Kırıkkale-Keskin yolundan gidiyorsun... Kırşehir'e gelmeden sola doğru ayrılan yolda tabela var! Ankara'ya 160 km. O tarafları hiç bilmediğim için ancak bu kadar tarif edebiliyorum...
Sazan, kadife ve alabalık var. Suyu temiz ve net bir görüş var. Bent tarafına yakın avlandık, o tarafı tavsiye ederim! Etrafında -yine- ağaç namına hiç bir şey yok!
Oldu mu? :D :D
Abi hakikaten delirttin beni yaw! :D :D :D
Kırıkkale-Keskin yolundan gidiyorsun... Kırşehir'e gelmeden sola doğru ayrılan yolda tabela var! Ankara'ya 160 km. O tarafları hiç bilmediğim için ancak bu kadar tarif edebiliyorum...
Sazan, kadife ve alabalık var. Suyu temiz ve net bir görüş var. Bent tarafına yakın avlandık, o tarafı tavsiye ederim! Etrafında -yine- ağaç namına hiç bir şey yok!
Oldu mu? :D :D
ewet tam istediğim gibi
ewet tam istediğim gibi
Perşembe günü Dikilitaş'a gidelim mi?:pokey000:
tempesty
31/10/2007, 17:18
Perşembe günü Dikilitaş'a gidelim mi?:pokey000:
Bu sefer kesin geliyorum kanka walla hazırlığımı bile yaptım sabah saat 5 te gidiyoruz :) hadi çoğalalım :bash:
Bu sefer kesin geliyorum kanka walla hazırlığımı bile yaptım sabah saat 5 te gidiyoruz :) hadi çoğalalım :bash:
Zaten bu sefer de satarsan, kırk yıl dilimden kurtulamazsın! :D Belki bu sefer de ben satarım, ödeşiriz! :D
Çoğalalım, var mı bizimle gelen?
tempesty
31/10/2007, 18:47
ayıp ediyosun brother :( wallahi diğerleri elimde değildi bir daha söz hepsine katılıcam :(
ayıp ediyosun brother :( wallahi diğerleri elimde değildi bir daha söz hepsine katılıcam :(
Ben diğerlerindeki mazeretlerini biliyorum kardeş, takılıyorum sadece!:Ç Sabah bir arkadaş daha geliyor bizimle... ;)
falla gelmeyi çok isterdim ama haftaya sınavlar başlıo bi pazarı boşalttım o da kan verme için... :S
tempesty
31/10/2007, 22:27
Eren kan verme iptal oldu ama brunch muhabbeti devam haberin olsun :)
@Murat; benim keretayıda getiriyorum paluğa biraz hava alsın oralarda zıplasın enerji çok fazla geliyo walla :) -yani senin pek de sevmediğin bi arkadaş ama-:blush000::rolleyes2:
İbrahimKC
01/11/2007, 01:29
Gidin bakalım siz hafta içi hafta içi...
tempesty
01/11/2007, 03:30
İbo bir dahakine de haftasonu haftasonu gideriz :) bak sabah sabah çıkıcaz birazdan yola :D
birazdan mı yaw ben de diorum nie uykum kaçtı da uyandım... :)
ama ne yazık ki bugün 3 dersim var 11 den 4:30 a okulda olmak zorundayım... :S
keratayla da oynamak isterdim ama kısmet deilmiş... :(
tempesty
01/11/2007, 03:40
Canın Sağolsun ERENcim merak etme biz daha böyle çok organizasyon yaparız...Gelsen iyi olurdu tabi ama inan dersler daha önemli doğru yoldasın :) zamanında ben o yoldan çok çıktımda ordan biliom :)
abi zaten benim de 3. senem hala 1. sınıftan dersler var çıkalı çok oldu da girmeye çalışıom yoksa gelirdim yine... :D
GaladrieL
01/11/2007, 11:40
Balık avı sefası bitane tutkunu için facia oldu sanırım :(
U-F-T faciası ; Unidentified Flying Tommy faciası...:shy:
oguzhan ozcan
01/11/2007, 12:36
Ya burda yazıyosunuz ya balık tutmaya gidiyoruz diye içim eriyo varya gelemiyorum diye hastasıyım bende balıkçılığın çok zevkli hele balık tutarken olan muhabbet hiçbiyerde olmuyo hadi rastgelsin... :)
bende gidemedim ya bitiyorum şimdi buralarda.. arkadaşlar balığa gidiyor bende işe hakmı bu yaa.. :::))))
Balık avı sefası bitane tutkunu için facia oldu sanırım :(
U-F-T faciası ; Unidentified Flying Tommy faciası...:shy:
ahahaha kimin başına geldi acep... :D
bizim balıkçılar gelmedi galiba.. eeeee hadi balıkçılar çıkartın bakalım baluklari... ::))) hala piyasada yoksunuz... murat-bora nerdesiniz yawww... alloooouuuu....
cidden yaw saat kaç oldu hala yoklar... :)
yoksa cidden kötü bi u.f.t faciası mı var... :)
tempesty
01/11/2007, 23:33
Arkadaşlar sormayın wallahi demekki bana hakkaten balık tutmak kısmet değilmiş,ben giderken yanıma köpeğimide alıyım oğlancağız buralarda çok sıkıldı oraya gidince koşturur oynar özgürce dolaşır kendine gelir biraz dedim iyiniyetimle ama çok büyük bir hata yapmışım,bizimki henüz çok şımarık yaramaz ve hiperaktif bir bebe olduğu için gider gitmez alanı birbirine kattı oraya buraya saldırdı havladı en sonunda da gitti kendini katran dolu bataklığın içine atıverdi :( bundan sonrası ise tam bir facia oldu gerçekten ben maalesef murat ve arkadaşı keremi gölde bırakark ankaraya hemen geri dönmek zorunda kaldım,çünkü her yeri katranla kaplanmış bir adet köpek,bir çift eşofman ve yine katranla kaplanmış büyük bir astra arka koltuğum vardı,derhal köpeği veterinere arabayıda kuaföre kendimi duşa attım berbat bi gündü benim için maalesef ama bu da bana ders olsun :(
senin ufaklık katrana girene kadar baya eğlenmiştir de gerisi ikiniz için de pek hoş olmamış bora abi cidden büyük şanssızlık...
tempesty
02/11/2007, 00:02
Evet Erencim aynen yani büyük bi şanssızlık walla..Üstelik hem kendine eziyet etti hem bana eziyet etti..Bu soğuk havada hemen suyla yıkamak istedim ama sudan pek hoşlanmıyo ellerimi ısırdı huysuzluk yaptı tam olarak yıkayamadım temizlenmedi diye veterinere yıkattırdım orda bile ağızlık takmamıza rağmen 3 kişi zor zaptettik kendisi de bugün çok hırpalandı çok üzüldüm walla onun içinde :( Arabanın arka koltuğunu mahvetmesi ve kuaföre koltukları yıkatmak zorunda kalmam da cabası tabi :( Ama bir daha asla bi yere götürmicem walla :) sanırım eğitime gitmesi artık şart oldu.
yok abi götür götürmeye de hane yakınlarda su yada gene kendini atabilcei bi yer varsa uzun bi zincirle arka dingile bağla bi arkadaşın köpeine ancak öle bi çözüm bulabilmiştik... :)
ha eğitim diosan o şart tabe de şu hiperaktif haliyle bi oynamak isterdim... :)
Dün akşam 20:30 gibi sızdığım için daha yeni yazabiliyorum! :D
Bora zaten durumu açıklamış! En üzüldüğüm de, sabahın köründe uyanması ve oraya kadar boşu boşuna gelmesi! Ah Tommy ahhh....
Benim arkadaş da 10 civarında ayrıldı. Sonrasında akşam 5'e kadar yalnız başıma takıldım! 2 tanesi boyutları nedeniyle geri bırakılmış olmak üzere, toplamda 7 tane sazan tuttum! İşin güzeli, benim kadar tutan kimse yoktu barajda! :D :D
Tek başına olmak da güzel ancak fazla yorucu oluyormuş! Şu anda her tarafım tutulmuş durumda...
Bir daha ne zaman gidiyoruz? :D
Eğitim şart
Kardeş sen de şansızlığın en babasını yaşamışsın çok geçmiş olsun senin ufaklık maşallah artık ufaklık diil herhalde zapt etmek gerçekten zor olmalıdır
tempesty
02/11/2007, 21:10
Artık senin gördüğün ufaklık değil memet millet kaldırım değiştiriyo görünce :D 3 kişi zor zaptediyoruz walla genlerinde de sanırım bozukluk var biraz seceresinde agresif ve vahşi dedeleri var :(
bora kardeş çok geçmiş olsun.. valla merak ettim doğrusu.. tommy nin cinsi nedir.. birde resimlerini eklersem çok iyi olur kardeş...
tempesty
02/11/2007, 23:55
Kardeş 5 aylık yerinde 1 san duramayan bir alman kurdu işte bu ==
https://img217.imageshack.us/img217/1421/grnt018yh3.jpg (https://imageshack.us)
https://img215.imageshack.us/img215/5526/tomyy12kg9.jpg (https://imageshack.us)
vayyyyyyyyyyyyyyyyyy..... kocummmmmmm benim........ ben çok iyi bilirim bunu...... varya bu tam oynamalık olmuş...... bundan birkaç yıl önce bende bir hafta kaldı bir tane.. ama biraz daha azman bişeydi.. benim kadar boyu vardı... neyse senin tomy süper gözüküyor.. yanlız sana kolay gelsin derim.. ona bakması biraz zordur. diğerlerine pek benzemez... ciddi anlamda özen ister... neyse tomy ile güzel günlere..
yaw harbi çok oynanası duruyo... :)
tempesty
03/11/2007, 00:54
Evet kardeş hakkaten zormuş..Çok zeki ama çok da yaramaz agresif ve çok hareketli..bi tane Alman kurdu forumu buldum hemen üye oldum şimdi kendimi eğitiyorum :)
Uzun zamandır boş kalmış bu başlık. Hemen dün yaptığım avla doldurayım: :)
https://img84.imageshack.us/img84/4871/dsc05231fi0.jpg (https://imageshack.us)
https://img509.imageshack.us/img509/24/dsc05241nq8.jpg (https://imageshack.us)
https://img229.imageshack.us/img229/169/dsc05230bg7.jpg (https://imageshack.us)
Kendileri 74 cm. uzunluğunda ve 3240 gr. ağırlığında bir arkadaşımızdır. :)
Sen bunu tuttum dede ben şuracıkta düşüp bayılayım ,satın almışsındır kesin :D:D:D
Sen bunu tuttum dede ben şuracıkta düşüp bayılayım ,satın almışsındır kesin :D:D:D
Bizzat ben tuttum kardeş, geleyim mi bayılacaksan? :D
mustafaf
22/04/2008, 18:23
helal olsun abı bu ıs ayrı bır zevk ve becerı ısı :D:D:D
quixotic
22/04/2008, 18:34
bi hafta sonu balık tutma organizasyonu yapılabilir.. tabi evveliyatında bizim gibi amatör kardeşlere nasıl bir olta alınır ne malzemeler alınır anlatmak lazım:)
erdiyilmaz
22/04/2008, 18:37
murat abi nerede tuttun onu, ankarada arkadaşLar baLık tutuLacak göL vs. soruyorLar bana, bari soranLara cevap verebiLeyim de ayıp oLmasın : )
senden de bunu bekliyordum uzun suredir kardeş
bi hafta sonu balık tutma organizasyonu yapılabilir.. tabi evveliyatında bizim gibi amatör kardeşlere nasıl bir olta alınır ne malzemeler alınır anlatmak lazım:)
Neden olmasın, ben her zaman varım... ;)
murat abi nerede tuttun onu, ankarada arkadaşLar baLık tutuLacak göL vs. soruyorLar bana, bari soranLara cevap verebiLeyim de ayıp oLmasın : )
Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte... Balıkçı avlağını açık eder mi yahu? :D
oguzhan ozcan
22/04/2008, 18:43
Bende pazar günü buluşmaya gelemedim ondan bende ava çıktım.Yaklaşık 16kg istavrit yakaladık 4 kişi florya-avcılar tekneyle açıldık.Fazla kalamadık yoksa baya tutardık :) Bide oltanı çok merak ediyorum ne kullanıyorsun murat abi ?
murat a da süpermiş
ist göllerde su kalmadı ee haliyle balık ta yok ben hasret kaldım bu aralar balık tutmaya
ne diyelim rast gele
Bende pazar günü buluşmaya gelemedim ondan bende ava çıktım.Yaklaşık 16kg istavrit yakaladık 4 kişi florya-avcılar tekneyle açıldık.Fazla kalamadık yoksa baya tutardık :) Bide oltanı çok merak ediyorum ne kullanıyorsun murat abi ?
Senin av daha güzelmiş, kıskandım. Bu balığa 1 kg. istavriti tercih ederim. ;)
Kamış D.A.M marka (2.40 m), makina da Daiwa... Ancak makinadan pek memnun değilim açıkçası.
Bu ne Murat a değil mi bu?
Çapari nin tadı da başkadır yahu.
oguzhan ozcan
22/04/2008, 19:04
Surf kamışmı yoksa normal kamışlardan mı ? Bende cumartesi günü bi tane daha aldım olta :)
2787 ENRICO SURF CASTING KAMIŞ 420CM Alba Shop (https://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=AK2787%20420)
Motor olarakta :
SX 4000C BANAX MAKİNE Alba Shop (https://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=BM%20SX4000)
Sence iyi bir tercihmi yapmışım :S Oncesınde D.A.M 3.60 vardı ama ağırdı...
Fena değil ama ne amaçla kullanacağına bağlı. Bu takım tam sazan takımı mesela...
oguzhan ozcan
22/04/2008, 19:10
Ben genellikle kıyıdan atıyorum istavrit ve lüfer için aldım atarı yüksek olduğu için.Bakalım yakın zamanda kalkan'a gitme hevesimiz var.Hiç yakalamadım kalkan'ı ondan çok merak ediyorum.
Erdi sen nasıl yuttun yaw
apaçık photoshop :D:D
Bu ne Murat a değil mi bu?
Çapari nin tadı da başkadır yahu.
a evet... Ama deniz balıklarının yanında hiç bir tadı yok. O yüzden yemeyi sevenlere veriyorum tuttuklarımı. :)
Ben genellikle kıyıdan atıyorum istavrit ve lüfer için aldım atarı yüksek olduğu için.Bakalım yakın zamanda kalkan'a gitme hevesimiz var.Hiç yakalamadım kalkan'ı ondan çok merak ediyorum.
İstavrit için fazla ağır bir kamış ama diğerleri için mantıklı... ;)
Erdi sen nasıl yuttun yaw
apaçık photoshop :D:D
Ne Erdi'si? Ne photoshop'u?
Bencede photoshop olabilir...
Çünkü; alt alta konulmuş iki resimde de t-shirtler farklı renkte...
Aşkolsun be Atilla abi, sen bari uyma şunlara. :D O t-shirt'ün sahibi, balığa beraber gittiğimiz Erhan abi... ;)
oguzhan ozcan
22/04/2008, 22:24
Surf olan değil galiba ağır dediğin D.A.M ağır ama kaliteli alacak olan arkadaşlar varsa yanlış anlaşılmasın...
walla helal olsun murat abi:) oltayla herkes balık tutar ama zıpkınla dalıp heres balık vuramaz :D
Surf olan değil galiba ağır dediğin D.A.M ağır ama kaliteli alacak olan arkadaşlar varsa yanlış anlaşılmasın...
Surf kamış değil bu balığı tuttuğum. O da var ancak onu sazan ve kadifede kullanıyorum. Bunda at-çek yöntemi kullanıldığı için hafif, kısa ve atarı 40-80 gr. civarındaki kamışlar tercih ediliyor. Tekneden atacaksan, daha da kısa olmasında fayda var...
murat tebrikler.. ilk defa aya at çek yaptığın günleride biliyoruz. ::)))))neyse bayağı ilerletmişsin olayı.. tebrikler.. ::))))) neyse sen cuma günü kendini hazırla..
cuma günü ben balığa gidiyorumisteyen gelebilir arkadaşlar.. cuma sabah 04-05 sularında avlığa gidilecek ve akşam saat 18:00 sularında dönülecek millet gelmek isteyen yer ayırtsın...
anlaşılan cumaya kimse gelmeyecek balığa... e bizde sizsiz gideriz balığa ne yapalım...
oguzhan ozcan
23/04/2008, 17:20
Ali Kemal abi ankarada olsam kesin gelirdim :) Ama malesef...
selam arkadaşlar 25 nisan karaova barajı avımız.. süper bir gündü.. herkes bereketli ve sevinçli döndü...
süper mederatör linos ve kerem iki kişi 8 tane aldılar ben tek başıma 8 tane aldım..
keyfime diyecek yoktu hani....
https://img128.imageshack.us/img128/3143/resim0003xr5.jpg (https://imageshack.us)
https://img244.imageshack.us/img244/2452/resim0004ay5.jpg (https://imageshack.us)
Ali Kemal, son bir senedir tuttuğum balıkların toplamında seni geçerim ama... :D
Şaka bir yana, dün şans senden yanaydı. Tebrik ederim hakikaten. ;)
Bunlar da bendeki fotoğraflar:
https://img146.imageshack.us/img146/1448/dsc05242jl1.jpg (https://imageshack.us)
https://img181.imageshack.us/img181/2134/dsc05243pd1.jpg (https://imageshack.us)
https://img181.imageshack.us/img181/7549/dsc05246bf0.jpg (https://imageshack.us)
https://img106.imageshack.us/img106/3530/dsc05247ky8.jpg (https://imageshack.us)
yahu arkadaş durup dururken adamı şişiriyonuz yavv.
Off nasıl canım istedi şimdi var yaaa :(
erdiyilmaz
26/04/2008, 15:58
cidden çok güzeL bir uğraş, tebrikLer,
afiyet oLsun : )
Murat şu balıkları görelim kardeşim en kısa zamanda bekliyorum seni uzak muzak dinlemem kemal usta gördü balıkları ben karışmıyorum :D:D:D
06kaymak
29/04/2008, 16:52
kesın balıga gıderken balık cıftlıgınden almıslardır....bunlar ne bılır balık tutmayı...
tempesty
30/04/2008, 00:47
Murat sen kesin aştın bu olayı artık kardeşim wallahi helal olsun yaw daha dün gibi hatırlıyorum sana olta aldığımız günü way anasını :D
kesın balıga gıderken balık cıftlıgınden almıslardır....bunlar ne bılır balık tutmayı...
Kıskanmayalım kardeşim, kıskanmayalım. Seni götürmedik diye çamur atıyorsun, anlıyorum ben seni... :D
Murat sen kesin aştın bu olayı artık kardeşim wallahi helal olsun yaw daha dün gibi hatırlıyorum sana olta aldığımız günü way anasını :D
Hakikaten Bora, beraber almıştık değil mi? Yalnız o gün ne kazıklanmışım, yeni yeni anlıyorum. O paraya çok daha iyilerini alabilirmişim... ;)
tempesty
30/04/2008, 21:36
Hakikaten Bora, beraber almıştık değil mi? Yalnız o gün ne kazıklanmışım, yeni yeni anlıyorum. O paraya çok daha iyilerini alabilirmişim... ;)
Ypma kardeş yaw walla üzüldüm şimdi aslında hemde ben götürmüştüm seni oaraya ama...:(
Ypma kardeş yaw walla üzüldüm şimdi aslında hemde ben götürmüştüm seni oaraya ama...:(
Yok be kardeş, senin hatan değil ki... Daha ne olduğunu bilmiyorduk, yeni yeni öğreniyoruz. ;)
evet arkadaşlar.. 13 haziran cuma günü ankaradan balığa gitmek isteyen birileri varmı..
gelmek isteyenler hazırlansın. he he he...
İbrahimKC
12/06/2008, 21:41
Git abicim sen git yolun acık olsun :(
Git abicim sen git yolun acık olsun :(
e sende gel kardeşim. birgün de çalışmayı ver.. :)) iş kaçmaz balıklar kaçar ama.. ::)))
ankara
dikilitaş
canlı yemle yaptığımız av..
4 temmuz 2008
ali kemal * erham abi ve dünyalar güzeli kızı irem...
https://img68.imageshack.us/img68/2299/resim0010jt1.jpg (https://imageshack.us)
https://img68.imageshack.us/img68/2299/resim0010jt1.a3bebf0354.jpg (https://g.imageshack.us/g.php?h=68&i=resim0010jt1.jpg)
https://img393.imageshack.us/img393/5143/resim0011ac1.jpg (https://imageshack.us)
https://img393.imageshack.us/img393/5143/resim0011ac1.627ef8e053.jpg (https://g.imageshack.us/g.php?h=393&i=resim0011ac1.jpg)
https://img68.imageshack.us/img68/6205/resim0012xb4.jpg (https://imageshack.us)
https://img68.imageshack.us/img68/6205/resim0012xb4.3937554672.jpg (https://g.imageshack.us/g.php?h=68&i=resim0012xb4.jpg)
https://img379.imageshack.us/img379/8349/resim0013wt3.jpg (https://imageshack.us)
https://img379.imageshack.us/img379/8349/resim0013wt3.835ef4c4ed.jpg (https://g.imageshack.us/g.php?h=379&i=resim0013wt3.jpg)
https://img68.imageshack.us/img68/8375/resim0015hq5.jpg (https://imageshack.us)
https://img68.imageshack.us/img68/8375/resim0015hq5.1d0d4f2964.jpg (https://g.imageshack.us/g.php?h=68&i=resim0015hq5.jpg)
https://img393.imageshack.us/img393/8158/resim0018oy1.jpg (https://imageshack.us)
https://img393.imageshack.us/img393/8158/resim0018oy1.4cbbcaf312.jpg (https://g.imageshack.us/g.php?h=393&i=resim0018oy1.jpg)
https://img68.imageshack.us/img68/5658/resim0019iv8.jpg (https://imageshack.us)
https://img68.imageshack.us/img68/5658/resim0019iv8.5335acab06.jpg (https://g.imageshack.us/g.php?h=68&i=resim0019iv8.jpg)
https://img68.imageshack.us/img68/2772/resim0020lx2.jpg (https://imageshack.us)
https://img68.imageshack.us/img68/2772/resim0020lx2.ee4a780f2e.jpg (https://g.imageshack.us/g.php?h=68&i=resim0020lx2.jpg)
işte bir gün böyle geçti arkadaşlar
Maşallah birader, gidin bakalım bensiz bensiz... Ben de hafta içi gideyim de, biraz alabalık tutayım...:D
İbrahimKC
06/07/2008, 22:49
aklınız fiktiniz hafta içi gitmekte zaten. Gidin bakalım siz..
Tebrikler Ali Kemal. Balığı almışsınız gene.. EE hepsi 1 tane a mı. Sazan kadife falan yom uydu oralarda. Sezon açılışı yapsaydınız..
Maşallah birader, gidin bakalım bensiz bensiz... Ben de hafta içi gideyim de, biraz alabalık tutayım...:D
giderken haber ver kardeş belki bende gelirim... :))
Tebrikler Ali Kemal. Balığı almışsınız gene.. EE hepsi 1 tane a mı. Sazan kadife falan yom uydu oralarda. Sezon açılışı yapsaydınız..
hepsi bir tane.. sazan tık demedi.. bu aralar sazan umduğumuz yerlerde bile tık demiyor. yeni havyardan çıktı pek bakmıyo yeme...
Haftasonu gidersek, sen de gelirsin diye korkuyorum...:D:D
giderken haber ver kardeş belki bende gelirim... :))
Özellikle haber vermeyeceğim sana! Bir fotoğraf da ben koyayım şuraya, ondan sonra... :D
onur1907
07/07/2008, 18:35
ya şu işi izmir grubu olarak bizde yapsak ya...inanılmaz zevkli bişey yaa bagajımda 2 tane makaralı olta bulundururum sürekli her fırsatı degerlendirmek için...en büyük avım 600 gr çipura...foçada balık çiftliğine yakın yerde harika av yerleri var hafta sonu için ideal bir etkinlik olabilir...murat abi ( linos ) bu işi en cok seven sensin galiba ah izmirde olsan ah :)
balikdostlari.com'a bir uğra Onur. Buradan üye de çok orada. İzmir grubu epeyi aktif, sen de takılırsın onlara... ;)
Hakikattende murat bir hafta sonu yani pazar yapalım şu işide ayarlayın kendinizi bende geleyim gelmek isteyenlerde gelsin..
Hakikattende murat bir hafta sonu yani pazar yapalım şu işide ayarlayın kendinizi bende geleyim gelmek isteyenlerde gelsin..
Olayı GrandePuntoTR organizasyonuna dönüştürelim diyorsun yani? İyi, yaparız bakalım... ;)
Olabilir tabi gelmek isteyen arkadaşlarda gelebilirler güzel olur:)
tempesty
08/07/2008, 19:21
Bu sıcaklarda balığa falan gidilmez kardeş yaw ne yaptınız siz :D
Eylül-ekim gibi olursa ben varım :)
niye daa sıcakta olunca şemşiye alırız yanımıza :D
ohhoooo balıkçılar türemiş.. :) bol şans size ne kenelere..:) bensiz bensiz pazar günü balığa giderseniz alar yesin sizi oldumu.. :) ben pazar günü çalışıyorum ya.. sizde pazar günü balığa gidin.. :) emi yok kardeşim pazar günü oltaya balık vurmuyormuş bu ara haberiniz ola... :)
Burası Boş Kalmış Dolduralım bari:)
https://img214.imageshack.us/img214/1170/08032009002.jpg
https://img214.imageshack.us/img214/4747/cimg1195w.jpg
Biz bu arkadasa Levrek diyoruz kendileri 1.5-2kg arası bir arkadastir:)
Ogulcan.Öğüt
08/03/2009, 18:21
abi orda öle görünce birden recebin gemi sahnesi canlandı gözümde :D
abi orda öle görünce birden recebin gemi sahnesi canlandı gözümde :D
:)birazda benziyommu ne göbek felan:)
Biz bu arkadasa Levrek diyoruz kendileri 1.5-2kg arası bir arkadastir:)
Biz de "ohaaaa" diyoruz Ahmet'cim... :D:D
Biz de "ohaaaa" diyoruz Ahmet'cim... :D:D
Ankarada yaşamak bu işte :D:D