Orijinalini görmek için tıklayınız : Sinir bozucu ses sitemi!! Yardım
EVOBURSA
05/06/2012, 01:42
Arkadaşlar evomdaki hoparlorler bozuk sanırım patlak yada nasıl telafi edebilirim? Tatlı güzel bir ses icin neler yapmam gerek? (aracımı yeni aldım)
bvulgari
05/06/2012, 02:10
Kolonlar patlaksa serviste garantiden değiştirebilirsin..Ama tatlı güzel bir ses için amfi ve sub şart.
eye of the tiger
05/06/2012, 02:10
4 adet kapılar için mid bas subwoofer amfi iyi bir ses almana yardımcı olur.ben şahsen gp müzik sisteminden tiksindim hoparlörler bildiğin kağıt volume 15-20 civarına gelince zarıltıya başlıyor.zaten araçı alalı 9 ay oldu garantiside var ama yaptırmayacağım çünkü hafta sonu komple müzik tesisatını ana ünite hariç yanileteceğim.
orta karar bir bütçe ile yaptıracağın sistemden memlun kaldırsın tabi bütçen ne kadar ise ön kapılara mid, arka kapılara coaix, 4 kanal amfi ve sub ile senin tatmin edecek ses alırsın
EVOBURSA
06/06/2012, 00:55
4 adet kapılar için mid bas subwoofer amfi iyi bir ses almana yardımcı olur.ben şahsen gp müzik sisteminden tiksindim hoparlörler bildiğin kağıt volume 15-20 civarına gelince zarıltıya başlıyor.zaten araçı alalı 9 ay oldu garantiside var ama yaptırmayacağım çünkü hafta sonu komple müzik tesisatını ana ünite hariç yanileteceğim.
vala cok berbat ya kapatıyorum artık dinlemiyorum.servise gitsem değiştirirler mi problemsiz baş ağrıtmadan? Ayrıca sana özelden ulaşamıyorum ya özel mesajı kapatmıssın galba:)
eye of the tiger
06/06/2012, 01:18
vala cok berbat ya kapatıyorum artık dinlemiyorum.servise gitsem değiştirirler mi problemsiz baş ağrıtmadan? Ayrıca sana özelden ulaşamıyorum ya özel mesajı kapatmıssın galba:)
açtım mesajları kapalıymış :)
mesajını bekliyorum
eye of the tiger
06/06/2012, 01:25
eğer patlaksa değiştirirler sanırım..sorun çıkartacaklarını sanmıyorum.,
aykut_1914
06/06/2012, 03:23
bi ben arabada 35 lerde müzik dinleyebiliyorum heralde,araçta hi-fi mı vardır nedir :D
bi ben arabada 35 lerde müzik dinleyebiliyorum heralde,araçta hi-fi mı vardır nedir :D
ne zaman yapçaz senin arabaya hi-fi?
EVOBURSA
06/06/2012, 13:18
açtım mesajları kapalıymış :)
mesajını bekliyorum
yine gitmiyo sana mesajlar bi problem var heralde.
ben de dün tesisat bağlattım gerçekten manyak oldu kullandığım malzemeler:
amfi : sony GT6040 anfi ( 600 wat-300 rms)
önlere bir çift mid jbl maraka
arkaya 1000 wat subwofur
iyi bir tesisatçının da tezgahından geçti netice sesi verince mahalleyi ayağa kaldırıyor müthiş bir şey oldu.
not: tesisatınızı bağlarken muhakkak işini dört dörtlük yapan birine yaptırın çünkü ben tesisatı birçok ustaya gösterdim bu anfi bunları kaldırmaz felan fıstık dediler ama allah razı olsun gittiğim tesisatçı elimdeki malzemelerin gayet kaliteli oldunu söyledi ben yapayım sen de gör dedi aynende öyle oldu harika bir şey yaptı gümmmmmmm tizzzzz oldu :D
eye of the tiger
06/06/2012, 14:36
bende kısmetse cumartesi bağlatıyorum tesisatımı :) malzemeleri aldım bugün sabahtan
jameson 6004 -1500 watt 4 kanallı mono amfi
kenwood 1200 watt subwoofer
ön kapılar için alpine 16 cm mid bas
arka kapılar kapılar için 13 cm alpine mid bas
ana ünite değişmeyeceği için dönüştürüci takılacak.
bende kısmetse cumartesi bağlatıyorum tesisatımı :) malzemeleri aldım bugün sabahtan
jameson 6004 -1500 watt 4 kanallı mono amfi
kenwood 1200 watt subwoofer
ön kapılar için alpine 16 cm mid bas
arka kapılar kapılar için 13 cm alpine mid bas
ana ünite değişmeyeceği için dönüştürüci takılacak.
hayırlı olsun. şuna kanaat getirdim araçta en zevkli şey kaliteli müzik setinin olmasıymış harika bir şey. eğer avcılara yakınsan benim götürdüğüm ustaya yaptıralım fiyatı çok makul bir fiyat işinin ustası yani ;)
eye of the tiger
07/06/2012, 10:59
hayırlı olsun. şuna kanaat getirdim araçta en zevkli şey kaliteli müzik setinin olmasıymış harika bir şey. eğer avcılara yakınsan benim götürdüğüm ustaya yaptıralım fiyatı çok makul bir fiyat işinin ustası yani ;)
avcılara bir kaç yüz km kadar yakınım. :) gönül isterdi birlikte yaptıralım ama benim ustamda işinde çok iyi biliyorum :) kalkıp bir tesisat bağlatmak için bursa dan istanbula gelmenin pek mantıklı bi fikir olduğu kanaatinde değilim.yine de çok sağol düşündüğün için.
orta halli sistem bağlatmak için bursadan buraya gelmenin gereği yok tabi ama üst kademe referans ürünleri kullanılacaksa işinin ehli bir montajcı şart gökhan hayırlı olsun keyifli dinlemeler şimdiden
eye of the tiger
07/06/2012, 12:50
orta halli sistem bağlatmak için bursadan buraya gelmenin gereği yok tabi ama üst kademe referans ürünleri kullanılacaksa işinin ehli bir montajcı şart gökhan hayırlı olsun keyifli dinlemeler şimdiden
çok sağol teşekkür ederim
avcılara bir kaç yüz km kadar yakınım. :) gönül isterdi birlikte yaptıralım ama benim ustamda işinde çok iyi biliyorum :) kalkıp bir tesisat bağlatmak için bursa dan istanbula gelmenin pek mantıklı bi fikir olduğu kanaatinde değilim.yine de çok sağol düşündüğün için.
:D aa ben istanbul sanıyordum saf gibi profil bilgilerine bakmadım baksaydım bursa olduğunu görecektim. yılın safı seçildim galiba :D
eye of the tiger
07/06/2012, 14:20
:D aa ben istanbul sanıyordum saf gibi profil bilgilerine bakmadım baksaydım bursa olduğunu görecektim. yılın safı seçildim galiba :D
yok dostum estagfurullah dalgılıgına gelmiştir.