PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jant, Marşpiyel ve Pasta Cila ile Başladık

Porque
04/06/2012, 03:35
Şuana kadar yapılanlar sadece bunlar. İş içinde kullandığımdan dolayı abartıya kaçamıyorum. Sade ve güzel olmasını istiyorum. Bu arada sol tarafın maarşpiyeli kırıldığı için sadece sağdan çektim. Müsait olunca yaptırıp taktıracağım...

Yapılacak olanlar;

*Ön plakanın altındaki kırmızı yeri siyah folyo ile kaplamak,

*Aynaları kırmızı-beyaz damalı folyo ile kaplamak,

*Kapı kollarını gövde rengi yapıp, içine kapı kitlenirken ve açılırken yanan led ışık. VHDG(Volkan) sağolsun :)

*Ön ve arka farlara en düşük seviye film (Orjinalliği bozulmasın diye far karartma yaptırmak istemiyorum. Belki ilerde angel alırım.)

Şuan ki durum için ve yapmak istediklerimle ilgili yorum ve önerilerinizi sakınmazsanız sevinirim Punto'cular :)

skystar37
04/06/2012, 10:04
Önlere ve arkalara çamurluk taktır paçalıkta deniyor sanırım çok çamur atar o jant lastik yanlara onun dışında yaptıracakların ile daha güzel olacak...

Engin_T
04/06/2012, 11:00
Maşallah :)

Porque
04/06/2012, 15:50
Önlere ve arkalara çamurluk taktır paçalıkta deniyor sanırım çok çamur atar o jant lastik yanlara onun dışında yaptıracakların ile daha güzel olacak...

Dikkate alacağım hocam teşekkürler...

Maşallah :)

Eyvallah hocam :)

Ziyaretci040
04/06/2012, 16:50
Kazasız belasız inş. :)

anilcan
05/06/2012, 01:13
kazasız beLasız cap canLı :D

VHDG
05/06/2012, 01:27
şuana kadar yapılanlar sadece bunlar. Iş içinde kullandığımdan dolayı abartıya kaçamıyorum. Sade ve güzel olmasını istiyorum. Bu arada sol tarafın maarşpiyeli kırıldığı için sadece sağdan çektim. Müsait olunca yaptırıp taktıracağım...

Yapılacak olanlar;

*ön plakanın altındaki kırmızı yeri siyah folyo ile kaplamak,

*aynaları kırmızı-beyaz damalı folyo ile kaplamak,

*kapı kollarını gövde rengi yapıp, içine kapı kitlenirken ve açılırken yanan led ışık. Vhdg(volkan) sağolsun :)

*ön ve arka farlara en düşük seviye film (orjinalliği bozulmasın diye far karartma yaptırmak istemiyorum. Belki ilerde angel alırım.)

şuan ki durum için ve yapmak istediklerimle ilgili yorum ve önerilerinizi sakınmazsanız sevinirim punto'cular :)
vaaaaooovvvv üçüncü madde çok hoşuma gitti ;)

Porque
05/06/2012, 02:21
Kazasız belasız inş. :)

kazasız beLasız cap canLı :D

İkinizde sağolun eksik olmayın :)

Porque
05/06/2012, 02:22
vaaaaooovvvv üçüncü madde çok hoşuma gitti ;)

Valla gerçekleşince benim de hoşuma gidecek :D

VHDG
05/06/2012, 02:28
:d stres yok