Orijinalini görmek için tıklayınız : Kürtaja Karşı Değilim!
Ziyaretçi034
03/06/2012, 21:35
sabah eşimi kursa bıraktıktan sonra eve döndüm, gün boyu evde kalacağım için gölge olsun diye erik ağacının altına aracımı bıraktım. akşamüstü çıktığımda aracımın yanına gittiğimde başımdan aşağı kaynar sular boşaldı. kaputun üzerinde, çamurlukta küçük küçük ayak izleri vardı.
iyiki kaputa ve çamurluğa koruma filmi çektirdim derken etrafta dolaşmaya başlamışken tavanda avuçiçi kadar göçük ve sağ kapıda el büyüküğünde iki çizik vardı.
tamam hepimiz çocuk olduk, bende oldum ama kimsenin malına zarar vermedim. bu şekilde aracımda hasar olması canımı sıkıyor.
anne-baba olmak ortaya çıkartıp sokağa salmaktan fazlası olmalı. sorun çocuklardamı yoksa onlara eğitim vermeyen anne-babadamı bilmiyorum ama bence kürtaj bedava olmalı, belki aracıma bunları yapan **çlerin sayısı azalır
ne desen haklısın abi...yaklaşık 9 ay önce aldığım cm çiziği olmayan aracım şimdi çizik içinde :@
öncelikle geçmiş olsun hocam..çocuklarımız malesef düşünmeden hareket ediyorlar ama neticede çocuk..ben sırf bu yüzden aracımı okulun dışına koyuyorum yoksa mahvediyorlar puntom çok çekmişti birkeresinde gözümün önünde çocuk topu arabaya yerleştirdi ve arabamın ön panjuru indi aşşağı, daha sonra çocuğun birinin elinde benim silgeç demirini yakaladım off of yazsam roman olur..
Ziyaretci036
03/06/2012, 21:40
Kurtaj degil egitim sart gecmis olsun hocam
sonuna kadar haklı anne veya babadan ayrı büyüyen çocuklar malesef kişisel bozukluk yaşıyorlar...
siyahinci83
03/06/2012, 21:42
çok geçmiş olsun valla fotoğraflara bakarken sinir oldum allah daha beterinden korusun
:(
Kurtaj degil egitim sart gecmis olsun hocam
+
DarknessFall
03/06/2012, 21:48
ee yuh tavandakileri nasıl yaptınız bebeler?! bizde çocuk olduk kimsenin arabasının üstünde zıplamadım ama .. bu ne ya
geçmiş olsun nedir bu sıpalardan çektiğimiz böyle
erosistanbul
03/06/2012, 22:20
başlığın çok güzel. keşke kurtuluş savasında savaşmayıp kürtajı ser bıraksaydık. ne güzel bi türkiye olurdu. (Büyük geçmiş olsun)
Ziyaretçi034
03/06/2012, 22:50
başlığın çok güzel. keşke kurtuluş savasında savaşmayıp kürtajı ser bıraksaydık. ne güzel bi türkiye olurdu. (Büyük geçmiş olsun)
kurtuluş savaşıyla başlığı hangi kafayla bağdaştırdınız merak ediyorum. başkasının malına zarar vermekten çekinmeyen güruhun vatan uğruna fedakar olabileceğini düşünmek bence hayal mahsulü.
büyük geçmiş olsun.. bu tip şeyler için söylenebilecek hiçbirşey bulamıyorum inanılmaz can sıkıcı bir durum..
geçmiş olsun. valla ben olsam nasıl delirirdim tahmin bile edemiyorum. kürtaj filan bilmemde, dayak ser olacak dayak..
maceraci95
03/06/2012, 23:17
Çok geçmiş olsun. Tavanı nasıl o hale getirmişler. Bu çocukları değil onların ana babalarını dövmek gerekiyor. Doğurup sokağa atmak çocuk bakmak değil, gereken eğitimi vermek toplumda nasıl yaşanacağını öğretmek çocuk bakmaktır.
erosistanbul
03/06/2012, 23:18
kurtuluş savaşıyla başlığı hangi kafayla bağdaştırdınız merak ediyorum. başkasının malına zarar vermekten çekinmeyen güruhun vatan uğruna fedakar olabileceğini düşünmek bence hayal mahsulü.
senin kafan almamış ne demek istediğimi. anlatayım sana, kürtaj daha eskiden ser olsaydı, kanı bozuk insanlar fazla olmazdı ve arabanda çizilmezdi. umarım hangi kafayla bağdaştırdımı anlamışsındır. çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
çok geçmiş olsun ne deseniz haklısınız insan gözü gibi bakıyor kansızın teki gelip bu hale getiriyor...:realmad::censored:
bunlara söylenecek laf yok... bunu yapanda yaparken görüpte uyarmayan...
2 liralık erik için... yaptıklarına bakın...
Ziyaretci037
03/06/2012, 23:50
Kendi arabammış gibi üzüldüm yaa gerçekten çok geçmiş olsun..
Hakikaten eğitim şart !
geçmiş olsun başıma benzer bir olay geldi ama çocuk vursan haklıyken haksız olucaz.. alıcan onu sokağa salanın kafasını sürtüp o kaportadan kıvılcım çıkartıcan
yavuzselim
04/06/2012, 00:47
Çok geçmiş olsun. Bizimde brodwayın arka lamba camlarını kırdılar değiştirdim yine kırmışlar hemde sağ sol ikisinide. Puntomuzuda olduğunca yaya trafiği olmıyan çocuklardan uzak biryere çekmeye çalışıyorum. Geçende peder çocukların top oynadığı tarafa koymuştu bir baktım benzin kapağının oradan ön kapıya kadar düm diz boydan boya çizmişler. Pasta cila yaparak kapamakla uğraştm ama biraz kaldı.
aykut_1914
04/06/2012, 01:34
abi içim gitti çok geçmiş olsun.
izmirdekiler bilicektir,tavandaki izlerin aynından 2 tane var bendede,alt kısma kadar inmiş tıpkı sizin fotolardaki gibi. 2aydır gözardı ediyorum cuma günü finallerim biticek bi çare bulmaya çalısıyorum.
burhankutlu
04/06/2012, 16:44
harbi kötü olmuş kansız işte daha söyleyecek çok şey varda yeri değil yinede cana gelmesin nazarı olsun.
Ziyaretci040
04/06/2012, 16:49
Kürtaja zaten karşı değilimde ; bunu yapan kesinlikle kaza kurşunu diye adlandırdığımız veletlerden !
Çok geçmiş olsun hocam geçen haftada benim bagaj kapağını tekmelemişti soysuzun teki.
effect1903
04/06/2012, 17:03
Geçmiş olsun, sinir bozucu bir durum gerçekten.
ibrahim06
07/06/2012, 01:30
15haziran 2011 günü aracımı sıfır aldım. Ertesi gün yani 16 haziran 2011 günü boydan boya çizikti. neler yaşadığımı hesap edin.
Kürtajdan sağ çıkmış olmalı bunu yapan arkadaş. Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun Oğuzhan abi :(
gecmiş olsun benim kürtaja karşıyım cünkü İslâm, anne karnında teşekkül etmiş çocuğu düşürmeyi yasaklamıştır. Hele rahimde organlan oluşup ruh üflendikten sonra çocuğu düşürmek, "Fakirlik korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyiniz" ayetinde yasaklanan evlat öldürme yasağının kapsamına girer. Bu eylem, bir cana kıymak demektir. Çünkü ruh üflenmiş, çocuk artık ayrı bir kişilik kazanmış candır. Onun dünyaya gelip yaşama, olgunlaşma hakkını elinden almak cinayettir. tabi yazmış oldugum inanlar icin inanmayanlarada diyecek birşeyim yok
Ziyaretçi034
07/06/2012, 13:17
gecmiş olsun benim kürtaja karşıyım cünkü İslâm, anne karnında teşekkül etmiş çocuğu düşürmeyi yasaklamıştır. Hele rahimde organlan oluşup ruh üflendikten sonra çocuğu düşürmek, "Fakirlik korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyiniz" ayetinde yasaklanan evlat öldürme yasağının kapsamına girer. Bu eylem, bir cana kıymak demektir. Çünkü ruh üflenmiş, çocuk artık ayrı bir kişilik kazanmış candır. Onun dünyaya gelip yaşama, olgunlaşma hakkını elinden almak cinayettir. tabi yazmış oldugum inanlar icin inanmayanlarada diyecek birşeyim yok
herkesin kendi inancını yaşar tabi ama benim bu başlığı yazmamdaki amaç biraz ironi içermekte. hepimiz çocuk olduk, yaramazlık yaptık ama başkalarının mallarına zarar vermedik (hadi çocuktur yaramazlıktır diyeyim, kaputa çıktılar neyse diyeyim, tavanla kapıyı ne yapayım?). anna-baba olmak çocuğu dünyaya getirip sokağa salmak değildir. benim tepkim gerçekten anne-baba olmak için gerekli vasfı taşımayan insanların dünyaya çocuk getirmesidir.
ibrahim06
14/06/2012, 16:02
Bu arada memur zamları gündemden çıktı ya, başbakan kürtajı-sezaryeni unutuverdi birden. bu arada hükümetin sağlık bakanının çok sevdiği emine erdoğanın da ortağı olduğu söylenen medical park grubu türkiyede en çok sezaryen yapanların içinde ilk 3e girmiyorsa bişey demiyorum
cosworth20
14/06/2012, 16:06
Tüm gereksz insanlar doğmuşken kürtaj polemiği de neyin nesi ???
Ziyaretci040
14/06/2012, 16:19
herkesin kendi inancını yaşar tabi ama benim bu başlığı yazmamdaki amaç biraz ironi içermekte. Hepimiz çocuk olduk, yaramazlık yaptık ama başkalarının mallarına zarar vermedik (hadi çocuktur yaramazlıktır diyeyim, kaputa çıktılar neyse diyeyim, tavanla kapıyı ne yapayım?). Anna-baba olmak çocuğu dünyaya getirip sokağa salmak değildir. Benim tepkim gerçekten anne-baba olmak için gerekli vasfı taşımayan insanların dünyaya çocuk getirmesidir.
+1000000000000000000000...............