Orijinalini görmek için tıklayınız : çok acil!!!
ufukbzk84
07/07/2007, 12:57
arkadaşlar bugun tatile çıkıcam... perşembe stıckerım geldi...tatile çıkmadan yapıştırmak istiyorum bizim stickerler dıştanmı yapıştırılıyo içtenmi
????
ufuk stickerlar dıştan yapıştırılıyor. yapıştıracağın bölgeyi nemli bezle temizle biraz kurumasını bekle daha sonra kredi kartı ile stickerı duz bir zeminde kart ile bastırarak transfer folyosuna (seffaf olan bant gibi şey) iyice yapışmasını sağla. sticker seffaf kısımda kalacak şekilde ayır. daha sonra aracının camına ikisini birden yapıştır. yine kart ile güzelce üstünden geç ve transfer folyosunu yavaşca çek işlem tamam. istersen msn:eakbas77@hotmail.com
Ziyaretçi047
07/07/2007, 13:44
Açıklama güzel olmuş :)
nasrettinhoca
07/07/2007, 13:58
Nasıl yapıştırıldığı ile ilgili sitemizde resimli bir açıklama vardı .....İlk parti stickerler yapıldığında bir arkadaş resimlerle anlatmıştı...
peki çıkarmak istersek kolay çıkıyomu, iz bırakıyomu
ufukbzk84
07/07/2007, 15:36
teşekkürler arkadaşlar... dıştan önce camsille camı temizleyip sona yapıştırdım içten yapıştırılıyo sandım bi an ona göre yaptım temizledim ölçtüm biçtim bi baktım dıştan...
Ziyaretçi047
07/07/2007, 15:48
Çıkarması uzun sürüyor biraz sinir bozuyor ama çıkıyor iz felan bırakmıyor. İlk başta içten yapıştırınca baya bir uğraşmıştım :D
peki çıkarmak istersek kolay çıkıyomu, iz bırakıyomu
Çıkıyor.Kaliteli bir cam temizleyici ile izde bırakmıyor.