Orijinalini görmek için tıklayınız : Plakadan araci bulmak
emrahisilti
02/06/2012, 10:51
Arkadaslar merhaba sabah aof sinavi icin aracimi park edip sinava girdim dondugumde camda bir not gordum.aracima birinin carptigini ve ardindan kactigini yaziyordu.ticari taksi ve plakasida mevcut.arabayi kontrol ettim soldan cok ufak bir cizik olmus boyatmaya bile gerek yok ama amacim adami bulmak ve ugrastirmak.sizce arabayi ve sahibini nasil bulabilirim ?
ozgurizmir
02/06/2012, 11:03
egerki yaptıracaksan yaptırdıgın yere plaka vermen yeterli
blackhawk
02/06/2012, 12:44
polise gidip şikayetçi olman lazım onlar mahkeme açacak falan ya da taksiçiler odasına gidip bulabilirsin.
Ziyaretci036
02/06/2012, 13:11
Kaza insanlık hali heran herşey olabilir ama çarpıp kaçmak büyük terbiyeszilik. Bence gidip şikayet etmelisin.
emrahisilti
02/06/2012, 19:06
terbiyesizlik başka hiçbişey değil.Hepimizin mutlaka kazası olmuştur.3 araçlık yolda gelip sürtmek zaten başlı başına beceri istiyor.Bir sigortacı tanıdık var ordan bulmaya çalışayım
olayın olduğu mahale bakan karakola gidip suç duyurusunda bulunacaksınız. şansınız varsa adam suçunu kabul eder ödemeyi yapar ya da işlemleri yürütür. şansınız yoksa adam suçlamayı kabul etmez, şahit, yada kamera kaydı gibi delil bulmanız gerekir. en temizi taksiciler odasından arabayı bulup durağına gidip kardeşim böyle böyle olmuş gel halledelim demek olacaktır. aksi halde uğraşılmaz.
emrahisilti
02/06/2012, 19:43
şahit var zaten şahit sayesinde öğrendim.Asıl derdim şu ********i bulmak.Yoksa yaptırılacak bir hasar yok gibi.
anladığım kadarıyla bizim memlekette aracınıza biri çarpıp kaçarsa plakası olsa bile hiçbirşey yapılamıyor.
şahit var zaten şahit sayesinde öğrendim.Asıl derdim şu ********i bulmak.Yoksa yaptırılacak bir hasar yok gibi.
anladığım kadarıyla bizim memlekette aracınıza biri çarpıp kaçarsa plakası olsa bile hiçbirşey yapılamıyor.
aynen öyle. 2005'de başımıza geldi. 2007 de'de tekrar başımıza geldi. bir sürü prosedür ile uğraşmak gerekiyor. yinede siz bilirsiniz.
emrahisilti
03/06/2012, 11:18
Yarin trafik veya kasko policesinden bulmaya calisicam.telefonda kufur etsem yeterli :)