Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok acil 2006 egzotik kırmızı satılık
arkadaşlar bir dostumun arabasını satıyoruz ev alacağı için.araba 148000km de.143000 de baskı balata arka frenler motor kulakları yağı kilima gazı davlunmazları değişti.araç sadece detaylı temizlik istiyor.fiyat olarak 18500 tl isteniyor.çok acil satılıktır...arac ön kaput tanpon farlar değişik.farlar siyah tabanlı fun farı vardır.şaselerde oynama darbe yok.ufak bi kaza geçirmiş.4 lastik 143000 de michlen takılmıştır.ffiyat sondur.
araç grande punto 1.3 multijet activedir.
05418375867
grande punto 1.3 multijet özür unutmuşum yazmayı
Ziyaretci046
01/06/2012, 00:15
2006 model 1.3 multijet active puntonun bakımlrını ben yaptım aracın yürüyeni motoru sorunsuzdur filtrelerini yağını herşeyini debriyajını fren balatalarını z rotlrını değiştrdik
son 18.000 tl ye düştü acil!!!!!!
effect1903
02/06/2012, 13:53
Hayırlı satışlar.
aracın fotosu nerde kardeş
bir tane var önden çekilmiş
akşam üstü güncel vede acil!!!
Hayırlı satışlar,sallamayan adam ;)
pazar günceli...fiyat 18.000 148.000 km de m jet egzotik kırmızı.tanpon- kaput-farlar değişik.
Tayfun-E30
03/06/2012, 15:25
Fiyat cok uygun arabamin piyasasini dusuruyorsunuz =)
hocam herkesten ve puntodan özür dilerim ama ev almak için acil ihtiyaç olduğu için satılık.sahibi 3 bin lira masraf yaptı.ev alacağı için satmak zorunda..
güncel...
tugrul.karaatli
04/06/2012, 22:51
hayırlı satışlar..
aracın hasar kaydı var mı ?
1 ci hasarı :1745tl
2ci hasarı:1394.71tl
3cü hasarı:520 tl
4 cü hasarı:345 tl
1 ci hasarı :1745tl
2ci hasarı:1394.71tl
3cü hasarı:520 tl
4 cü hasarı:345 tl
bu kadar hasardan sonra kiloyla satmak lazım aracı
Ziyaretci040
06/06/2012, 17:56
O ne demek ya?
kilosu 18 tl....
:)) Anlamadığım merak edilen şey sorulur arkadaş herşeyini soyluyor alırkende baktıracaksın ne diye malını kötülemeye çalışırsınız . 4 hasarın toplamı 5 bin lira değil işine gelen pazarlıgını yapar alır . ne insaf var ne izan. bu yazıları yazanlar arabalarını satılıga cıkardıklarında aynı sekilde davranılsa nasıl olur acaba cok merak ediyorum
mustafa abi dürüst olmanın faydaları ama farketmez burda yüz yüze bakıyoruz...
Ziyaretci046
06/06/2012, 23:14
kayserili sen sıfır al işine gelirse alırsın işine gelmezse almazsın fikrini sana soran yok
Ben araca kefilim kasasında boya değişen var ama arabanın şasesinde direklerinde hasar kusur yokk kaput tampon dediğin şeyin iki tanesi civatası var
ama yürüyenide klimasıda cityside alt takımında lastiğinden frenine kadar hiçbirr sorun yok fiyatına göre gayet iyi ağır bakımlarını zaten ben yaptım benden daha iyi biliyosan lafım yok kaç tane puntoyu bindiğimide tamir ettiğimi unuttum ...
ne enjektöründe ne turbosunda sorun var saat gibi
alan kişi sadece güzel bi pasta cila temizlik yaptırır cam gibi biner
WiSTaRiA
07/06/2012, 03:05
Hayırlı satışlar.. Araç resmen bedava... Sonuçta aracın arkasında var hasar kaydı olsa ne olur... Bende şunu anlamıyorum almıyacaksan yorum yapma... Hayırlı satışlar de geç git...
Aynen öyle kardesim ya benim anlamadığım millet özellikle satılık ilanlarında bir ddisme icerisinde. İsteyen istedigi fiyatı söyler. Fiyat yüksek gelebilir sorarsın ne olur diye istedigin fiyat olmazsa hayırlı satıslar der gecersin. Satıcı yüksek istedi diye onun malını kötüleme de neyin nesi.Zaten dürüst olunca adamın başına bu geliyor yemin ediyorum şunları yazmasın kimse bilemez ancak aracın başında ortaya çıkar oda agösterirsen. Biz resmen burada dürüst diye neler söylüyoruz
Ziyaretci040
07/06/2012, 09:47
Eğer almak gibi bi niyetin yoksa neden kötülemeye uğraşıyorsunki.Yok kg ile falan.Adama kefil olanlar var.Hem ayrıca değişen olunca ne oluyor? Onuda çözebilmiş değilim!