Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayvan bu insanlar.
Ziyaretci040
30/05/2012, 20:51
Arabanın bagaj kapağının haline bak soğuyorum resmen böyle olunca.Neyseki kaskom var ve yaptırıcam.Ama ne yapmam gerekiyor.Tutanak resim vs. ve servisemi gitmeliyim?
tutanak fLn gerek yok canını sıkma hemen tanıdığın bi tamirci warsa yanına git bagajı aç içerden siyah plastiği sök elinle ittiğinde yerine gelicek canını sıkma ve başka bişey yapmaya çalışma dediğim gibi bagaj plastiğini çıkar ve it yerine oturucak aynı olay benimde başıma geldi tekme atmışlar ittim düzeldi geçmiş olsun
Ziyaretci040
30/05/2012, 20:58
tutanak fLn gerek yok canını sıkma hemen tanıdığın bi tamirci warsa yanına git bagajı aç içerden siyah plastiği sök elinle ittiğinde yerine gelicek canını sıkma ve başka bişey yapmaya çalışma dediğim gibi bagaj plastiğini çıkar ve it yerine oturucak aynı olay benimde başıma geldi tekme atmışlar ittim düzeldi geçmiş olsun
Eyv. söylediğini denicem o değilde bu adamlar ne *** yemeye bu tekme falan atııyorlar hayır bide aklı selim bi insan değilim yakalarsam kimin bu boku yediğini arkaya bağlayıp sürüklerim cidden yaparım yani.Umarım elime düşmez kendi sağlığı açısından. !!!!:gun_band::gun_band::gun_band:
ŞerefsizLikten ihanetten acizLikten başka hiç bişey değiL boşver sıkma canını aynısı başıma geldi çok iyi biliyorum şuan durumunu dediğim gibi ittiğinde düzelicek biraz dikkatli yapın tam ortasından itin bombe kalmasın
seastar1905
30/05/2012, 21:13
bunu yapana çok şey demek istiyorum ama burası yeri degil.bunu yapan belasını bulur inş.
Ayberk0616
30/05/2012, 21:25
Memlekette küçük baş,büyük baş olmak üzeri çeşitli hayvanlar var
Arabaya çarpar kaçarlar anahtarla çizerler !!!
lektonstar17
30/05/2012, 21:26
Allah hepsini bildiği gibi yapsın inşallah.Çok geçmiş olsun ama sıkma canını,içerden bi darbeyle düzelicektir emin ol.Eğer olmazsa o bölgeyi güçlü bi fön makinasıyla ısıt sonrada eczanelerde satılan büyük boy sprey soğutucuyla soğut gözünün önünde kendi kendine eski haline geldiğini görüceksin.
geçmiş olsun...bende çizen veletlerden bıktım...
Ziyaretci037
30/05/2012, 21:46
Gerçekten hayvandır bunu yapan.Geçmiş olsun..
Arabanın bagaj kapağının haline bak soğuyorum resmen böyle olunca.Neyseki kaskom var ve yaptırıcam.Ama ne yapmam gerekiyor.Tutanak resim vs. ve servisemi gitmeliyim?
Bunu yapanlara hayvan deyip hayvanlara hakaret etmemek gerekir diye düşünüyorum. Yakalayıp cezasını da kendin vereceksin ya işte yakalıyamıyorsun. Çok geçmiş olsun ama kasko bozdurmayın. Boyada hasar yok gibi görünüyor. Vakumla olur mu bilmiyorum ama vakumla olursa arkadan sökmeye de gerek kalmaz. Olmazsa da boyasız macunsuz içeriden düzeltme yapılabilecek gibi duruyor.
Not: Hiç bir hayvan türü isteyerek ve bilerek böyle bişey yapmaz. Bunu bir tek insan türü yapar.
srkaradag
30/05/2012, 22:14
Nasıl bir ruh haliyle bunu yapabiliyorlar anlamıyorum, sosyolojik bir açıklaması vardır heralde, bu çocuklarına annesi babası var.....neyse çok geçmiş olsun
Ziyaretci036
30/05/2012, 22:21
Gecmis olsun kardesim. Cok onemli bir hasar degil arkadaslarin dedigi gibi arkadan ittirdinmi eski haline doner.
aykut_1914
31/05/2012, 01:04
çekememezlikten başka birşey değil.
geçmiş olsun,çok rahatça eskisi gibi olur hiç sıkmayın canınızı :)
bizde yaşadık aynısı. ittirdik ve düzeldi. ama mal canın yongası işte. insanın canı sıkılıyor ister istemez.
bende evde 2 tane köpek besliyorum. "hayvanlara hakaret etmeyelim"..
O arabaya tekme adam ş...sizin ayakları kırılır inşallah..hemde ikisi birden
geçmiş olsun arkadaşım sıkma canını bunlar ufak işler allah daha büyüklerinden korusun kaskom var demişsin eğer mini onarım kluzu varsa kaskonda onunlada profesyonelce çekerler iz dahi kalmaz
Ziyaretci040
31/05/2012, 09:45
Valla düzelttik akşam indim evden söktüm arka plastiği baya bi bastırdıktan sonra ufak bişi kaldı ama oda nazarlık olsun dedim.Eğer komşunun kamerada göründüyse kimin olduğu ibret-i alem için dövüp sonrasında fotolarını siteye eklicem.
gecmis olsun hocam neler hissettigini cok iyi anlıyorum...
benimde eski arabam kapımın önünde dururdu en alt kat kahve idi camdan bakıyordum bende adamın biri kahveden cıktı ve cıktıgı gibi aynaya tekme attı assagı nasıl indim bilmiyorum.. adamı elimden 5 kisi zor aldı sonra ögrendim ki kumar oynamıs kaybetmis onun siniri ile yapmıs.. tamamda kardesim milletin sucu ne.. ? sıkma canını Anıl arkadasın söyledigi gibi yaptır hallolur allah daha beterinden saklasın..
motor delisi
31/05/2012, 10:33
Valla düzelttik akşam indim evden söktüm arka plastiği baya bi bastırdıktan sonra ufak bişi kaldı ama oda nazarlık olsun dedim.Eğer komşunun kamerada göründüyse kimin olduğu ibret-i alem için dövüp sonrasında fotolarını siteye eklicem.
benim evomun arka plastiğinde iz bırakan otoparkta kıçıma yapışıp öylece park etmiş olarak bırakan polonun sol aynasını kırmıştım sopayla hak edenler var yani
Ziyaretci040
31/05/2012, 11:28
umarım kamerada göreceğim kişi mahalle sakinlerinden değildir yoksa dediğimi yapıcam...
Bir hayvan kendisine zarar geleceğini düşünmüyorsa asla başkasına veya malına kasıtlı olarak zarar vermez. Bence bunu yapan kasten yapmış ise hayvan olamaz.
boşver sıkıntı yapmana değmez dediğim gibi probLem çözüLdü ise unut gitsin :D hadi geçmiş oLsun...
Ziyaretci036
31/05/2012, 13:01
hadi geçmiş olsun.
Naptınız saydırmıssınız of of dıyorum sakın olun aynısı benım basıma geldı ama mahlledekı cocuklar top oynarken yapmıstır kucuk cocuguda dowuceksen ıbred dıye resım koyma hıc plastıgı sokmeyede gerek yoktu artık vakumlar var dırek cekıyor hıc bırsey gelmıyor cana ve maddıde cok buyuk bırsey olmadıktan sonra yapmayın fanı dunya yalan dunya bosuna demıyolar ALLAH beterlerınden saklasın cok guzel demıssın nazarlık bırak nazarında kalsın :D
Ziyaretci040
31/05/2012, 14:08
Yok ya yatıştımda umarım blerek birisi vurmamıştır.İnsanın kanına dokunuyor.Ben çarpsam kartvizitimi falan koyarım sahibini ararım adamlar tekme falan atıyor olaya bak.
Gecen ay benim punto nunda tam olarak aynı yerini cöketmisler göcükde ayni Gecmis olsun sakina servise gitme kaskonu bozma!! vakum ile cektir 10tl isi cözersin aracinda boyanmamis olur..
vakumluk bi olay yok vakum ile zarar verme riskinizde var arka plastik 2 tane vida söküp itin çıkıyor zaten bi arkadaşıma söylemiştim elinle düzelt die çok pipirikliydi vakumla yaptırcam dedi gitti vakumla çektirdi boya patlatmışlar neyse sorun çözüldüğüne göre tek dileğimiz inş tekrarlanmaz
aykut_1914
31/05/2012, 22:08
benim evomun arka plastiğinde iz bırakan otoparkta kıçıma yapışıp öylece park etmiş olarak bırakan polonun sol aynasını kırmıştım sopayla hak edenler var yani
:-) :-)
Ziyaretci040
01/06/2012, 09:58
Kendini bilmezin teki çıktı , gelip geçerken bakmış uğraşmış,bagajı açamayınca tekme atmış gitmiş. Olaya bak ne arıyorsa artık orada !