Orijinalini görmek için tıklayınız : Hiç Kullanılmamış Faturası Kesik sıfır galaxy ace Telpa Garantili
https://mobilrehber.net/wp-content/uploads/Resimler/Samsung-Galaxy-Ace-S5830.jpg
cihaz recep koçağa satılmıştır teşekkürler...
Foruma Özel Fİyat: 450 TL
cihaz hiç kullanılmamış sıfırdır sadece faturası kesilmiştir fatura tarihi 10 gün öncesine ait. içinde tüm aksesuarları hiç kullanılmadan duruyor. Ön tarafına çizilmesin diye koruyucu sticker uygulandı. Cihazın arka kapağı beyaz renklidir içinden extra yedek siyah kapak çıkıyor.
Ürün fotoğraftakinin birebir aynısıdır.
Dediğimin haricinde extra bişey çıkması durumunda paranız iade edilip cihaz geri alınır.
Cihaz Android işletim sistemine sahiptir.
Ürünü istediğiniz zaman dükkanımda inceleyebilirsiniz
Can İletişim Antalya
satış güncel acil satılık arkadaşlar
sıfırdan farkı yok cihazın var derseniz kargosu benden geri alırım cihazı
maceraci95
30/05/2012, 19:28
Hayırlı satışlar. Bende telefon alacağım ama ayın 15'inden sonra.:) O zaman sizden yardım isteyebilir miyiz?
Benim 5800'la takas imkanımız var mı ?
Benim 5800'la takas imkanımız var mı ?
cihaz kaç aylık durumu nedir kutu fatura varmı çizik durumu v.s bilgi verebilirmisin
benim galaxy gio 5660 ile takas edermiyiz cihazım 4 aylık fln kutusu faturası garantisi duruyo kenar nikalajlı çıtasına 3.4 yerinde iğne ucu kadar nikelaj atığı var cihaz alındığı günden beri ekran koruma bandı ile kullanılıyor cihazımın ekranında ciziği fln yok sıkıntısız sıfırdan bi farkı 3.4 tane kullanımdan dolayı oluşan nikelaj kavlaması
benim galaxy gio 5660 ile takas edermiyiz cihazım 4 aylık fln kutusu faturası garantisi duruyo kenar nikalajlı çıtasına 3.4 yerinde iğne ucu kadar nikelaj atığı var cihaz alındığı günden beri ekran koruma bandı ile kullanılıyor cihazımın ekranında ciziği fln yok sıkıntısız sıfırdan bi farkı 3.4 tane kullanımdan dolayı oluşan nikelaj kavlaması
Usta takas yapardik ama kredi kartim yuklu gelmis elimdeki ikinci elleri hizlica satmam gerek simdilik takas yapmayalim
celenlee
30/05/2012, 23:03
Fiyatı çok cazip, hayırlı satışar.
Piyasada 550TL civarı, En ucuz da 530TL gördüm.
Hİç kullanılmamış ürün için gayet iyi bir fiyat yazmışsınız..
Galaxy Wonder'ımı almamış olsaydım, direkt görüşürdük :)
aykut_1914
31/05/2012, 01:16
fiyat çok uygun,hayırlı satışlar
Tesekkurler extra olarak uzerine cizilmesin diye koruyucu sticker kaplandi ayrica koruyucu arka kapakta hediyemdir ikisinin fiyati 20 tl yapiyor
ürünü 12 taksitle sanalpazar üzerinden satın alabilirsiniz aynı fiyata 12 taksit olarak vericem
acil telefon numarası yazarmısın ali bey ben bi konuşuyum sizinle :)
cihaz recep koçağa satılmıştır teşekkürler...