Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün itibariyle okulumu bitirdim.
Bugün mezun oldum 4 senedir yollarinda olduğum okulumdan, Gazi üniversitesindeki bütün çıkış işlemlerimi yaptım evime dönüyorum şu an, hayatımdaki milatlardan birini yaşıyorum sanırım, bundan sonra para kazanıp puntoma yatırmak için uğraşıcam :) Bu arada insan bütün o zorlu sınavlarına rağmen dönerken okulunu özlüyormuş bir de arkadaşlarını :)
Ahmet ERDEM
29/05/2012, 02:19
İş hayatında başarılar :)
eexelanss
29/05/2012, 09:28
Gözün aydın. Çalışma hayatında başarılar dilerim.. Gangi bölümden mezun oldun..
Benim biraderiminde bu sene son. 5 yıl boyunca bursanın yollarını aşındırdı.
1ocak2011
29/05/2012, 09:54
Asıl hayat bundan sonra başlıyor. Geleceğinde başarılar...
operatormurat
29/05/2012, 10:16
hadi hayırlısı olsun biladerim,altın bileziği koluna takmışsın,herşey gönlünce olsun başarılar...
sonercanpunto
29/05/2012, 10:23
Hayırlı olsun kardeşim ,bahtın açık olsun...Ben mezun olalı tam 10 yıl geçmesine rağmen okul yılları,yurt hayatı daha dün gibi hafızamda..
hakguner
29/05/2012, 10:42
Hayatta başarılar. Tez zamanda istediğin gibi bir iş bulursun inşallah..
cemehmetbaran
29/05/2012, 10:54
Hayırlı ugurlu olsun. Bundan sonraki yasamında Allah utandırmasın ins.
hayırlı olsun.. gönlünce işinide bulursun inşallah..
cemal arslan
29/05/2012, 12:14
Hayırlısı olsun...
inşallah istediğin gibi bir hayatın olur...
Bugün mezun oldum 4 senedir yollarinda olduğum okulumdan, Gazi üniversitesindeki bütün çıkış işlemlerimi yaptım evime dönüyorum şu an, hayatımdaki milatlardan birini yaşıyorum sanırım, bundan sonra para kazanıp puntoma yatırmak için uğraşıcam :) Bu arada insan bütün o zorlu sınavlarına rağmen dönerken okulunu özlüyormuş bir de arkadaşlarını :)
Hayırlı olsun dostum çok sevindim senin adına. Şunu da belirteyim şimdiden özlemeye başladıysan eğer demek ki çok arayacaksın daha o günleri. İş hayatı zor geliyor insana öğrencilikten sonra. Dilerim mutlu olabileceğin bir iş bulursun ve güzel bir şekilde hayatına devam edersin ve Puntona bol bol modifiye yaparsın :)
bora.sen
29/05/2012, 12:23
unarim istedigin bir is bulup hayatini kazanirsin,kolay kismini bitirmissin,asil zor kismi simdi basliyor,universite yillarini bir omur unutamiycaksin o yuzden kafana takma :)
Ziyaretci040
29/05/2012, 13:01
Hayırlısı olsun , iş hayatı ve esas hayat yeni başlıyor.Başarılar...
Ziyaretci037
29/05/2012, 13:08
Hayırlı olsun , darısı bizim gibilerin başına :)
Hayırlı olsun darısı bizim çocuklara :)
Hayırlı olsun,Darısı başımıza. :)
juventude
29/05/2012, 15:00
hayata hoşgeldin :) benim de o yıllardan en çok aklımda kalan yurt dönemi oldu.
üniversite öğrencilik dönemi hayatın en güzel dönemi, oof of ne günlerdi,
kardeş iş hayatında başarılar, umarım en kısa sürede iş bulup hayatın bol virajlı yollarına çıkarsın.
maceraci95
29/05/2012, 15:45
Ah o günlere geri dönebilsem.:D Sanada bundan sonraki yaşamında başarılar.
mehmetvyz
29/05/2012, 15:54
Hayırlı uğurlu olsun:), bundan sonraki hayatınızda başarılardilerim
hayırlı olsun..mezun olduğumda çok üzülmüştüm uni ortamını hiç bırakmak istemiyordum ama insanoğlu bir şekilde hayatına devam etmek zorunda kalıyor..
Hepinize çok teşekkürler, asıl zor kısım bundan sonra başlıyor ilköğretim Türkçe öğretmenliğinden mezunum temmuzda kpss ye girecem, artık atanana kadar uğraşacaz kaç sene geçerse...
hayırlı olsun...darısı bizim başımıza valla..okulu görmeye tahammülüm yok..
benimde uzatmazsam seneye bitiyor. bu 2 hafta içinde uzayıp uzamayacağı belli olacak finaller bütünlemeler falan fistan :) olmazsa yaz okulu kapılarını aşındıracağız.
askere git derim hemen aradan çıksın. ben öyle yapacağım en azından.
geçmiş mi olsun desem hayırlısı mı olsun desem bilemedim.
başarılar :)
gorkem kaan
29/05/2012, 21:43
hayırlı olsun :) allah banada okulu uzatmadan nasip etsin surda 1 senem kaldı inş uzatmadan bitiririm
Hepinize çok teşekkürler, asıl zor kısım bundan sonra başlıyor ilköğretim Türkçe öğretmenliğinden mezunum temmuzda kpss ye girecem, artık atanana kadar uğraşacaz kaç sene geçerse...
kolay gelsin genç meslektaşım inşallah atanırsın..Van da çalışmıştım 3 sene atama sırasında bilgi istersen bana ulaşabilirsin..
benimde uzatmazsam seneye bitiyor. bu 2 hafta içinde uzayıp uzamayacağı belli olacak finaller bütünlemeler falan fistan :) olmazsa yaz okulu kapılarını aşındıracağız.
askere git derim hemen aradan çıksın. ben öyle yapacağım en azından.
geçmiş mi olsun desem hayırlısı mı olsun desem bilemedim.
başarılar :)
Askere kpss yi atlatınca gitmeyi düşünüyorum, şimdiden gidersem bilgileri unuturum kazanmam daha da zorlaşır :)
kolay gelsin genç meslektaşım inşallah atanırsın..Van da çalışmıştım 3 sene atama sırasında bilgi istersen bana ulaşabilirsin..
Teşekkürler inşallah atanırım da size ulaşırım o zaman memmuniyetle :)
erosistanbul
30/05/2012, 01:05
tebrik ederim. çalışma hayatında başarılar dilerim.
:D üni bitirilirmi yaa bende 7 senede bitirdim (ing.işletme) biraz çalıştım ancak ciddi pozisyonlar için askerlik aranıyordu vatan hizmetine geldik şimdi vandayım :D çok değişik duygular yaşayacaksın askere gelince ona göre hazırla kendini :D hayırlısı oolsun bu arada