Orijinalini görmek için tıklayınız : Mor punto * İhtiyaçtan satılık
Araç Satılmıştır 12.500 herkeze iyi forumlar
hayırlı satışlar fiyat neden cok düsük bir problemi mi var. Motor km sini sonradan farkettim. bu arabanın enjektörler turbo şu bu nedir durumu acaba ? Fiyatı çok düşük yazınca ister istemez kafada soru işaretleri beliriyor. ben aracla ciddi ilgileniyorum ama yapıalcak masrafları var ise belirtirseniz sevinirim
şahin fiyatına dizel punto :) hemde cix
hayırlı satışlar... büyük ihtimal makinasına hiç dokunulmamıştır ama yinede merak etttiğim için sormak istedim herhangi bir sorunu varmı motorla ilgili ?
Misafir047
29/05/2012, 15:33
yok ya olamaz bu kadar düşük fiyat 12000 e doğan bile var vardır motorun bi sorun merak ettim bende
bencede var bişey ..bi kere renk değişimi var komple boyalı
neden boyalı
saygin54
29/05/2012, 16:29
araç komple boyalı olsada bu fiyat çok düşük bence...
Misafir047
29/05/2012, 16:34
araç komple boyalı olsada bu fiyat çok düşük bence...
aynen boyalı olsa nolacak
Erdem Bozdağ
29/05/2012, 16:40
bence büyük ihtimal taksi çıkması oldugu için komple boyalıdır
Misafir047
29/05/2012, 16:53
bence büyük ihtimal taksi çıkması oldugu için komple boyalıdır
taksi çıkması olsun eğer motorda bişey yoksa kazada yoksa çok çok ucuz bu fiayata sümbül bile almak imkansız
Arkadaşlar şöyle acıklıyım , aracı ticari taksi olarak kullanıyorduk hiç bir şekilde kazası değişeni yoktur , takside kullanılırken zaten motor yapılmıştı motorla ilgili bir sıkıntı yok . Her hangi bir yerinde ne değişen ne kaza var , hepsi orjınal durumda , rengi ise biz aynı renge boyatmak yerıne farklı olmasını istedik ve bu renge boyattık .. Ruhsata işlidir . Satmamdaki amaç aracımı gerçekten cok seviyorum fakat , iş değişikliği nedeniyle mecburen satmak durumumdayım . Sanırım gerekli acıklmayı yapabilmişimdir , hepinize iyi ve keyifli forumlar ..