Orijinalini görmek için tıklayınız : Eski Taksilerin Cam Altındaki Damalı Sticker
Eskiden taksilerde hemen camlarının altında bulunan damalı stickerlar vardı. Egzotik Kırmızı aracıma bundan yapmak istiyorum. Kırmızı beyaz damalısını bulabilir miyim acaba? Sizce yapsam nasıl durur?
Ziyaretci037
28/05/2012, 18:33
Onlar zaten beyaz kareler olarak rulo halinde falan satılmakta,kırmızı aracınızın üstüne yapştırdığınızda kırmızı beyaz şeklinde gözükücektir..
Ziyaretçi034
28/05/2012, 18:39
Eskiden taksilerde hemen camlarının altında bulunan damalı stickerlar vardı. Egzotik Kırmızı aracıma bundan yapmak istiyorum. Kırmızı beyaz damalısını bulabilir miyim acaba? Sizce yapsam nasıl durur?
herhangi bi folyocu halleder işinizi, nasıl durur lafına cevap kendinde bence, içine sinerse yaptır. imkanın varsa çevrende photoshop bilen biri varsa rica edersin önce bilgisayar ortamında bakarsın
aykutisci
28/05/2012, 18:54
herhangi bir reklamcı yapar maliyetide 5-10 lirayı bulur
aykut_1914
28/05/2012, 19:24
renk cümbüşü olur bence
renk cümbüşü olur bence
Hocam öyle çok bir şey değil ki. Sadece beyaz kareler olacak o kadar. Ayrıca ayna arkalarını da aynı folyo ile kırmızı beyaz yapmayı düşünüyorum.
aykut_1914
28/05/2012, 19:43
Hocam öyle çok bir şey değil ki. Sadece beyaz kareler olacak o kadar. Ayrıca ayna arkalarını da aynı folyo ile kırmızı beyaz yapmayı düşünüyorum.
ya şimdi dikkat ettim.
yorgunluktan mesajı tam okumamısım,dama diyince kafa direk siyah-beyaza gitti :)
kırmızı üstüne onu düşünüp öle yazmıstım kussura bakmayın,ayna bütünlüğüyle denenip görülmeli derim
ya şimdi dikkat ettim.
yorgunluktan mesajı tam okumamısım,dama diyince kafa direk siyah-beyaza gitti :)
kırmızı üstüne onu düşünüp öle yazmıstım kussura bakmayın,ayna bütünlüğüyle denenip görülmeli derim
Bir aksilik çıkmasa haftasonu yapmayı planlıyorm hocam. Yaptığım zaman resimleri atarım.