Orijinalini görmek için tıklayınız : Automix sizce nasıl?
Arakadaşlar, araç içi koltuk ve döşemelerin temizliği için 10.00 tl ye automix isimli sprey aldım. Acaba kullanan var mı? Varsa sizce nasıl? Spreyin üzerinde bazı döşemelerde renklerin açılabileceği onun için önce deneyip sonra kullanmamız gerektiğini yazıyor. Kullanan arkadaşlar varsa buraya iyi-kötü şeklinde belirtirlerse sevinirim. Carpex marka arıyordum ancak bulamadım ve bunu aldım.
uLTRa GP
27/05/2012, 21:15
bence hata etmişsiniz 10TL ye atas vinet alsaydınız hem tertemiz yapardı hemde kaliteli ürün yani kafanızda rahat olurdu.Aldığınız ürün rengini soldururmu bilmem ama canınızı sıkmak gibi olmasın yoğun kirleri çıkarmaz gibime geliyor
bence hata etmişsiniz 10TL ye atas vinet alsaydınız hem tertemiz yapardı hemde kaliteli ürün yani kafanızda rahat olurdu.Aldığınız ürün rengini soldururmu bilmem ama canınızı sıkmak gibi olmasın yoğun kirleri çıkarmaz gibime geliyor
Bi deneyelim olmazsa dediğini alırım :)
uLTRa GP
27/05/2012, 21:20
bence öyle yap :) çünkü atas vinet ve meguiar apc ikiside aynı sınıf ve kendini kanıtlamış ürünler ama ben atası tavsiye ederim detailing forumlarınıda takip ediyorum uygulamalar çok başarılı
Ben formula 1 doseme temizleyici aldim fisfis seklinde 10 numara temizledi butun koltuklarimi
Budweiser
29/05/2012, 14:42
Bende sonaxın döşeme temizliyicisini almıştım. Geçen deneme amaçlı eski kirli bi koltukta arkasında yazan talimatlara uyarak kullandım bir b*k olmadı canım sıkıldı acaba ben mi yanlış uyguladım?!
sonax döşeme temizleyici ile süper sonuç almıştım puntomda.. bravoya da almam lazım yakında.