PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Plaka değişimi nasıl olur?

paxer
27/05/2012, 19:37
herkese merhabalar,
bugün hayırlısıyla 2009 model bir grande punto sahibi ile anlaştım. Yarın noterde devrini alacağım. Sizlere sorum şu:
ben ankara'da ikamet ediyorum aldığım araçta ankara plakalı. ben aracın plakasını değiştirmek istiyorum. araç yine 06 plaklı olacak fakat harf gurubunu değiştirmek istiyorum. bu mümkün mü? bunu nasıl yapabilirim bana bu konuda deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? herkese şimdiden teşekkürler:)

takres
27/05/2012, 20:59
noterde plaka değişecek demeniz yeterli sonra emniyete bu plakaları teslim edip yeni plakanızı alırsınız...hatta plaka tahsise bir bakın istediğiniz plaka varsa ayırtın...

streetnoise
27/05/2012, 21:25
Ruhsata verdiginiz adrese göre degişir? Eger Sincan, etimesgut,gölbaşı gibi ankara dışında yer adresi verirsenız , plakayı degiştirme talebinizi notere söyleseniz bile istediginiz plakayı ayırtın yine otomatik olarak emniyet sıradan size plaka verilecektir :) Bunu aracı almadan emniyete yada notere sorarsanız ikametgah adresinizle beraber sizi daha iyi bilgilendireceklerdir :) Çünkü bende istediğm plakayı sırf etimesguta bağlı bir yerde oturdugum için alamadım :)

paxer
29/05/2012, 00:43
herkese teşekkürler