Orijinalini görmek için tıklayınız : Red gp...
Arkadaşlar bayadır resim yüklemek istiyordumanca becerdim bu da benim oğlan...
diesel32
24/05/2012, 00:24
maşallah kazasız belasız...
Ziyaretci036
24/05/2012, 00:28
Hemserim araba cok guzel Allah kaza bela gostermesin. Sinopun neresinden?
Hemserim araba cok guzel Allah kaza bela gostermesin. Sinopun neresinden?
teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun aslen sinop ayancıklıyım ama şu an sinop merkezde görev yapıyorum ayrıca boyabat ilçesinden de baya tanıdığım vardır. hayırdır bu taraflarla hemşerilk mi var üstadım...
Ziyaretci036
24/05/2012, 00:35
Ben merkeze bagli erfelek yolu uzerinde mertoglu koyundenim. Ama istanbulda yasiyorum birkac akrabadan baska kimsemiz kalmadi oralarda.
Ben merkeze bagli erfelek yolu uzerinde mertoglu koyundenim. Ama istanbulda yasiyorum birkac akrabadan baska kimsemiz kalmadi oralarda.
oo hemşerim benim iyi bilirim oraları kimsemiz yok demeyin bizler varız her zaman bekleriz ben sinop rehberlik ve araştırma merkezinde öğretmenim yolunuz düşerse beklerim saygılar...
Ziyaretci036
24/05/2012, 00:44
oo hemşerim benim iyi bilirim oraları kimsemiz yok demeyin bizler varız her zaman bekleriz ben sinop rehberlik ve araştırma merkezinde öğretmenim yolunuz düşerse beklerim saygılar...
Cok tesekkur ederim. Babam bu yaz gitmeyi cok istiyor bakalim iznimi ayarlayabilirsem gelcem memleketime. Gorusuruz ins.
Cok tesekkur ederim. Babam bu yaz gitmeyi cok istiyor bakalim iznimi ayarlayabilirsem gelcem memleketime. Gorusuruz ins.
inşallah murat bey yazın buralar süper olur özellikle temmuz ağustos herzman bekleriz saygılarımla görüşmek üzere...
Kazasız belasız maşallah :)
effect1903
24/05/2012, 10:53
Maşallah.
fotobelit
24/05/2012, 10:59
Maşallah...
Kazasız belasız maşallah :)
teşekkürler...
maşallah kazasız belasız
teşekkürler...
Maşallah.