Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şu anda nerdeyiz?

gurik
06/07/2007, 13:12
Dostlar bir kaç gündür bakıyorum da yazın rehaveti çökmüş siteye. Yeni konu bile açmıyoruz neredeyse. Neyse bi sinerji yaratalım. Şu anda herkes neredeyse yazsın ve hava durumu vs. ne varsa orada olan ilginç durum yazalım. Böylece yurt hakkında genel bir bilgi havuzumuz olur..

ilk önce ben yazayım. Şu anda hanımköy de Milastayım. Milas fena halde sıcak ve ben ancak akşam 4 te dışarı çıkabiliyorum. Dün gp min üstüne yapışan böcekleri çıkarayım diye burada yeni açılacak olan opete gittim malesef henüz açılmamış. Yıkama yaptıramadım. Ben de eski mekan po ya gittim ve aldım hortumu elime başladım şampuan falan köpürtmeye ortalığı.Aradan 10 dk geçti bir araba yanaştı yanıma. Hortumu rica etti arabaya su doldurdu arkadaş. Arkadan yaşlı bir teyze indi baya bunalmış halde yüzünü yıkadı falan derken bana kiralık ev sordular. Ban de plakamı gösterdim ve Milaslı olmadığımı söyledim. Bir de eğilip baktım onların plakada 06.
Teşekkür edip ayrıldılar. Halime şöyle bir baktım, tıpkı bu bölgenin yıkamacı çocuklarına dönmüşüm. Üst baş sırılsıklam kısa şort atlet tshirt önde bir göbecik, tam muğlalı olmuşuz. Demek ki beni yıkamacı elemana benzetti hemşerilerim dedim, öldüm gülmekten.
Bu arada Milas ta yıkama hizmeti yok benzincilerde bilginiz olsun. Bodrum yapacaklar Söke'de yada Bafa'da yıkatın arabanızı ona göre.
BURADAN HABERLER ŞİMDİLİK BU KADAR... Milas bölge muhabiri...

Hadi yazın bakalım oralarda ne var ne yok...

femoli
06/07/2007, 13:17
Ben devam ettireyim

Ankara yanıyor arkadaşlar yanıyor yanıyor bu nasıl bir sıcaklıktır böle iş bile yapamıyoruz valla bilgisayarın başına tıkılıp kaldım malesef ..

Dünde maça gittik halı saha ne kolum ne ayağım kalkıyor yıkılmışım ben .... ankara kısaca böle gelme gurik hiç değilse orada deniz var :):):)

gurik
06/07/2007, 13:27
deniz uzakta kaldı femoli yazlığa geçemedim hala. Kaynanatör bırakmıyor.:sweatingbullets::eat00000:

06kaymak
06/07/2007, 13:38
evet buralar cok sicak...servis kalabalik...herkesin isi acele kimse anlayis gostermiyor...ama seviyorum ben bu musterilerimii...bugun biterse hafta da biter sanirim...:)

gurik
06/07/2007, 13:48
kolay gelsin Müslüm cüğüm. Ankaranın sıcağını seveyim ben bee.

06kaymak
06/07/2007, 13:52
kolay gelsin Müslüm cüğüm. Ankaranın sıcağını seveyim ben bee.

eyvallah...sana da iyi tatiller...aman dikkat et yollar malum....

Er-NnN
06/07/2007, 13:53
ankara cayır cayır yanıo tatil planım vardı 3-4 günlük o da vize tarihleri yüzünden yattı fenaaa içime oturdu en az bi ay ertelendi... :S

hera
06/07/2007, 14:00
istanbul da yağmur yağıyorrr... istanbul hava durumu bölgesel değiştiği için tuzla - kurtköy desem daha iyi olur sanırım :)
yarın tatile gidiyorum ve yağmur istemiyoruummmm ;)biri bulutları alsın üstümüzden :D

gogigogi
06/07/2007, 14:04
yav siz sıcak görmemişiniz biz gölgede 48 dereceyi gördük teksas gibi oldu buralar sokaklar bomboş herkes akşam sokağa çıkmaya başladı :notworki:

ufuk61
06/07/2007, 14:04
izmitte suan muhteşem bir yağmur yağıyor şükürler olsun sonunda hava serinledi

Misafir2
06/07/2007, 15:21
yağmurun kokusu hissediliyor ufuk kardeşim hava kötü bozdu be burdada ıyı oldu serınlıyoruz işte boş ver

BGRAYS
06/07/2007, 15:26
beylikdüzündeydim yakında hatta bu aksam bıle haber verilebilir site için güzel bi olayların peşindeyiz süpriz olsun hayırlısı olsun simdide okula geldm

OzzY
06/07/2007, 16:30
Denizlide hava fena değildi geçen hafta sıcak sayılır ama nemli izmirden sonra çok rahatıcı geldi.

izmir bir nebze olsun toparladı ama hala çok sıcak....

Yakında çeşmeden bildirirm umarım :D

gurik
07/07/2007, 01:47
ya Ozan o Denizlinin hali nedir kardeşim öyle. Ankaradan Aydın'a geçmek için geçmediğimiz sokak kalmadı. Yaptırın şu alt geçitleri artık yahu! Seçim için bidaha gelip geçicez gözüm yemiyor valla. neredeyse Dalaman tarafından gitmeyi düşünüyorum yani.

gurik
07/07/2007, 01:50
Bu arada Bodrumda bugün fena rüzgar vardı. Hava sıcaklığı yol bilgisayarında 37 yigösteriyordu. Torba kavşağından geçtim, içim bi acaip oldu yahu. Gencecik çocuklar gitti valla. Bugün karayolları ve polis birer tane ekip arabası koymuşlardı kavşağa göstermelik. İki gün sonra kaybolar ortadan.

borisc
07/07/2007, 02:27
bodruuuuum bodrummmm :cool0000:

BGRAYS
07/07/2007, 02:30
ohhhhhh keyiffff kardeşim en güzeli .. dönde görüşelim artıkın

borisc
07/07/2007, 02:37
yok donmucem bodrumluyum artık bıktım istanbulun trafiğinden hayat burda :)

OzzY
07/07/2007, 05:30
ya Ozan o Denizlinin hali nedir kardeşim öyle. Ankaradan Aydın'a geçmek için geçmediğimiz sokak kalmadı. Yaptırın şu alt geçitleri artık yahu! Seçim için bidaha gelip geçicez gözüm yemiyor valla. neredeyse Dalaman tarafından gitmeyi düşünüyorum yani.

Gerçekten berbat....
hele yolları bilmeyen için işkence...

gogigogi
07/07/2007, 08:24
denizli her yaz bunu yapar 2005 te geçtim 1 saatte şehir içnden çıkamadım bu sene gene aynı geçen senede öyleydi seneyede kazacak bi yer bulur belediye yeni garaj yapılyomuş ondan yol değiştirecekler