Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaslar cok sevincliyim sonunda ev aldım
Gokdeniz34
22/05/2012, 19:03
4 senelik evliyim 3 yasindada 1 oğlum var buluşmalarda gören arkadaslar vardır yaramazin biri kıradan kurtulup Allah bı ev nasip etti aldık ay sonu tasinacagiz punto alırken ki heyacan var Allah herkeze nasip etsin
Birde sormak istediğim doğalgaz kombi var suanda üzerime faturayı nasil alacağım depozitomu ne varmış nekadardir ve neler gerekli
Teşekkürler
Sent my iPhone using
aykut_1914
22/05/2012, 19:05
hayırlı olsun, allah mutluluğunuzu daimi yapsın :)
hocam hayırlı uğurlu olsun neresinden aldın İstanbulun?
hayırlı ugurlu olsun güle güle otur kardesim..
dogalgaz depositosu vardır abone olmak icin 350 tl civarındaiki taksitle faturaya yansıtıyorlar
01adanali01
22/05/2012, 19:30
hayırlı olsun
Gokdeniz34
22/05/2012, 20:04
Cok teşekkürler dostlarım sevincimi sizlerle paylaşmak istedim 350 tl hi iyi para bu arada ikitelli Küçükçekmece de aldım 20 senedir buradayız baska yer bana uymaz
Sent my iPhone using
ykaya1983
22/05/2012, 20:19
Hayırlı olsun.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
Allah hayırlı uğurlu etsin kardeş.
Cok teşekkürler dostlarım sevincimi sizlerle paylaşmak istedim 350 tl hi iyi para bu arada ikitelli Küçükçekmece de aldım 20 senedir buradayız baska yer bana uymaz
Sent my iPhone using
hocam bende ikitelli de öğretmenlik yapıyorum Munis Faik Ozansoy ilköğretim okulunda oraları iyi bilirim..
Gokdeniz34
22/05/2012, 20:43
hocam bende ikitelli de öğretmenlik yapıyorum Munis Faik Ozansoy ilköğretim okulunda oraları iyi bilirim..
Hadiya Yakinmisiz bende ilkokul 4.5 i orada okudum bı öğretmen arkadaşlarla yaramazlık yaptık diye kulagimi çekmişti o senmisin yoksa :) bı ara görüşelim
Salı Pazarı'nda yim suanda
Sent my iPhone using
Hadiya Yakinmisiz bende ilkokul 4.5 i orada okudum bı öğretmen arkadaşlarla yaramazlık yaptık diye kulagimi çekmişti o senmisin yoksa :) bı ara görüşelim
Salı Pazarı'nda yim suanda
Sent my iPhone using
:) ben daha 1.5 senedir ordayım yeniyim yani o okulda :) aslında senin aracı arada görüyorum sanırım da sticker yok galiba sende..bende genelde arabayı okulun arkasına koyuyorum parkın yanındaki otobüslerin önüne arkasına neresi boş ise oraya 09 astra dikkatini çekti mi bilmem.. :D sen hangi yıllarda okudun söyle notlarını yıkayım buraya :D
Gokdeniz34
22/05/2012, 21:01
Bak su ise yaw her aksam geciyorum oradan deminde geçtim star binasının oradan astralar dikkatimi çekmiyor punto olsa görürüm bende sticker var hocam 42 plaka
Hehe not ışi sakat valla tam senesini hatırlamıyorum 31 yaşındayım galiba 89 90 seneleri falan Nihat Ugur
Sent my iPhone using
cemal arslan
22/05/2012, 21:06
nihat kardeşim...senin adına çok sevindim....
bundan 30 sene...önce...30 yaşında birisi için ev almak hayaldi...gerçek oldu :)
srkaradag
22/05/2012, 22:34
Hayırlı olsun, derdin fatura olsun:))
Sağlıklı , huzurlu, mutlu olun inşallah...
Gokdeniz34
22/05/2012, 22:35
nihat kardeşim...senin adına çok sevindim....
bundan 30 sene...önce...30 yaşında birisi için ev almak hayaldi...gerçek oldu :)
TSK ederim Cemal abi
Valla isin o kısmına girmeyeyim yasımız genc olmasına rağmen ticaret te bakmakta var çıkmakta esnaflikta yaptım pazarlamada
Yanliz sunu söylemeden gecemiyecegim bu ülkede büyük is yapan parası olan teşvik verilen insanlara tanınan haklar şartlar esnafımıza verilse nerelerde olurduk kim bilir esnafın halinden esnaf anlar hayalimizi kendimiz yaptık :)
Sent my iPhone using
hakguner
22/05/2012, 22:44
Hayirli ugurlu olsun. Allah utandirmasin. Insanin kendi evi gibisi yok valla.
HTC EVO 3D X515m cihazımdan 2 ile gönderildi
seastar1905
22/05/2012, 23:11
hayırlı olsun. darısı evi olmayanlara inş.
dogus618
23/05/2012, 08:11
Ben seni bulusmada gormustum cok temiz kalpli cana yakin bi abimizsin allah saglikli mutlu huzurlu gunlerde evladin esin ile oturmayi nasip eglesin abim
Ziyaretci036
23/05/2012, 08:58
nihat hayırlı olsun kardeşim güle güle oturun.
kardeş hayırlı olsun, güle güle oturun yeni evinizde.
İgdaş'a gitmen gerekiyor ama giderken doğalgaz sayaç numarasını almayı sakın unutma,
300 küsür depozitosu var, 3 e bölüyorlar, faturaya yansıtıyorlar.
ahmet1980
23/05/2012, 10:01
hayırlı uğurlu olsun eviniz.
mavi-punto
23/05/2012, 10:21
Allah hayırlı uğurlu etsin güle güle oturmayı nasıp eylesin.
Ziyaretci040
23/05/2012, 10:39
Hayırlı olsun güle güle oturmak nasip olur inş. Doğalgaz olayını Avcılardan halledebilirsiniz.Depozito bedeli 350 tl gibi bişidir doğru.2ye bölüp faturaya yansıtıyorlar ve ayrılmak istediğinde abonelik iptaliyle ing banka aynı şekilde havale ediyorlar.
cok sevındım ALLAH guzel gunlerde oturmayı oglununuzun mezunıyetlerını damatlıklarını gormeyı nasıp etsın tekrar tebrıkler
can-asan
23/05/2012, 13:53
hayırlı olsun abi, Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin..
hayırlı uğurlu olsun , mutluluk sağlık huzur ile oturursunuz inş.
skystar37
23/05/2012, 14:35
Hayırlı olsun Allah sağlık mutluluk ve huzur içinde oturmayı nasip etsin.
İstanbul da evin varsa kira derdin yoksa ve evliysen hayata 1-0 galip başlıyorsun bundan 6 sene önce evdekiler evlen diye ısrar etmeye başladıklarında kümes kadar olsun benim olsun evim olmadan evlenmem diyordum ve öylede yaptım bahçe kat balkonu olmayan çokta fazla güneş almayan net 43m² ev satın aldım paramız ona yettiydi ve 2 sene yaşadım sonrasında şimdi daha geniş bir evde yaşıyorum.
Kısacası iyi kötü demeden her ay kiraya çok para vermeden bir ev sahibi olmak kadar güzel birşey yok.
Allah herkese çok daha iyilerini nasip etsin ama en önemlisi sağlık huzur ve mutluluk içinde yaşanacak yuva nasip etsin.
hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz
Hayırlı uğurlu olsun, sevdiklerinizle birlikte oturun, darısı tüm evi olmayan veya ihtiyacı olanlara nasip eylesin Rabbim...(ben dahil) :)
effect1903
23/05/2012, 17:44
Hayırlı uğurlu olsun.
görkem koçsan
24/05/2012, 01:35
hayırlı olsun allah sağlıklı mutlu oturmak nasip etisn:)
puntocu07
24/05/2012, 01:51
allah utandırmasın dostum hayırlı uğurlu olsun..
cihankardes
24/05/2012, 03:17
Allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin kardeşim. Yüzünüz gülsün hep böyle :)
since1453
24/05/2012, 10:15
kardeşim hayırlı olsun allah olmayanlarada nasip etsin
Gokdeniz34
25/05/2012, 02:38
Cevap yazan tüm dostlarıma ayrı ayrı tesekkur ederim Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin
Saygılar
Sent my iPhone using
nihatcım hayırlı olsun eviniz...
Mehmet SOVUK
25/05/2012, 03:04
Hayırlı uğurlu olsun.
eastblood
25/05/2012, 09:22
hayırlı olsun güle güle kullanın ..
luleburgazli
25/05/2012, 11:15
hayırlı uğurlu olsun kardeşim .. Allah herkese nasip eder inşallah... ev sıfır yapılıyorsa muhtemelen doğalgaz dışında iski ve bedaş içinde abonelikler yapılması gerekecektir... bende geçen eylül ayında yeni evime taşındım ev sıfırdı beylikdüzünde doğalgaza 350 tl civarında faturaya taksitlendirme yapıp fatura ile beraber ödüyorsun - iski için önce belediyeden işlemlerini hallediyorsun beyannameler ıvır zıvır işler için oradanda bir kağıt veriyorlar onunla iskiye gidip yaklaşık 450 tl gibi bir ödeme yaptım - bedaş için de gip yaklaşık 200-230 tl gibi bir rakamdı yanlış hatırlamıyorsam verdim... evraklar için sitelerinde yazıyor genelde gerekli istenenler...
Gokdeniz34
25/05/2012, 12:07
hayırlı uğurlu olsun kardeşim .. Allah herkese nasip eder inşallah... ev sıfır yapılıyorsa muhtemelen doğalgaz dışında iski ve bedaş içinde abonelikler yapılması gerekecektir... bende geçen eylül ayında yeni evime taşındım ev sıfırdı beylikdüzünde doğalgaza 350 tl civarında faturaya taksitlendirme yapıp fatura ile beraber ödüyorsun - iski için önce belediyeden işlemlerini hallediyorsun beyannameler ıvır zıvır işler için oradanda bir kağıt veriyorlar onunla iskiye gidip yaklaşık 450 tl gibi bir ödeme yaptım - bedaş için de gip yaklaşık 200-230 tl gibi bir rakamdı yanlış hatırlamıyorsam verdim... evraklar için sitelerinde yazıyor genelde gerekli istenenler...
Önder abi naptin ya korkutma beni ev suanda genc bı arkadas oturuyor ay sonu çıkacak elektrik su kolay dedi doğalgaz icin depozito falan var dedi p.tesi baslicaz gezmeye yani 1 senedir oturuyor boşandığı icin izmire tasinacakmis hersey hazır yani sadece faturaları üzerime alacağım tapu işi falan bitti
Genede masraf gidermi üzerime almaya para suyunu cektide
Sent my iPhone using
hayırlı olsun güle güle oturun:)