Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaz geldi Skydome'lar açılsın
Sertac.Ustaoglu
22/05/2012, 10:43
Merhaba arkadaşlar,
Aktif olamadığım foruma en sonunda aracımın fotoğrafını ekledim.
Yaz geldi skydome keyfini çıkarmak lazım...
Dostum iyisin hoşsun da günlerdir neredeyse iki haftadır bi güneş bi yağmur sonra yine yağmur yayıo gün içinde aç kapa aç kapa bozulcak skydome, hatta geçtiimiz gün bizim işyerinin önünde bi tane tiguan ın üst sunroofu hafif açıktı aradan yarım saat geçmeden bi baktım bardaktan boşalırcasına yağmur başladı sonra benim araca baktım kapalıydı bi baktım tiguancı hala kapamamış oysa bizim odalardan birinde oturuyormuş bi haber verdim koştura koştura kapatmaya gitmişti, en iyisi mi yağmurlar bitene kadar kapalı durması :)
Misafir047
22/05/2012, 14:04
sertaç ayıp ediyorsun ama skydomesi olmayanlar napsın neyse bizde yan skydome(cam) kullanırız:)
aykut_1914
22/05/2012, 19:19
benim kafa serin :D
Sertaç yaramı deşme bea kardeşim :D
diesel32
22/05/2012, 20:35
geçen açtım içerdeki sıcak hava anında gitti be... yaz gelsede hava yapsak :p
karargah26
22/05/2012, 22:04
şahsen ben bu iki gündür açık geziyorum buralarda, skydome keyfi başka be :)
cakalsari
22/05/2012, 22:41
aynn skydome kadar guzel bısey yok ayrı bı hava katıyor...
sunroofu açıp şapka takıyorum kafama güneş geçecek yoksa :))
süper cok güldüm :)
efe_erdem
22/05/2012, 23:26
hey alllahım ya. Kardes öldüö gülmekten. Allah seni de güldürsün :)
Ben de acıp perdeyı cekıyorum bazen o kdr cok gunes oluyo kı arabanın ıcınde guneslenırsın yanı yatıp o derece :)
Arabayı kullandığım çoğu güzergah o kadar tozlu ki, açamıyorum ağız tadıyla. Ama uzun yolda arkasını kaldırınca arabanın içine çok kısa sürede temiz hava doluyor o yönden çok iyi.
Bir de dediğiniz gibi ayrı bir havası var gerçekten de, hele ki bulunduğunuz şehirde skydomelu araç sayısı az ise :)
Gokdeniz34
23/05/2012, 01:16
Hakikaten süper bisey su skydome puntoyu secmemdeki en büyük etkendi gündüz güneş gece ay yıldızlar vurur acarsın bı damar devam edersin yoluna :)
Sent my iPhone using
sky ınmı var derdin var hacı :D
elini kaldır, işaret parmağını hazırla, sky düğmesine bas, perdeyi kapat, off! çok üşeniyorum yaa, direksiyondan mı kumanda etsem :d
yorumları okudum da başlığı havamız batsın diye değistirsek yeridir
:D:D
uzmanlar saat 12:00 ıle 16:00 arası tehlikeli diyor :D:D aman dikkatli olalım şapkasız çıkmayalım :D:D
Sertac.Ustaoglu
23/05/2012, 09:58
yalnız cidden ben yazlıkta cam tavanının üstünü kapatıyorum. Aksi takdirde saunadan beter oluyor arabanın içi... Çok mağduruz :P
Harika bi duygu ya cidden gündüz güneş, gece yıldızları izlemek muhteşem, nisanın son gününde trabzon tarafına gitmiştim sabaha karşı samsuna yanaşırken barajın çevresinden geçerken ıssız ışıksız bir ortamdan gidiyordum aklıma geldi kenara çektim skydome açtım ışıkları kapattım, abartmıyorum tirilyonlarca yıldızı izlemek beni mest etti ve skydome aldığım için bir kez daha kendime tşk ettim. Allah inşallah alacaklara skydomelu nasip eyler...
can-asan
23/05/2012, 13:35
ooo ayıp ama bu kadar yorumlar ya:D skydome ı olan var olmayan var, yorumları biraz daha dikkatli yazarsanız sevinirim :P
Ziyaretci040
23/05/2012, 13:40
olan var olmıyan var ayıp :)
Sadece sunroof da kesmez artık, cam tavansız araba almam bundan sonra .. :)
aykut_1914
23/05/2012, 16:31
skydome lıların ceza almasını istiyorum :)
karargah26
23/05/2012, 21:38
skydomesuz kimse kalmasın bizce
bide arabayı yıkarken 2 cam daha fazladan siliyoz, kahretmesin, :D
arabayı kumandadan kilitlediğimde skydome un kendiliğinden kapanması beni deli ediyor, şaşkın bakanları da :shocking:
Sertac.Ustaoglu
24/05/2012, 10:29
bide arabayı yıkarken 2 cam daha fazladan siliyoz, kahretmesin, :D
arabayı kumandadan kilitlediğimde skydome un kendiliğinden kapanması beni deli ediyor, şaşkın bakanları da :shocking:
Camları biliyordum da Sunroof da kapanıyor mu basılı tuttuğumuzda ?
skydome lıların ceza almasını istiyorum :)
2cam daha fazla siliyoruz ve güneşte kalınca içi sauna ya dönüyor cezamız bunlar:)
şu skydome un kumandadan kapanma olayına bir açıklık getirsek!!! hiç denemedim ama kapanmıyor sanıyordum...
şu skydome un kumandadan kapanma olayına bir açıklık getirsek!!! hiç denemedim ama kapanmıyor sanıyordum...
benim araçta cam kaldırma modülü var, aynı modüle bağlı sanırım,
ben aracı aldığımda vardı, harika bir şey, tek tuşla tüm camlar ve skydome kapanıyor...:wink:
aykut_1914
25/05/2012, 17:36
sende skydome varmıydı le??