Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese selamlar...
Öncelikle herkese selamlar. 22 yaşındayım, okuyorum ve İstanbul'da ikamet ediyorum. İki gün önce abimle birlikte Egzotik Kırmızı 1.3 Multijet Punto aldık. Araba ile ilgili motordur, modifiyedir, ıvır zıvırdır pek anlamadığım için buradayım. Arabaya çok abartıya kaçmadan ufak tefek şeyler yapmak istiyorum. Özellikle ön bölüm gözüme hiç hoş gelmiyor. Farlarını biraz kısık yapsalar on numara olacakmış ama yapmamışlar. Aracın üstünde 17lik siyah jantların dışında bir oynama yok. Bide içleri kırmızı boyalı. Bana buradan ucuz yollu yapılacakları söylerseniz sevinirim. Herkese merhabalar tekrardan. Buluşma olduğunda müsait olursam kesinlikle geleceğim :) İyi forumlar...
Hoşgeldin,aracınız hayırlı olsun.
Aşama bir , eğer yapılmamış ise plaka altında kalan gövde rengi kısmı siyah folyo ile kaplamak yada boyamak.panjur ile bu kısmın renk bütünlüğü yakalandıktan sonra oluşacak görüntü logosuz panjur ile bütünleştirilebilir ayrıca.
camlar 2 numara hafif koyu film ile kaplanabilir seviyorsan eğer ki ceza riskin azalır hafif koyu ile.
xenon isteğe bağlı, chip tuning isteğe bağlı ki öneririm, yay olabilir.Aslında kısaca mod başladımı bitmez :D
Hocam önlerde en düşük derecede film var arkada bir üst derece film var. Plakayı ızgara ile aynı renk yapma olayını zaten yapmadan olmaz :) Ben bide farlara folyo kaş yaptırmak istiyorum acaba bir sıkıntı yaratır mı?
Muayeneyi soruyorsan far ayarların iyi olduğu sürece sıkıntı olmaz,olsa bile hafif kusur olur ki önemli olan farların aydınlatmalarında sorun olmaması,kaş sıkıntı yaratmaz.
Zaman buldukça garajları incele burda, kırmızı GP lere bi göz gezdir aklımıza gelmeyen küçük ama güzel detaylar yakalarsın herbirinden. Araçlarımızın hepsi birbirinden güzel :)
Hocam bide bu far karartma olayı var bunu ciddi olarak yaptırmayı düşünüyorum çünkü aracın ön tarafı hiç hoş gelmiyor gözüme. Acaba içini açıp boyatsam mı yoksa film mi çektirsem. Fiyat olarak da çok yukarılara çıkamıyorum öğrenci adamız :)
cemal arslan
20/05/2012, 13:38
hoşgeldiniz...
aykut_1914
20/05/2012, 15:44
Hocam bide bu far karartma olayı var bunu ciddi olarak yaptırmayı düşünüyorum çünkü aracın ön tarafı hiç hoş gelmiyor gözüme. Acaba içini açıp boyatsam mı yoksa film mi çektirsem. Fiyat olarak da çok yukarılara çıkamıyorum öğrenci adamız :)
hoşgeldin.
folyodansa far karartma tercihimdir,temmuz gibi bende düşünüyorum
Ziyaretci040
20/05/2012, 16:42
hoşgeldin.
hoşgeldin.
folyodansa far karartma tercihimdir,temmuz gibi bende düşünüyorum
Hoşbulduk hocam. Far karartma olayında içine su girmesi, buğulanma gibi sorunlarla karşılaşabileceğim için folyo olayına sıcak bakıyorum ben. Sorun çıkarırsa söker atarım en azından. Bir de fiyat konusunda bir bilginiz var mı acaba bu far karartma olayında?
hoşgeldin.
Eyvallah hocam hoşbulduk :)
hoşgeldiniz..
Eyvallah hocam hoşbulduk...
hoşgeldin... keyifli forumlar...