Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Servis Bakım Kampanyası
Bolu_Beyi
16/05/2012, 01:18
Aracımın yağ bakımı gelmişti. Bugün Bolu Fiat Servisine gittim. Kampanya olduğunu söylediler:
-Yağ&Yağ değişimi
-Filtre Kiti (Yağ Filtresi, Hava Filtresi, Polen Filtresi)
-Buji&Buji Değişimi
İşçilik ve KDV dahil 1.4Fire aracım için 209 TL
1.3 Multijet için 199 TL
Bana uygun geldi hemen yaptırdım. Sizce Nasıl?
Kampanya 20 Hazirana kadar geçerliymiş...
cihankardes
16/05/2012, 01:20
gerçekten çok güzel bakıyorlar ama uzaktan :)
fotobelit
16/05/2012, 10:42
gerçekten çok güzel bakıyorlar ama uzaktan :)
+++ :)
ben antalya birmotta yağ(opet fulltech 5-40)+yağ filtresi+hava filtresi+işçilik toplam 150 tl ödemiştim (polen filtremi yeni değişmiştim sadece o dağişmedi) 2 ay önce kampanya falanda yoktu..
06kaymak
16/05/2012, 10:53
Tüm Fiat servislerinde geçerli olan bir kampanyadır...
Budweiser
16/05/2012, 13:20
Fiyat bence çok uygun. Aylar öncesinde aynı bakımı 370 civarı tutmuştu tabi müslüm abi sağolsun indirim yapmıştı.
Selamlar,Filtre kitine mazotta dahilmi?Ben arma otoyu aradım 4 adet fitre dediler ancak bana inandırıcı gelmedi.Bildiğim kadarı ile mazot fitresi dışarıda ORJ 80 t civarı.Sizlerde Mazot fitresinden bahsetmemişsiniz?
occupyist
18/02/2016, 15:56
Yeni konu açmak yerine bu konu üzerinden yazmak istedim. Arkadaşlar Fiat'ın yetkili servisleri arasında yer alan Akpınar Otomotiv'de kampanya var.
Hava filtresi, yağ filtresi, polen filtresi, yakıt filtresi + Motor yağı + Aydınlatma sistemi kontrolü + Aracın bilgisayara bağlanarak arıza uyarısının kapatılması ve/veya kontrolü + İşçilik = 195 TL. + %18 KDV ile 230 TL.
Bunun dışında motor yıkama, iç ve dış yıkama da ücretsiz. Ve ayrıca 20 nokta kontrolü + el freni ayarı + far ayarı da bu fiyatın içinde.
Akpınar Otomotiv'de Furkan Bey var. Dahilisi 122. Kendisi ile görüşüp konu hakkında bilgi alabilirsiniz.
Maslak yakınında ikamet eden, yolu o güzergaha düşecek olan ve yıllık bakımı da yaklaşmış bulunan arkadaşlarımıza duyurulur :)
Not: Kampanya bu ayın sonuna kadar geçerli!