Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni yüzümüz nasıl ?
biraz değişikliklerle farklı olalım dedik :)
Ziyaretci036
13/05/2012, 00:49
Guzel olmus bu orta kismi bende siyah yapmak istiyorum.
tavsiye ederim çok güzel duruyo
Ziyaretci036
13/05/2012, 00:54
tavsiye ederim çok güzel duruyo
Nasil yapacaz peki?
Nasil yapacaz peki?
murat abi folyo :)
StrawBeeRy
13/05/2012, 01:26
olum güzel olmuşta o folyonun hali ne :) acil düzeltmen lazım kenarları çok kötü duruyor sol siste buharmı yapmış :)
Acele iş öyle yamuk çıkıyo kanka işte düzelticem resim çektim sadece :) aynen buhar yapıyo ama farı açınca hemen gidiyo idare ediyorum bende
güzel olmuş ufak bi folyo dokunuşu çok güzel gösteriyo arabalarımızı.
ykaya1983
13/05/2012, 20:17
Renk beyaz olduktan sonra hiçbirşey yapılmasa bile güzel gözüyküyor gp
Guzel olmus bu orta kismi bende siyah yapmak istiyorum.
murat abi bende istiyorum hatta folyoyu aldım eni yeterince uzun ikimize birden yeter yapalım birlikte benim tek korkum plkamda silikon var sökmeden nasıl yapıcagım :)
murat abi bende istiyorum hatta folyoyu aldım eni yeterince uzun ikimize birden yeter yapalım birlikte benim tek korkum plkamda silikon var sökmeden nasıl yapıcagım :)
benimde plakam silikonlu sökmeden etrafından yaptım ondan biraz hatalı oldu :)
luleburgazli
17/05/2012, 12:29
folyo kesimi çok kötü bence düzeltin...
Bende folyo yapacaktım orayı ama gittim koçtaş' tan 8.5 TL ye mat siyah sprey boya aldım, üzerinde dış ortam vs bişiler yazıyordu, plakayı söktüm gazete ve bantlarla hedef alanı çerçeveleyip bastım spreyi, 15 dk da kurudu... Gayet sağlam ve matlığı yüzünden de ızgaralarla uyumlu görünüyor... Bir öneri olarak değerlendirebilirsiniz.
tonymontana
17/05/2012, 12:38
şu logoyu bi parça folyoyla kapatmayın lütfen ya, o logo iptali olmuyor.. ya tamamen sökün ya da orijinali gibi kalsın.
Evet hiç hoş görünmüyor. Film ve dizilerderki markayı saklama endişesine benziyor...
şu logoyu bi parça folyoyla kapatmayın lütfen ya, o logo iptali olmuyor.. ya tamamen sökün ya da orijinali gibi kalsın.
Budweiser
18/05/2012, 14:53
Ya abarth yada kırmızı Fiat logo gerisi hiç hoşuma gitmiyor.