Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 2008 T-Jet Sport Abarth
OAGP1960
05/09/2013, 00:13
Bugün, Euro4 spor katalitik konvertör ve down pipe montajı yapılarak 200HP-290Nm. lik set-up tamamlanmış oldu, fotoğrafı üye garajı kısmında t-jet Abarth başlıklı konunun 1. sayfasına eklendi, satış günceldir.
Arabanız şahane,sanat eseri resmen. Dodiklere bayıldım. Tombul,ama kaslı yapısı beni benden alıyor..Hem merakım,hem de bilmeyenler için bilgi olsun diye soruyorum,merakımı mazur görün Orkun abi.
Down Pipe ne işe yarar? Artıları,eksileri nelerdir?
Euro 4 Spor Katalitik Konvertörün,katalizor iptali gibi bir uygulamadan daha fazla performans artışı vs. var mıdır?
Ve bahsettiğiniz aracınızın bugünki HP-NM değerleriyle,(henüz tam olarak ölçmediğinizi varsayarak) yakıt sarfiyatının ne kadar olacağını öngörüyorsunuz.
Hesap sormuş gibi olmuş lütfen kusura bakmayın başka türlü nasıl ifade edebilirdim soruları bilmiyorum :)
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
OAGP1960
05/09/2013, 13:41
Arabanız şahane,sanat eseri resmen. Dodiklere bayıldım. Tombul,ama kaslı yapısı beni benden alıyor..Hem merakım,hem de bilmeyenler için bilgi olsun diye soruyorum,merakımı mazur görün Orkun abi.
Down Pipe ne işe yarar? Artıları,eksileri nelerdir?
Euro 4 Spor Katalitik Konvertörün,katalizor iptali gibi bir uygulamadan daha fazla performans artışı vs. var mıdır?
Ve bahsettiğiniz aracınızın bugünki HP-NM değerleriyle,(henüz tam olarak ölçmediğinizi varsayarak) yakıt sarfiyatının ne kadar olacağını öngörüyorsunuz.
Hesap sormuş gibi olmuş lütfen kusura bakmayın başka türlü nasıl ifade edebilirdim soruları bilmiyorum :)
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
Takdirin için çok teşekkür ederim Cenk'ciğim, arabama gerçekten epey emek verdim . Down pipe, bilindiği gibi, turbo'dan sonra arabanın altındaki yatay egzoz borusuna inen dikey egzoz borusudur. Normalde araçlarda bu boru, katalitik konvertörden ibarettir. Egzoz emisyon değerlerini normale çeken ve de çevreci olan bu sistem, aynı zamanda da kılcal gaz geçişleri içerdiğinden, egzoz gazı çıkışını bir miktar kısıtlar. Bu, gazın geri çıkış basıncı (back pressure) ve de ECU vasıtasıyla motor tepkimesi açısından alt devirler için faydalıdır fakat, egzoz gazı miktarı ve akımının artmış olduğu üst devirler için de bir o kadar kısıtlayıcıdır. İşte bu nedenle, modifikasyon uygulanmış ve performans değerleri yükselmiş olan araçlar için, emsiyon ve çevre faktörleri düşünülerek gaz geçiş yolları biraz daha geniş olan spor katalitik konvertörler üretilmiştir. Bu konvertörlerde egzoz gazı akımı daha rahattır, alt devirlerde de araç güçlü olduğundan bu değerlerle orantılı olarak yeterli back pressure ve de üst devirlerde de artmış olan egzoz akımı için yeterli bir çap ve hacim sunmaktadır. Yani, hem emisyon düzenleme ve çevre koruma, hem de performans sağlama fonksiyonlarını yerine getirmektedir. Katalizatör iptali gibi emisyon ve çevre koşullarını göz ardı eden, ECU müdahalesini önlemek için yazılım güncellemesi veya yanıltıcı lambda soketi uygulaması gibi işlemler gerektiren yanlış bir uygulamayı da bu şekilde elimine etmektedir. Performans artışı ise, benim gözlemlerime göre, şu anda son derece tatminkar. Yakıt sarfiyatı açısından ise gerçekten doğru yapılmış olan modifikasyonlar, artmış olan performans nedeniyle, aynı performansı daha az yakıt harcayarak elde etmeye olanak vermektedir. Fakat artan peformansı tümüyle kullanmak düşünüldüğünde, örneğin motorsporları ve performans etkinliklerinde tabiki daha fazla yakıt harcanması kaçınılmazdır. Yani, sarfiyat tamamen gaz pedalı ve sizin tutumunuzla ilgilidir. Ben ayrıca arabamda turbo boost göstergesi bulundurduğumdan ve de arabamı istediğimde turbo basıncını sürekli göstergenin vacum tarafında tutarak kullanabildiğimden, şehir dışında 6,3 lt./100km. gibi son derece ekonomik sürüş ve az yakıt harcaması da sağlayabiliyorum. Bu güzel sorular için ayrıca çok teşekkür ederim değerli kardeşim.:)
OAGP1960
07/09/2013, 17:23
Günceldir.
OAGP1960
14/09/2013, 21:35
Günceldir.
OAGP1960
19/09/2013, 21:09
Günceldir.
eexelanss
20/09/2013, 02:08
Merhaba Orkun abi İyi satışlar diliyorum.
Maşallah aracın çok güzel üzerinde çokta emeğin var belli..
Canlı canlı inceleme şansım olmasa da görme fırsatım oldu..( tamamen tesadüf eseri aracımı park ettikten sonra incekteki bir cafeye girerken sen bana ted kolejinin nerede olduğunu sormuştun :) )
Bir gerçek var ki onu söylemeden geçemeyeceğim abi. Aracına harcadığın para ve zamana bakarak belkide 40 binlara az bile.. Ama ülkemizde öyle bir algı varki bu gerçek değişmiyor.. Sen aracına ne yaparsan yap insanların gözünde onun bir punto tjet olduğu gerçeği değişmiyor. Yani bu işe meraklı olan insanlar bile ellenmemiş orjinal bir araç alıp kendileri yapmak istiyor. Bir arabayı alırken sadece chipli bile olsa insanlar çekiniyor, temkinli yaklaşıyor keza bende öyleyim.
İnsanlarımız orjinal bir araç alır senin yaptığın gibi yapmak için dünya kadar para harcar, ama hazır yapılmış arabayı almaya gelince malesef kimse o parayı vermez.
Abicim gönlündeki fiyata satmanı inan canı gönülden istiyorum lakin 40 binlira değil 30 binliraya dahi satman çok zor..
Aracı orjinale çevirip, parçaları ve aracı ayrı ayrı satman daha karlı olabilir belkide.
Burada bir çok kişi beğeni ile bakıyor aracına hatta param olsa alırdım ve alacağım diye talip olan arkadaşlar bile vardır ama ben hiç birine inanmıyorum. cebinde 40 binlirası olan bir kimsenin 250hp bile olsa bir tjete bakacağını sanmıyorum.
Orkun abi yanlış anlama fiyatını eleştirmek için yazmıyorum yukarıda da söylediğim gibi istediğin fiyata satmanı canı gönülden diliyorum. Ben sadece düşüncelerimi belirttim..
Tekrardan iyi satışlar..
OAGP1960
20/09/2013, 03:25
Merhaba Orkun abi İyi atışlar diliyorum.
Maşallah aracın çok güzel üzerinde çokta emeğin var belli..
Canlı canlı inceleme şansım olmasa da görme fırsatım oldu..( tamamen tesadüf eseri aracımı park ettikten sonra incekteki bir cafeye girerken sen bana ted kolejinin nerede olduğunu sormuştun :) )
Bir gerçek var ki onu söylemeden geçemeyeceğim abi. Aracına harcadığın para ve zamana bakarak belkide 40 binlara az bile.. Ama ülkemizde öyle bir algı varki bu gerçek değişmiyor.. Sen aracına ne yaparsan yap insanların gözünde onun bir punto tjet olduğu gerçeği değişmiyor. Yani bu işe meraklı olan insanlar bile ellenmemiş orjinal bir araç alıp kendileri yapmak istiyor. Bir arabayı alırken sadece chipli bile olsa insanlar çekiniyor, temkinli yaklaşıyor keza bende öyleyim.
İnsanlarımız orjinal bir araç alır senin yaptığın gibi yapmak için dünya kadar para harcar, ama hazır yapılmış arabayı almaya gelince malesef kimse o parayı vermez.
Abicim gönlündeki fiyata satmanı inan canı gönülden istiyorum lakin 40 binlira değil 30 binliraya dahi satman çok zor..
Aracı orjinale çevirip, parçaları ve aracı ayrı ayrı satman daha karlı olabilir belkide.
Burada bir çok kişi beğeni ile bakıyor aracına hatta param olsa alırdım ve alacağım diye talip olan arkadaşlar bile vardır ama ben hiç birine inanmıyorum. cebinde 40 binlirası olan bir kimsenin 250hp bile olsa bir tjete bakacağını sanmıyorum.
Orkun abi yanlış anlama fiyatını eleştirmek için yazmıyorum yukarıda da söylediğim gibi istediğin fiyata satmanı canı gönülden diliyorum. Ben sadece düşüncelerimi belirttim..
Tekrardan iyi satışlar..
Çok teşekkür ederim sevgili Oğuzhan, ben ilk sayfada belirttiğim gibi, arabamı komple egzoz sistemi ve yazılım dışında, yetkili servisde ve tamamen orijinal Abarth parçalarla gerçekten ülkemizde eşi olmayan bir araç haline getirdim. Üzerindeki orijinal GP Abarth jantlar ve Forge t-jet-Abarth intercooler gibi bazı orijinal parçalar ülkemize ilk ve tek kez gelmiştir ve eşi yoktur. Şu anda bu mekanik ve estetik donanımı benim malettiğim rakamlara maletmek de artık zaten imkansızdır. Zaten bilindiği gibi, Abarth firması da, t-jet motor ve GP kaporta üzerinde Grande Punto Abarth üretimi yapmaktadır, işin aslı Grande Punto t-jet'dir ve de gerçekten nitelikli bir araba olup, bu civardaki fiyatı haketmektedir. Abarth Punto'da güncel olarak kullanılmakta olan motor versiyonları, Grande Punto Abarth ve Punto Evo Abarth'da 't-jet' ve 'multiair turbo' motor versiyonlarıdır. Kaportalar ise aynıdır, sadece modifikasyon için kullanılan ekipman, sonradan monte edilmektedir. Bu durumda, ben de gerekli montaj işlemini orijinal olarak büyük ölçüde yaptırmış olduğuma göre, daha önce ''35.000 TL.'' teklif edilmiş olan arabamı sadece bu işten anlayabilecek ve de istediğim bedeli ödeyebilecek olan taliplilere satmayı düşünürüm, aksi takdirde zaten arabamı kendim severek kullanmaya devam ederim değerli kardeşim.:)
OAGP1960
21/09/2013, 17:44
Günceldir.
OAGP1960
22/09/2013, 14:16
Günceldir.
OAGP1960
27/09/2013, 22:59
Günceldir.
OAGP1960
29/09/2013, 13:42
Günceldir.
Ağzım açık kaldı resmen allah kaza bela vermesin :)
Bende bir T jet sport arıyorum fakat bu meblağlara değil tabi :)
OAGP1960
01/10/2013, 01:46
Ağzım açık kaldı resmen allah kaza bela vermesin :)
Bende bir T jet sport arıyorum fakat bu meblağlara değil tabi :)
Teşekkür ederim Eren kardeşim, görmekte olduğunuz gibi, orijinal olarak bir GP t-jet sport olan arabam, mekanik ve estetik anlamda stock t-jet sport değil, orijinal Grande Punto Abarth niteliğine sahiptir ve maliyeti fiyatının çok üzerindedir. Ayrıca, t-jet motor kullanmakta olan GP Abarth esseesse'nin performans değerlerinin de üstünde bir performans sunmaktadır, kendi teklifinizi özel mesaj ile iletirseniz, konuşabiliriz.:)
Teşekkür ederim Eren kardeşim, görmekte olduğunuz gibi, orijinal olarak bir GP t-jet sport olan arabam, mekanik ve estetik anlamda stock t-jet sport değil, orijinal Grande Punto Abarth niteliğine sahiptir ve maliyeti fiyatının çok üzerindedir. Ayrıca, t-jet motor kullanmakta olan GP Abarth esseesse'nin performans değerlerinin de üstünde bir performans sunmaktadır, kendi teklifinizi özel mesaj ile iletirseniz, konuşabiliriz.:)
Abi ben bu araca teklif yapabileceğimi sanmıyorum :) Ben normal orjinal fabrika çıkışlı bir araç arıyorum aslında :)
oguzhan44
02/10/2013, 11:05
Hayırlı satışlar.
OAGP1960
02/10/2013, 14:30
Abi ben bu araca teklif yapabileceğimi sanmıyorum :) Ben normal orjinal fabrika çıkışlı bir araç arıyorum aslında :)
Hayırlısı olsun Eren kardeşim.:)
Hayırlı satışlar.
Teşekkürler Oğuz kardeşim.:)
OAGP1960
05/10/2013, 17:27
Günceldir.
OAGP1960
09/10/2013, 22:25
Günceldir.
OAGP1960
13/10/2013, 14:11
Günceldir.
OAGP1960
16/10/2013, 14:43
Günceldir.
OAGP1960
19/10/2013, 15:11
Günceldir.
OAGP1960
26/10/2013, 23:06
Günceldir.
OAGP1960
02/11/2013, 01:12
Günceldir.
OAGP1960
09/11/2013, 00:23
Günceldir.
Hayırlı satışlar Orkun Bey.
Ziyaretçi78
09/11/2013, 00:39
Hayırlı satışlar abi
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
OAGP1960
09/11/2013, 14:40
Hayırlı satışlar Orkun Bey.
Teşekkürler Cihan kardeşim.:)
Hayırlı satışlar abi
Teşekkürler Harun'cuğum, özlettin kendini.:)
Ziyaretçi78
09/11/2013, 16:58
Teşekkürler Cihan kardeşim.:)
Teşekkürler Harun'cuğum, özlettin kendini.:)
Hayırlısı olsun be abicim özlendiğime sevindim
OAGP1960
16/11/2013, 15:10
Günceldir.
OAGP1960
24/11/2013, 15:27
Günceldir.
hocam yalnış anlama ama bir punto ya bu kadar emek ve para harcamaya değermiydi ( beş sene gp kullanmış biri olarak söylüyorum ).bugun internette araştırma yaparken 2008 golf gti gördüm,38.000 km de ve fiyatı 37.750.insanların kafasındaki fiat önyargısını aşmak çok zor.bu arada amacım aracını kötülemek değil,zevkler ve renkler tartışılmaz fakat o kadar emeğin ve zamanın heba olması beni üzdü.umarım istediğin fiyata satabilirisin.hayırlı satışlar.
OAGP1960
25/11/2013, 00:45
hocam yalnış anlama ama bir punto ya bu kadar emek ve para harcamaya değermiydi ( beş sene gp kullanmış biri olarak söylüyorum ).bugun internette araştırma yaparken 2008 golf gti gördüm,38.000 km de ve fiyatı 37.750.insanların kafasındaki fiat önyargısını aşmak çok zor.bu arada amacım aracını kötülemek değil,zevkler ve renkler tartışılmaz fakat o kadar emeğin ve zamanın heba olması beni üzdü.umarım istediğin fiyata satabilirisin.hayırlı satışlar.
Cihangir kardeşim, 35 yıldır ehliyetli olarak araba kullanmakta olan ve de bugüne dek birçok spor otomobil ile uğraşmış bir otomobil ve motorsporları meraklısı olan birisi olarak, kesinlikle bu arabaya bu emeği ve harcamayı yapmaya değer, çünkü bu araba Abarth'ın alt yapısı olan t-jet motora sahip, bana göre arabam şu anki estetik, mekanik donanımı ve de performans değerleri ile bahsettiğiniz 2008 Golf GTI dan çok daha üstündür. Bugün Ferrari, Maserati, Alfa Romeo, Lancıa ve Chrysler markalarının tek sahibi olan Fıat markasına karşı ön yargılarını aşmış olan ve otomobilden anlayan taliplilere hitap eden bir arabadır, bu sarfetmiş olduğum emek ve harcama bence kesin olarak üzülünecek değil, sevinilecek bir iş, iddia ediyorumki Türkiye'de arabamın üstüne Punto henüz yok, bu arada iyi dileklerinize de teşekkür ederim.:)
OAGP1960
28/11/2013, 14:36
Hayırlı satışlar.
Teşekkürler Evren kardeşim, günceldir.:)
OAGP1960
08/12/2013, 03:16
Günceldir.
OAGP1960
02/01/2014, 00:28
Günceldir.
gangster0180
20/01/2014, 17:24
ilan güncel mi
OAGP1960
08/02/2014, 01:19
Günceldir, sipariş edilmiş olan Garrett GT 1446 turbo uygulaması sonrası tabiki fiyat güncellenecektir arkadaşlar.:)
OAGP1960
27/02/2014, 14:27
Garrett GT 1446 (Punto Abarth Esseesse-super sport turbosu) turbomuz elimize ulaştı, montaj sonrası fiyat güncellenecektir, satış günceldir.
puntocan34
28/02/2014, 17:15
resimlerde jilet gibi duruyo cok güzel araç
OAGP1960
01/03/2014, 01:59
resimlerde jilet gibi duruyo cok güzel araç
Güzel görüşünüz için çok teşekkür ederim sevgili Can kardeşim, gerçekte de aynı.:)
Merakla yeni turbonu takmani bekliyoruz abi :)
Discovery cihazımdan gönderildi
OAGP1960
02/03/2014, 01:33
Merakla yeni turbonu takmani bekliyoruz abi :)
Teşekkürler sevgili Sato, bugün Garrett GT 1446 turbomuzun montajı yapıldı, Pazartesi tüm bağlantılar kontrol edilip, genel bakım yapılıp test edilecek, ilk izlenimler çok çok iyi. Fotolarını ve test izlenimlerimizi paylaşacağım değerli kardeşim.:)
Teşekkürler sevgili Sato, bugün Garrett GT 1446 turbomuzun montajı yapıldı, Pazartesi tüm bağlantılar kontrol edilip, genel bakım yapılıp test edilecek, ilk izlenimler çok çok iyi. Fotolarını ve test izlenimlerimizi paylaşacağım değerli kardeşim.:)
Hayirli olsun abi bende merak ettim.
OAGP1960
04/03/2014, 23:22
Garrett gt 1446 (Punto Abarth Esseesse-Supersport turbosu) turbo uygulaması sonrası arabam 2,0 bar peak turbo basıncı yapmakta ve tabiki motor güvenliliği açısından bu değer yazılımla daha aşağı çekilecek. Ayrıca Green Storm kapalı air intake kit uygulaması da yapıldı ve arabamın satış fiyatı 42.500 TL. olarak güncellenmiştir.:)
OAGP1960
16/03/2014, 00:48
Bugün, orijinal 17'', 7j, 39et, 4X100 GP Abarth jantlarımın orijinal ölçüsü olan 215 45 17 Toyo Proxes t 1 sport (ZR 17) lastiklerim takıldı, şimdi sırada Garrett gt 1446 turbo uygulaması sonrası yazılım güncelleme ve custom krom turbo intake pipe (hava emme borusu) uygulaması var arkadaşlar.:)
Bugün, orijinal 17'', 7j, 39et, 4X100 GP Abarth jantlarımın orijinal ölçüsü olan 215 45 17 Toyo Proxes t 1 sport (ZR 17) lastiklerim takıldı, şimdi sırada Garrett gt 1446 turbo uygulaması sonrası yazılım güncelleme ve custom krom turbo intake pipe (hava emme borusu) uygulaması var arkadaşlar.:)
Eski lastiklerinin olcusu neydi abi ne yaptin lastikleriiiii bana lastik lazim :))
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
OAGP1960
16/03/2014, 14:44
Eski lastiklerinin olcusu neydi abi ne yaptin lastikleriiiii bana lastik lazim :))
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Teşekkürler sevgili Sato, eski lastikler orijinal t-jet sport lastik ölçüsü olan 205 45 17 idi ve onları bir başka arkadaşa sattım malesef. Ben de güvenli ve keyifli sürüşler dilerim.:)
Öncelikle hayırlı satışlar,bende sizin gibi aracıma elimden geldiğince modifiye yapıp araç kişiselleştirmeyi farklı olmayı seven biri olarak yaptığınız tüm modifiyeleri sonuna kadar beğeniyor ve takdir ediyorum.
bende angaralıyım ve orda olsaydım bu konularda sürekli rahatsız ederdim:)
yapılan modifiyeler;paranın yanında cesaret,emek,bilgi ve zamanda istiyor,bunlara paha biçmekte zor..
daha öncede yazışmıştık özelden dowpipe ile ilgili en sağlıklı bilgiyi sizden almıştım;9bin km deki aracıma motor modifiyesi olarak;novitec power box,simota açık hava filtresi,my racing karbon son susuturucu dışında sadece down pipe kaldı...
T jet kullanıcısı olarak önümde böyle bir örnek olması banada ilham veriyor açıkçası,bakalım ne kadar yaklaşabilecez:)
OAGP1960
16/03/2014, 18:00
Öncelikle hayırlı satışlar,bende sizin gibi aracıma elimden geldiğince modifiye yapıp araç kişiselleştirmeyi farklı olmayı seven biri olarak yaptığınız tüm modifiyeleri sonuna kadar beğeniyor ve takdir ediyorum.
bende angaralıyım ve orda olsaydım bu konularda sürekli rahatsız ederdim:)
yapılan modifiyeler;paranın yanında cesaret,emek,bilgi ve zamanda istiyor,bunlara paha biçmekte zor..
daha öncede yazışmıştık özelden dowpipe ile ilgili en sağlıklı bilgiyi sizden almıştım;9bin km deki aracıma motor modifiyesi olarak;novitec power box,simota açık hava filtresi,my racing karbon son susuturucu dışında sadece down pipe kaldı...
T jet kullanıcısı olarak önümde böyle bir örnek olması banada ilham veriyor açıkçası,bakalım ne kadar yaklaşabilecez:)
Takdiriniz için çok teşekkür ederim Onur kardeşim, tabiki burada olsaydınız her türlü tecrübe ve bilgi paylaşımını pratik olarak memnuniyetle yapabilirdik. Otomobilden anlayan bir kardeşim olduğunuzdan, ben de bu değer bilir görüşlerinizi takdirle karşılıyorum değerli kardeşim. Size tavsiyem, açık hava filtresinden vaz geçip, kutu içi kaliteli bir koton filtre veya bir air intake-induction kit kullanmanız olacaktır. Ayrıca, mutlaka spor cat. içeren bir down pipe ile, orijinal çapından bir ebad daha büyük çapta bir egzoz borusu ve flow orta susturucu kullanmanız gerekir, tabiki son susturucunuzun da, ideal olarak bu son çapın da bir boy büyüğüne sahip olması faydalı olacaktır. Modifikasyon, ucu açık bir konu ve yapılabildiği ölçüde de keyifli bir hobi, umarım gönlünüzce olur, başarı ve kolaylıklar dilerim, sevgi ve selamlar.:)
OAGP1960
27/03/2014, 00:40
Arabamın en son (güncel) performans değerleri, değerli kardeşim Team Pschiptuning-Procar Automotive Engineering-Barbaros Bayrak tarafından yapılan yazılım güncelleme ile 214 HP-321,6 Nm. değerlerine ulaşmıştır arkadaşlar, bilgilerinize sunulur.:)
Arabamın en son (güncel) performans değerleri, değerli kardeşim Team Pschiptuning-Procar Automotive Engineering-Barbaros Bayrak tarafından yapılan yazılım güncelleme ile 214 HP-321,6 Nm. değerlerine ulaşmıştır arkadaşlar, bilgilerinize sunulur.:)
n'aptın abi :D maşallah müzelik yaptın arabayı :)
ermanadakale
27/03/2014, 13:30
her baktığımda helal dediğim maşallah dediğim araç tır emeğe saygı imkanı olan alıp hazır arabaya biner vakit harcamadığı içinde yanına kar kalır araç üzerindeki parçalar fazlası ile hak ediyo fiyatı
elden gelen bişey yok olsa direk evimin garajına koyarım.
orkun bey size sormak istediğim bir kaç bilgi var Ö.M. YOLLAYAMADIM BANA DNERSENİZ SEVİNİRİM.
OAGP1960
27/03/2014, 17:04
n'aptın abi :D maşallah müzelik yaptın arabayı :)
Çok teşekkürler Mehmet'ciğim, t-jet böyle olmalı bence değerli kardeşim.:)
her baktığımda helal dediğim maşallah dediğim araç tır emeğe saygı imkanı olan alıp hazır arabaya biner vakit harcamadığı içinde yanına kar kalır araç üzerindeki parçalar fazlası ile hak ediyo fiyatı
elden gelen bişey yok olsa direk evimin garajına koyarım.
orkun bey size sormak istediğim bir kaç bilgi var Ö.M. YOLLAYAMADIM BANA DNERSENİZ SEVİNİRİM.
Takdiriniz için çok teşekkür ederim Erman kardeşim, tabiki memnuniyetle yardımcı olmak isterim, sorularınızı bekliyorum.:)
Kadir00906
31/05/2014, 12:21
Aracın şuanki güncel fiyatı nedir abi? Yada hala satışta mı araç?
orkun abinin aracı satışta 42.500 fiyatı var şuan için. Malum sitede linki olması gerek.
Kadir00906
31/05/2014, 12:26
Ara sayfalara bakmadım açıkçası sahibinden.com da da gördümde,zaman açısından sordum en son gördüğümde 42.500 tl idi.Fiyat arttımı düştümü o bakımdan :)
fiyat aynı hala :) ama orkun abi maşallah hiç boş durmuyor ki sürekli uygulamaları var araca. Vida sokacak yer kalmadı arabada heheh :D
Kadir00906
31/05/2014, 14:07
fiyat aynı hala :) ama orkun abi maşallah hiç boş durmuyor ki sürekli uygulamaları var araca. Vida sokacak yer kalmadı arabada heheh :D
Aynen öyle:) fiyat dahada artmadan alsak şu aracı çok iyi olacak :)
OAGP1960
31/05/2014, 20:32
Aracın şuanki güncel fiyatı nedir abi? Yada hala satışta mı araç?
Satışı güncel ve fiyatı 42.500TL. şu anda.:)
orkun abinin aracı satışta 42.500 fiyatı var şuan için. Malum sitede linki olması gerek.
Doğrudur.:)
Ara sayfalara bakmadım açıkçası sahibinden.com da da gördümde,zaman açısından sordum en son gördüğümde 42.500 tl idi.Fiyat arttımı düştümü o bakımdan :)
Halen aynı.:)
Doğrudur.:)
Aynen öyle:) fiyat dahada artmadan alsak şu aracı çok iyi olacak :)
Hayırlısı olsun, bence son derece mantıklı bir tercih olur.:)
seckinty
10/06/2014, 09:57
fotolar açılmadı
OAGP1960
10/06/2014, 10:54
fotolar açılmadı
Düzeltme için moderatöre bildirimde bulundum, ayrıca garaj kısmında da aracımın fotoları mevcuttur.