Orijinalini görmek için tıklayınız : Barış Akarsu öldü
Arkadaşlar maalesef hayatının baharında saat 11 de öldü Allah rahmet etsin..
Adaşim Oyun Bozanlik Yapti....
ceyms_cem
05/07/2007, 00:31
Allah rahmet eglesın sevenlerıne sabır versın acı bır kayıp
çok üzüldüm bu seferde trafik terörüne bi kayıp daha verdik Allah rahmet eylesin .
ailesine sevenlerine sabır versin ..
Başımız saolsun.Mekanı cennet olur inşallah
bırdaha kımseyı bukadar cok sevmıcem ya 3 oluyo allah mekanını cennet eylesın sevenlerıne sabır eylesın
allah rahmet eylesin sewenlerine ve ailesine de sabır versin... :(
sarpines
05/07/2007, 02:31
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
wintermute
05/07/2007, 02:41
Allah rahmet eylesin :( :(
allah rahmet eylesin,sevenlerine ve ailesine allah sabır versin
Allah rahmet eylesin.
Allah ölümün de hayırlısını nasip etsin...
allah rahmet eylesin geride kalanların başı saolsun
shoparr_
05/07/2007, 13:45
allah rahmet eylesin, kalanlara sabır dilerim çok üzücü çok..
güle güle ıslak gözlü çocuk huzur içinde yat allah rahmet eylesin :(
GaladrieL
05/07/2007, 15:46
Allah yaşamanın da ölümün de hayırlısı versin bizlere.. Hep şunu düşündüm; tüm bahsedilen rahatsızlıklara rağmen uyansaydı, onu bekleyen süreç çok daha zor ve acılı olacaktı..
Mekanı cennet olsun...
Kazadan sonra, kısa sürede Türk İnsanının sevgisini kazanmış olduğunu anladım, Allah Rahmet Eylesin, mekanı cennet olsun...
Çok gençti,Allah rahmet eylesin :(
grandecaglar
05/07/2007, 17:39
allah rahmet etsin arkadaşlar konuşmuş önceden çok sıcak bir insanmış havalı insanlardan değilmiş ömrü bu kadarmış elden birşey gelmez
Misafir2
05/07/2007, 17:54
ilk önce diğer vefat eden 2 bayanın ailesi, başta olmak üzere barışın ailesine ve yakınlarına allah sabır versın çok üzücü bır durum..
bu arada başta star tv olmak üzere reyting ve gündemi değişmek amaclı ana haber bültenlerınde dahı dakkıkalarca olayı pişirip pişirip önumuze koyarak haber (!) yapıp ölüm döşeğindekı adam üzerinden çıkar gözeten yayın yapan kanallarıda kınıyorum.
(ölsunde kurtulalım demeye başladık artık be tv kanalları yüzünden)
dip not: diğer kazada ölen 2 insandan 1 i hala morgta ve sahıpsız kalmış (hanım öyle dedi ) basın haber yapacaksa bunu neden söylemıyor? prım yaptırmıyor değilmi?
İşte bu maalesef Türk Medyası Vedat!
vedat abi katılıyorum tamamen. hele dün akşamki canlı yayında bilmem dikkatinizi çektimi ama, ölüm haberini verdikten sonra star tv de ,muhabir konuşurken arka planda bi amcamız elinde telefon kameraya el sallıyor. hiç bi yorum yapmak istemiyorum. çünkü çok sinirlendim o görüntüye. gerçekten çok iyi bir insanı kaybettik hepimizin başı sağolsun.:(
Kerim Tekin gibi çok erken ayrıldı aramızdan..Allah rahmet eylesin. Çok temiz bir gençti.
resimdeki göz yaşları oldu bu güzel adam, mekanı cennet olsun.
YouTube - Resimdeki Gözyaşları - Barış Akarsu (https://www.youtube.com/watch?v=bmwBaWImG2w)
allah rahmet eylesin,
tanıyanlarla hepsi ünlü olmadan önceki barış ne ise ünlü olduktan sonra da aynısıydı diyor.
hep olduğu gibi bir adammış ve çok iyiymiş.
hayat ne kadar acı, yapması gereken bindiği aracı kullanan kişi kimse yapması gereken tek şey biraz yavaşlayıp sola bakmaktı, böyle yapsalar şimdi hayattaydılar. yanlış anlaşılmasın kimseyi suçlamıyorum hepimiz böyle aceleci işler yaptık, yapıyoruz malesef.